امتیازات بازی Duke Nukem Forever

عجب انتظاری کشیدم برای این بازی!
گند زد به همه ی امیدم و رفت!
این سایتا که دارن این نمراتو میدن گیم اسپات اگه 3 رو بده فکر کنم عالی باشه!:d
در کل فکر کنم تجربه ی این نسخش خوب باشه.

حالا همچين گرافيكش تخيلي نيست ديگه !!!
گرافيكش با توجه به انجينش يه چيز معقوليه !!!
ضعيف هست اما قابل بازيه (كسي اكشن اول شخصو كه به خاطر گرافيك بازي نميكنه =)))
دوك يه حسه !!
از اولشم بوده ...
طرفداراشو راضي كنه ... نظر عوام در مورد گيم براي خودشون محترم :)

حالا همچين گرافيكش تخيلي نيست ديگه !!!
گرافيكش با توجه به انجينش يه چيز معقوليه !!!
ضعيف هست اما قابل بازيه (كسي اكشن اول شخصو كه به خاطر گرافيك بازي نميكنه =)))
دوك يه حسه !!
از اولشم بوده ...
طرفداراشو راضي كنه ... نظر عوام در مورد گيم براي خودشون محترم :)

کوروش جان فعلا خودم این بازی رو تجربه نکردم و در رابطه باهاش نظری نمیدم.
اما اگه اجازه بدی میخوام با نظرت مخالفت کنم :d
همه گیمرهای قدیمی با Duke خاطره دارن و جزء بازیهایی هست که از احترام ویژه ای بین کاربران برخورداره اما این مسئله باعث این نمیشه که بگیم خوب حالا که قدیمیه و خیلی باهاش خاطره داریم هر چی بود ما طرفدارها رو راضی میکنه. ;)
هر چقدر نام یک IP بزرگتر = انتظارات کاربرا و گیمرها هم بیشتر

من الان هرچی گشتم دیدم امتیاز این جدیده از نسخه های قدیمیش خیلی بیشتره.نمیدونم چرا اینقدر بزرگش کردن.

دوست عزیز... منظور ما نسخه های 1996 هست، هر نسخه ای که بعد از این سال اومده معیار سری دوک به حساب نمیاد.

http://www.gamespot.com/pc/action/dukenukem3d/index.html
این الان امتیاز 8.9 که خیلی بالاتر هست.

کوروش جان فعلا خودم این بازی رو تجربه نکردم و در رابطه باهاش نظری نمیدم.
اما اگه اجازه بدی میخوام با نظرت مخالفت کنم :d
همه گیمرهای قدیمی با Duke خاطره دارن و جزء بازیهایی هست که از احترام ویژه ای بین کاربران برخورداره اما این مسئله باعث این نمیشه که بگیم خوب حالا که قدیمیه و خیلی باهاش خاطره داریم هر چی بود ما طرفدارها رو راضی میکنه. ;)
هر چقدر نام یک IP بزرگتر = انتظارات کاربرا و گیمرها هم بیشتر

من كلا مخلصم هااااا :d
منم چيز خاصي از گيم پلي نديدم ..
ولي خب به نظر طبق ظواهر اين "هر چيزي" نيست !
يكي سري المان ها و خصوصيات دوك محبوب رو توي خودش داره !
و اينكه اي پي بزرگ هست، ولي طبق بلايي كه اين ده دوازده ساله سرش اومده ... بعيد ميدونم توقعات هنوز بالا باشه
در كل دوك الان شده شبيه بازي خداحافظي تو فوتبال ...
كلا ديد، يه چيز ديگست نسبت به اين بازي خاص. به نظرم ;)

ميانگين نمرات نسخه PC تو متا
76 با 4 نقد
و ميانگين نمرات نسخه 360
55 با 8 نقد
نسخه PS3 هم هنوز ميانگينش گذاشته نشده ولی دو تا نقد با نمرات 77 و 50 ازش هست.
نتيجه: اگه اصلا ريليز نمی شد بهتر بود،ضمن اينكه اين بازی هيچ وقت Duke Nukem Forever حقيقی نيست چون Duke Nukem Forever تو سال 2003 مرد.

بله خب مشاهده میکنیم دوستان از بازی که گیم پلی گرافیک و همه چیش مال سال 2001 تا 2003 اوون وراست انتظار بازی ای مال سال 2011 رو دارن

بازی همه چیش اوون موقع کامل شده بود فقط دادن دست کسه دیگه یخ خورده روتوش ... تمام.

طبیعیه که نمرات نسخه ی کنسولی افتضاح بشه ! چون 3D Relams هیچوقت روی نسخه ی کنسولی برنامه نداشت ، Gearbox هم این مدت کمی که روی بازی کرد فقط داشت نسخه ی pc رو آماده میکرد ، نسخه های کنسولی رو Pirhana Studio پورت کرده و چه Gear Box و چه 3D Relams دخالتی توش نداشتند .

اگه این بازی سر موقع خودش (2003 - 2004) منتشر میشد الان در حقیقت داشتیم در مورد امتیازات Duke Nukem Forever 2 بحث می کردیم! شاید هم 3!
دیگه خودتون حساب کنید...

IGN به نسخه xbox360 امتیاز 5.5 داد. (نقد نسخه PC و PS3 هفته بعد منتشر میشه)

07834010717673260691.png

Duke Nukem is an icon of mid-1990s video game culture – brash, vulgar and committed to the art of the one-liner, like a twelve-year old boy with internet access. His association with Duke Nukem Forever's extended development cycle has propelled him to legendary status, attaching to him an undeserved significance. Duke Nukem Forever isn't a revitalization of the early days of the first-person shooter genre or a middle-finger to the increasingly complex and sophisticated nature of videogame entertainment. It's a muddled, hypocritical exercise in irritation with solid shooting mechanics and decent encounter design. There's some dumb fun to be had in Duke Nukem Forever, but the game tries hard to ensure it's only fleeting

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or