آخرین ویرایش:
البته مثالتم کاملا اشتباه بود چون GTA نگاه هجو و انتقادی به مسائل منفی جامعه داره نه تبلیغ و پروموت کردنش. این مباحثی هم که تو دراگون ایج مطرح میشه فرهنگ نیست کاملا ضد فرهنگه. ناهنجاری خالصه.نه فقط مدل انتقاد به فرهنگی که نمیپسندی منظور هست. از دید کیهان فرقی بین اینا نیست.
من کاملا مطمئنم که تاثیری روی فروش نخواهد داشت.حالا بشینیم ببینیم این مخاطبین جدید چقدر دراگون ایج بازی میکنن و میخرن احتمالا پرونده بایوور با این بازی بسته خواهد شد.
آینده:حالا بشینیم ببینیم این مخاطبین جدید چقدر دراگون ایج بازی میکنن و میخرن احتمالا پرونده بایوور با این بازی بسته خواهد شد.
بحث من چیز دیگری بود. اصلا به گرند دفت اتو و محتویاتش کاری ندارم، بماند البته.البته مثالتم کاملا اشتباه بود چون GTA نگاه هجو و انتقادی به مسائل منفی جامعه داره نه تبلیغ و پروموت کردنش. این مباحثی هم که تو دراگون ایج مطرح میشه فرهنگ نیست کاملا ضد فرهنگه. ناهنجاری خالصه.
به طور کل من برام باورپذیر نیست کسایی که تحت مدیریت اعضای EA زندگی کردن از تزریق ایدئولوژی به جامعه حس نفرت بهشون دست نده. ته این قضیه هم اگه جلوش گرفته نشه و به اجبار بخوان خلاف فرهنگ و هنجار مردم برن جلو یه جامعه مستهلک و فرسوده مثل خودمون به وجود میاره.
===============
حالا بشینیم ببینیم این مخاطبین جدید چقدر دراگون ایج بازی میکنن و میخرن احتمالا پرونده بایوور با این بازی بسته خواهد شد.
تو نقد skillup اشاره کرده بود که برگشت یکی از کرکترهاست که بایوور برای جلوگیری از اسپویل داستانی بهشون گفته که ازش اسمی نبرن.مثل اینکه اوضاع از چیزی که فکر میکنیم هم خراب تره! انگار یک کوئست و شخصیت بشدت Woke وجود داره که به منتقدان گفتن اصلا نباید نشون بدن و نه بهش اشاره ایی داشته باشند.
همین الانم میگن اون تیکه بعد لانچ قراره خیلی سر و صدا ایجاد کنه.:/
همون بهتر که بایوور تعطیل کنن. ME جدید هم نخواستیم اقابازی یه کاتسین ۲ دقیقهای راجع به این داره که چطور وقتی کسی رو Misgender کردیم باید ازش معذرت خواهی کنیم!
میخوام بدونم بازم کسی هست اینجا دوست داشته باشه تجربه کنه؟ باتوجه کامنت یه عده صفحات یک تا سه میگمبازی یه کاتسین ۲ دقیقهای راجع به این داره که چطور وقتی کسی رو Misgender کردیم باید ازش معذرت خواهی کنیم!
نمیتونم این رو باور کنم! یعنی کاملاً مثل یه پارودی و تمسخر برای این چیزها هست، نه دفاع ازشون! به نظرم دو حالت بیشتر نداره:بازی یه کاتسین ۲ دقیقهای راجع به این داره که چطور وقتی کسی رو Misgender کردیم باید ازش معذرت خواهی کنیم!
کثافتی که از این بازی تراوش می کنه غیر قابل تصوره حالا بزارید ملت بیشتر بازی کنن عمق این نجاست بیشتر معلوم میشه.بازی یه کاتسین ۲ دقیقهای راجع به این داره که چطور وقتی کسی رو Misgender کردیم باید ازش معذرت خواهی کنیم!
با این سطح از پیچیدگی پازل های بازی به نظر میاد همون گزینه دوم درست باشهنمیتونم این رو باور کنم! یعنی کاملاً مثل یه پارودی و تمسخر برای این چیزها هست، نه دفاع ازشون! به نظرم دو حالت بیشتر نداره:
۱. در آینده یکی از اعضای بایوور لو میده که برای مسخره کردن این مضامین، همچین سکانسی رو توی بازی گذاشتن که سوژه درست کنن!
۲. واقعاً بهره هوشی سازندههای بازی پایین و نگرانکننده هست و باید موقع استخدام، یه تست ازشون گرفته میشده که متأسفانه نشده و وارد استودیو شدن.
سر سناریو اول، تو واقعا سطح ابلهانه فکر کردن آدم ها رو دستکم گرفتی.نمیتونم این رو باور کنم! یعنی کاملاً مثل یه پارودی و تمسخر برای این چیزها هست، نه دفاع ازشون! به نظرم دو حالت بیشتر نداره:
۱. در آینده یکی از اعضای بایوور لو میده که برای مسخره کردن این مضامین، همچین سکانسی رو توی بازی گذاشتن که سوژه درست کنن!
۲. واقعاً بهره هوشی سازندههای بازی پایین و نگرانکننده هست و باید موقع استخدام، یه تست ازشون گرفته میشده که متأسفانه نشده و وارد استودیو شدن.