این بازی که گویا قراره بعد از 200 سال (
) عرضه بشه اولین امتیازاتش را گرفت.
Videogameszone 77/100
===
AusGamers 5.0/10
Videogameszone 77/100
===
AusGamers 5.0/10
حالا همچين گرافيكش تخيلي نيست ديگه !!!
گرافيكش با توجه به انجينش يه چيز معقوليه !!!
ضعيف هست اما قابل بازيه (كسي اكشن اول شخصو كه به خاطر گرافيك بازي نميكنه)
دوك يه حسه !!
از اولشم بوده ...
طرفداراشو راضي كنه ... نظر عوام در مورد گيم براي خودشون محترم![]()
من الان هرچی گشتم دیدم امتیاز این جدیده از نسخه های قدیمیش خیلی بیشتره.نمیدونم چرا اینقدر بزرگش کردن.
کوروش جان فعلا خودم این بازی رو تجربه نکردم و در رابطه باهاش نظری نمیدم.
اما اگه اجازه بدی میخوام با نظرت مخالفت کنم :d
همه گیمرهای قدیمی با Duke خاطره دارن و جزء بازیهایی هست که از احترام ویژه ای بین کاربران برخورداره اما این مسئله باعث این نمیشه که بگیم خوب حالا که قدیمیه و خیلی باهاش خاطره داریم هر چی بود ما طرفدارها رو راضی میکنه.
هر چقدر نام یک IP بزرگتر = انتظارات کاربرا و گیمرها هم بیشتر
تا حالا ندیده بودم یه بازی 2.5 شه!
Duke Nukem is an icon of mid-1990s video game culture – brash, vulgar and committed to the art of the one-liner, like a twelve-year old boy with internet access. His association with Duke Nukem Forever's extended development cycle has propelled him to legendary status, attaching to him an undeserved significance. Duke Nukem Forever isn't a revitalization of the early days of the first-person shooter genre or a middle-finger to the increasingly complex and sophisticated nature of videogame entertainment. It's a muddled, hypocritical exercise in irritation with solid shooting mechanics and decent encounter design. There's some dumb fun to be had in Duke Nukem Forever, but the game tries hard to ensure it's only fleeting