امتیازات بازی Duke Nukem Forever

دوستان لطفا امتيازات رو ملاك خودتون قرار نديد !!!
اين امتيازات از ديد انتقادي هست ...
كلا منتقد كارش ايراد گرفتنه ..
شايد 80% عوامليك ه باعث شده اين امتياز بياد پايين توي انجام گيم توسط شما بهش توجه نشه ;)
اصلا بر مبناي امتياز تصميم نگيريد !

دوستان لطفا امتيازات رو ملاك خودتون قرار نديد !!!
اين امتيازات از ديد انتقادي هست ...
كلا منتقد كارش ايراد گرفتنه ..
شايد 80% عوامليك ه باعث شده اين امتياز بياد پايين توي انجام گيم توسط شما بهش توجه نشه ;)
اصلا بر مبناي امتياز تصميم نگيريد !

خوب فرض رو بر این می گیریم که کاری به امتیاز ها نداریم....ولی وقتی من دارم بازی میکنم داداشم میاد میگه این بازیو از کجا کمد (بازیهای قدیمیم رو میزارم توی یه کمد) پیدا کردی* خوب من چی میتونم بگم خوب راست هم میگه از گرافیک ( که اصلا مهم نیست یعنی کسی بازیرو برای گرافیک بازی نمیکنه ) تا گیمپلی برای چند ساله پیشه،پس نتیجه میگیریم که امتیاز ها هم داره همینو نشون میده
خداوکیلی من با Duke Nukem: Manhattan Project بیشتر حال کردم....

*:داداشم زیاد اهل بازی نیست واسه همین نمیدونست ولی فهمید دوکه

خوب فرض رو بر این می گیریم که کاری به امتیاز ها نداریم....ولی وقتی من دارم بازی میکنم داداشم میاد میگه این بازیو از کجا کمد (بازیهای قدیمیم رو میزارم توی یه کمد) پیدا کردی* خوب من چی میتونم بگم خوب راست هم میگه از گرافیک ( که اصلا مهم نیست یعنی کسی بازیرو برای گرافیک بازی نمیکنه ) تا گیمپلی برای چند ساله پیشه،پس نتیجه میگیریم که امتیاز ها هم داره همینو نشون میده
خداوکیلی من با Duke Nukem: Manhattan Project بیشتر حال کردم....

*:داداشم زیاد اهل بازی نیست واسه همین نمیدونست ولی فهمید دوکه
بازي هرچي كه باشه
چه ساخت بهترين كمپاني گيمينگ باشه چه ساخت اشغالترين كمپاني گيمينگ در چين (در اين حد يني :d) به نظر من ارزش يكبار امتحان رو داره !!
من هنوز بازي نكردم !!
يني هيچي نداره كه ادم رو جلب كنه؟
هيچ موردي جزو نقاط قوتش نيست ؟؟
عجيبه#:-s

به قول دوستان خود دوک 4 نمره داره ... دوبله هم 4 نمره که میشه حداقل 8 نمره ... اون هایی که زیر 8 نمره دادن احتمالا Volume اسپیکرشون پایین بوده صدای دوک رو که میگه Fu*ck Yea , Im Back Baby رو نشنیدن که جزو لاشی ترین و سکسی ترین دیالوگ های تاریخ بازی های رایانه ایه :دی

آخرین ویرایش:
دیگه وقتی Duke با اون عظمتش این بلا سرش اومد,خدا به زباله ای به نام Postal III رحم کنه!!:d
Rated W for what the fu*k were they thinking
LOL :))

آخرین ویرایش:
بازي هرچي كه باشه
چه ساخت بهترين كمپاني گيمينگ باشه چه ساخت اشغالترين كمپاني گيمينگ در چين (در اين حد يني :d) به نظر من ارزش يكبار امتحان رو داره !!
من هنوز بازي نكردم !!
يني هيچي نداره كه ادم رو جلب كنه؟
هيچ موردي جزو نقاط قوتش نيست ؟؟
عجيبه#:-s

نه نگفتم که بازی بدیه و هیچ نقات قوتی نداره ( خودم فقط بخاطر دوک و خاطرات گذشته گرفتمش ) ولی وقتی خریدیش میفهمی که چی میگم وقتی داری بازی میکنی احساس اینکه بازیی برای چند سال پیش رو داری بازی میکنی بهت دست میده ( من که اینطور شدم )

گذشته از شوخی و خوردن مقدار زیادی تاسف، دلیل این امتیازها چیه؟
بازی یه بازی ِ اواسط نسل ِ قبل هست و گیم پلیش هم نسبت به گیم پلی اکثر FPS های این نسل داغون ِ . خب مال ِ نسل قبل ِ بهرحال . همه چیز اعم از هوش مصنوعی دشمنا و ... مال ِ نسل قبل ِ .

• Like
Reactions: Fratos
ولی به یک چیزی دقت کردین،الآن همه کنجکاو شدن که بازی چیه که 0 گرفته!:))
نتیجه:اکثر گیمرها برای همین حس کنجکاوی هم که شده میرن بازی رو میخرن:d

خوب اینا افرادی هستن که 10 ساله منتظر این بازی بودن حتی اگه تاریخ مصرفشم گذشته باشه حداقل از خماری و یاس در می یارتشون

هر چی باشه از نسخه ی قدیمی و ری میک دستی بازی که هنوز فن هاش بازی می کنن خیلی بهتره

انصافا کدوم بازی اول شخص 10 سال پیشو حال بازی کردن دارید این خودش نشون می ده که گیم پلیش چقدر می تونسته جذاب باشه یه سری از فاکتورهای گیم پلیش تازه توی این نسل دیدیم

الان تو نقد GameSpy خوندم لودینگ معضل بزرگیه، تو نسخه های کنسولی هربار که مرحله ای رد کنی یا دوباره Re-load کنی 40 ثانیه طول میکشه! هرباری هم که بمیری همینطور، 40 ثانیه!!! God damn it =))

نکته دیگه این بود که mighty boot مشهور دوک (لگ زدن) از بازی حذف شده! :| بازی مثل Bulletstorm میاد از اون ایده نهایت استفاده رو می بره ولی خود دوک ازش محروم شده :|

و در آخر هم با این جمله نقد رو تموم میکنه:
but one way or another, you can't deny that this game just isn't very much fun.

گرافیک نمی خواستیم، انقلاب در گیم پلی نمی خواستیم، هیچی نمی خواستیم حداقل fun و humour می خواستیم که از این دوتا هم عاجزه!... من که بی خیالش شدم.

بازی رو الان من چند تا قسمتشو رفتم جلو البته روی pcبا تنظیماتultraگرافیکش که خوبه حداقل از چند تا هم سبک خودش خیلی بهتره فریم ریت بازی هم ثابت60فریمهکه عالیه
گیم پلی هم خوبه
چند تا تیکه تو بازی خیلی باحال بود اولیش اونجایی که داشت اول بازی تو دستشویی شاشمیکرد
RTرو که بگیری همینطور میشاشه
:d
دومیش موقعی که فضایی ها اومدن یکیشون داشت تو باشگاه دوک با دمبل جلو بازو میزد:d

این منتقدای نفهم نمیفهمن دیگه چیکارش میشه کرد:d
دقیقا باید همه امتیازها رو جمع کرد روش RTبزنی تا دوک بزرگ روش...//////

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or