این بازی که گویا قراره بعد از 200 سال (
) عرضه بشه اولین امتیازاتش را گرفت.
Videogameszone 77/100
===
AusGamers 5.0/10
Videogameszone 77/100
===
AusGamers 5.0/10
دوستان لطفا امتيازات رو ملاك خودتون قرار نديد !!!
اين امتيازات از ديد انتقادي هست ...
كلا منتقد كارش ايراد گرفتنه ..
شايد 80% عوامليك ه باعث شده اين امتياز بياد پايين توي انجام گيم توسط شما بهش توجه نشه
اصلا بر مبناي امتياز تصميم نگيريد !
بازي هرچي كه باشهخوب فرض رو بر این می گیریم که کاری به امتیاز ها نداریم....ولی وقتی من دارم بازی میکنم داداشم میاد میگه این بازیو از کجا کمد (بازیهای قدیمیم رو میزارم توی یه کمد) پیدا کردی* خوب من چی میتونم بگم خوب راست هم میگه از گرافیک ( که اصلا مهم نیست یعنی کسی بازیرو برای گرافیک بازی نمیکنه ) تا گیمپلی برای چند ساله پیشه،پس نتیجه میگیریم که امتیاز ها هم داره همینو نشون میده
خداوکیلی من با Duke Nukem: Manhattan Project بیشتر حال کردم....
*:داداشم زیاد اهل بازی نیست واسه همین نمیدونست ولی فهمید دوکه
بازي هرچي كه باشه
چه ساخت بهترين كمپاني گيمينگ باشه چه ساخت اشغالترين كمپاني گيمينگ در چين (در اين حد يني :d) به نظر من ارزش يكبار امتحان رو داره !!
من هنوز بازي نكردم !!
يني هيچي نداره كه ادم رو جلب كنه؟
هيچ موردي جزو نقاط قوتش نيست ؟؟
عجيبه#![]()
بازی یه بازی ِ اواسط نسل ِ قبل هست و گیم پلیش هم نسبت به گیم پلی اکثر FPS های این نسل داغون ِ . خب مال ِ نسل قبل ِ بهرحال . همه چیز اعم از هوش مصنوعی دشمنا و ... مال ِ نسل قبل ِ .گذشته از شوخی و خوردن مقدار زیادی تاسف، دلیل این امتیازها چیه؟
تو چارت UK اوله از لحاظ فروش!!ولی به یک چیزی دقت کردین،الآن همه کنجکاو شدن که بازی چیه که 0 گرفته!
نتیجه:اکثر گیمرها برای همین حس کنجکاوی هم که شده میرن بازی رو میخرن:d
تو چارت UK اوله از لحاظ فروش!!
http://www.vg247.com/2011/06/13/uk-charts-duke-nukes-la-noire-from-top-spot/#more-179462