آخرین ویرایش:
مشکل اصلی خود این اشخاص نیستن. میخوای من ساپورتر گی ترامپ هم کلی میشناسم ولی واقعا صرفا گی نرمال هستند.افرین، خط دومت میشه همون که اشاره کردم (استفاده یا سواستفاده)
میدونی چی میگم محمد؟ کسی کسی رو گی یا ترنس نمیکنه، بیماری نیست، یک وضعیت یک Condition هست که ممکنه برای هر انسانی پیش بیاد، این که از دی اس ام هم به عنوان اختلال خارج میشه، برای همینه که به عنوان کاندیشن خیلی بهتر میشه باهاش روبرو شد تا القای بیماری...
من کاملا مخالف سو استفاده از پدیده ها هستم، مثلا سواستفاده از گیمینگ برای منافع اقتصادی (چپ ها ووک، راست ها ضد ووک) صرفا نظر این هست که دیدگاه درستی بهشون داشته باشیم، اینجوری دشمنی هم بین ادم ها پیش نمیاد، بلاخره امار رسمی میگه 5-10 درصد انسان ها چنین وضعیتی دارند، باید حق و حقوقی مشابه باقی داشته باشند، (کاملا مساوی، یعنی 100 درصد با تبعیض مثبت هم مخالفم و فاجعه میدونمش)
دقیقا درست میگی، اصلا دولت ترامپ یک گی خیلی معروف داشت، سفیر بود و بعد هم وارد کابینه شد اگه درست یادم باشه (ریچارد گرن....)مشکل اصلی خود این اشخاص نیستن. میخوای من ساپورتر گی ترامپ هم کلی میشناسم ولی واقعا صرفا گی نرمال هستند.
مشکل اصلی که ما باهاش مواجه هستیم DEI هست که فلان شرکت میگه حتما باید تو استودیو هاتون از اقلیت های نژادی و جنسی باشه و از ضمائر دیگه هم باشه اون هم با درصد واقعا بالا!!!!
این باعث میشه استودیو خالی بشه از نوابغی که قبلا بودند. وجود نحس اینها باعث میشه خودبخود قهرمانان و داستان های داخل بازی هم این مدلی بشن و تو استودیو هرکسی خلاف نظر اینها حرف زد سریع متهم میشه به هموفوب بودن و نژادپرست بودن و اخراج میشه اینکه میگم واقعا اتفاق افتاده ها.
اون ارگانیک که گفتی درسته. از هزاران سال پیش گی ها بودن . ترنسها خب به کمک تکنولوژی چندوقتیه امکانش هست البته این برای اونهایی که واقعا مشکل جسمی دارند واقعا خوب بوده و مثلا از مرد تبدیل میشه به زن و از زن تبدیل به مرد تا بتونه یه زندگی نرمال داشته باشه. متعاقبا اسمشم عوض میشه .تیپ و قیافشم عوض میشه.دقیقا درست میگی، اصلا دولت ترامپ یک گی خیلی معروف داشت، سفیر بود و بعد هم وارد کابینه شد اگه درست یادم باشه (ریچارد گرن....)
وگرنه انتقادات شما به نظرم کاملا درسته والا خودمم همینطور فکر میکنم... منظورم از سواستفاده همینا بود...
یک عده مشکلات هورمونی و غیره دارند که هیچی، اما خب چیزی که ما در غرب باهاش روبرو هستیم حقیقتا Conditional نیست و تبدیل به یک نوع مذهب شده. به نوعی این ایدئولوژی شکلافرین، خط دومت میشه همون که اشاره کردم (استفاده یا سواستفاده)
میدونی چی میگم محمد؟ کسی کسی رو گی یا ترنس نمیکنه، بیماری نیست، یک وضعیت یک Condition هست که ممکنه برای هر انسانی پیش بیاد، این که از دی اس ام هم به عنوان اختلال خارج میشه، برای همینه که به عنوان کاندیشن خیلی بهتر میشه باهاش روبرو شد تا القای بیماری...
من کاملا مخالف سو استفاده از پدیده ها هستم، مثلا سواستفاده از گیمینگ برای منافع اقتصادی (چپ ها ووک، راست ها ضد ووک) صرفا نظر این هست که دیدگاه درستی بهشون داشته باشیم، اینجوری دشمنی هم بین ادم ها پیش نمیاد، بلاخره امار رسمی میگه 5-10 درصد انسان ها چنین وضعیتی دارند، باید حق و حقوقی مشابه باقی داشته باشند، (کاملا مساوی، یعنی 100 درصد با تبعیض مثبت هم مخالفم و فاجعه میدونمش)
البته یک موردی که هست هنوزم تغییر جنسیت غیر ممکنه. تنها چیزی که این هورمون درمانی و این عمل های سخت تغییر میدند صفت های ثانویه اشخاص است. وگرنه ساختار استخوان ها و DNA هر فرد تغییر ناپذیره. این هورمون درمانی و عمل ها و حتی مسدود کننده های هورمون عوارض جانبی وحشتناکی دارند. مطالعاتی انجام شده که خیلی از این کسایی که به هر دلیلی به این مسیر میرند پشیمون میشند ولی چون هیچ راهی برای برگشت نیست و کار از کار گذشته.ترنسها خب به کمک تکنولوژی چندوقتیه امکانش هست البته این برای اونهایی که واقعا مشکل جسمی دارند واقعا خوب بوده و مثلا از مرد تبدیل میشه به زن و از زن تبدیل به مرد تا بتونه یه زندگی نرمال داشته باشه. متعاقبا اسمشم عوض میشه .تیپ و قیافشم عوض میشه.
اوه اوه بحث رو بردی به سمتی که من به شخصه دیگه نیستم تسلیمیک عده مشکلات هورمونی و غیره دارند که هیچی، اما خب چیزی که ما در غرب باهاش روبرو هستیم حقیقتا Conditional نیست و تبدیل به یک نوع مذهب شده. به نوعی این ایدئولوژی شکل
گرفته چیزی که در یک اقلیت است به اکثریت نسبت میدند که خود این دیگه کاملا اشتباهه. چون اشخاصی که این علایق درشون وجود نداره، به مرور به این باور ذهنی میرسند که جزو این گروه ها هستند. حالا چه بخاطر استفاده از امتیازات اجتماعی، چه بخاطر فشار جامعه و هم رنگ جماعت شدن، یا حتی ممکنه بخاطر حس خاص بودن داشتن.
حالا به شخصه میگم به خودشون مربوطه تا وقتی به کسی آسیبی نرسونند، خودمم به حرفت در مورد حق داشتن موافقم. اما خب یک فکت علمیه که حداقل از بعد بیولوژیک مقعد انسان مثلا برای ورود چیزی ساخته نشده و این دیگه مرتبط به حیطه پاتولوژی میشه. منظورم اینکه چون که از زمان یونان وجود داشته باعث نمیشه صرفا نرمال تلقی بشه. هرچند بازم میگم به خودشون مربوطه چیکار میکنند.
البته یک موردی که هست هنوزم تغییر جنسیت غیر ممکنه. تنها چیزی که این هورمون درمانی و این عمل های سخت تغییر میدند صفت های ثانویه اشخاص است. وگرنه ساختار استخوان ها و DNA هر فرد تغییر ناپذیره. این هورمون درمانی و عمل ها و حتی مسدود کننده های هورمون عوارض جانبی وحشتناکی دارند. مطالعاتی انجام شده که خیلی از این کسایی که به هر دلیلی به این مسیر میرند پشیمون میشند ولی چون هیچ راهی برای برگشت نیست و کار از کار گذشته.
من نمیخوام بگم اصلا اینطور نیست.
ماکان جان صحبت زیاده ولی نمیتونم خیلی مسئله سیاسی کنم چون ربطی به تاپیک امتیاز این بازی نداره ولی جوری بگم که به گیم هم ربط داشته باشه الان همه احساس انزجار از این پدیده پیدا کردن. من خودم با این افراد قبل از این داستان ها احساس همدردی میکردم که یه سری انسان با تمایل جنسی که تو جامعه دیده نمیشن ولی با این جریان های مزخرف که به زور میخوان اینا رو تو حلق ملت کنن واقعا همه حالشون بده. حتی استودیوها هم حالشون بده فکر کن به زور مجبورن این افراد رو استخدام کنن با اینکه توانایی ندارن و باید تحمل کنن. امتیازهای الکی آمار فروش فیک. من فکر کنم استودیوها بیشتر از مردم راضی هستند این بساط جمع بشه. و نکته دیگه خود ترامپ هست جدا از حزبی که اومده خود شخصیت این آدم هم کسی هست که شوخی با کسی نداره و کاری که میخواد رو انجام میدهمن نمیخوام بگم اصلا اینطور نیست.
ولی داری در مورد سیاستمدارها صحبت میکنی.
حرف تا عمل اینها گاها ممکنه 180 درجه تفاوت داشته باشه.
اینها روبروی میکروفون یه چیز میگن ، پای قرارداد/مواد قانونی چیز دیگه ای رو امضا میکنن و تو خلوت خودشون به هیچکدوم از اونها باور ندارن.
منفعت مشخص میکنه کدوم سمت وایسن.
همونطور که تو پست قبلی گفتم برای انتخابات اینها به هرچی که میتونن وصل میشن تا رای بخرن.
از موفقیتش همین بس که تونسته اون سمت کره زمین تو یه کشور شیعه برای خودش کلی طرفدار پیدا کنه!
رییس جمهورهمین که بودجه دولتی DEI رو قطع کنه خودبخود این شرکتها به چیز خوردن میفتن. ضمن اینکه ترامپ و تیمش واقعا ذاتا ضد ووک هم هستند. کلا پتریوت آپوزیشن ووکه.من نمیخوام بگم اصلا اینطور نیست.
ولی داری در مورد سیاستمدارها صحبت میکنی.
حرف تا عمل اینها گاها ممکنه 180 درجه تفاوت داشته باشه.
اینها روبروی میکروفون یه چیز میگن ، پای قرارداد/مواد قانونی چیز دیگه ای رو امضا میکنن و تو خلوت خودشون به هیچکدوم از اونها باور ندارن.
منفعت مشخص میکنه کدوم سمت وایسن.
همونطور که تو پست قبلی گفتم برای انتخابات اینها به هرچی که میتونن وصل میشن تا رای بخرن.
از موفقیتش همین بس که تونسته اون سمت کره زمین تو یه کشور شیعه برای خودش کلی طرفدار پیدا کنه!
منم همین رو میگم.رییس جمهورهمین که بودجه دولتی DEI رو قطع کنه خودبخود این شرکتها به چیز خوردن میفتن. ضمن اینکه ترامپ و تیمش واقعا ذاتا ضد ووک هم هستند. کلا پتریوت آپوزیشن ووکه.
ولی میدونی از رئیس جمهور مهم تر فرماندار اون ایالته که میتونه تاثیر زیادتری رو شرکتها بذاره که متاسفانه کالیفرنیا که اکثر استودیوها اونجان بازم دست دمکراتهاست ولی بازم از رییس جمهور و فرماندار مهم تر خود گیمرهان که با نخریدن بازیهای ووک و برملا کردن ضعف بازیها ضربه مهمتری میزنن و باعث میشن سازنده تصمیمات دیگه ای بگیره دقیقا مشابه اتفاقی که برای فایرواک و کنکورد افتاد که باعث سونی بزن زن بیخ و بن تخته اش کنه