امتیازات بازی Dragon Age: The Veilguard

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی شما به متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    147
نمراتش خیلی بالا نیست ولی خوبه
چیزی که من فهمیدم این که Woke در حد ۳ یا ۴ نمره بالا و پایین تاثیر داره و اگه بازی بد باشه یا خوب باشه نمیشه یهو به خاطر Woke خیلی اختلاف بیوفته

• Like
Reactions: RED_BEARD39
sshot-26.jpg

🔳 امتیاز 7 منتقد Gamespot به بازی Dragon Age The Veilguard

🔻نقاط مثبت
🔹مناظر هر منطقه زیبا و داستان‌های جذابی دارن
🔹سیستم ساخت شخصیت یکی از بهترین‌هاست و تصمیم‌گیری‌ها توی دیالوگ‌ها تأثیر داره
🔹گروه شخصیت‌ها، به خصوص همراهان، فوق‌العاده‌ان
🔹اگر کلاس درست رو انتخاب کنی، مکانیک‌های مبارزه به خوبی با هم ترکیب میشن و بازی به صورت استراتژیک جذاب میشه

🔻نقاط منفی
🔸وقتی که به عنوان جادوگر بازی میکنی، قفل نشدن درست و شلوغی بصری میتونه باعث مرگ‌های عصبانی‌کننده بشه.
🔸شخصیت Rook در داستان کمی بی‌روح به نظر میاد
🔸هنر طراحی بعضی شخصیت‌ها حس عجیبی مینویسه و روی لحن مکان‌ها یا روند داستان تأثیر میذاره

▫️تحلیل Gamespot
در کل، هیچ‌کدوم از ناراحتی‌هام باعث نمیشه که بخوام بگم «The Veilguard» بازی بدیه. وقتی با کلاسی بازی کنی که بتونی از سیستم مبارزه‌ش استفاده کنی، خیلی خوبه. تا حالا هیچ باگی یا مشکل جدی‌ای نداشتم و ماموریت‌های فرعی هم مزاحم نبودن و دیگه از نوع «بیار و ببر» نیستن. حالا که از جادوگر فاصله گرفتم، مبارزه‌ها خیلی سریع و بی‌دردسرن. «The Veilguard» مثل این میمونه که BioWare داره یه بازی خوب دیگه درست میکنه و این خودش حسابی منو خوشحال میکنه.

چند وقت پیش تو تاپیک بازی گفتم این بازی با عنوان DA افتضاحه. شاید اگه به عنوان Veilguard خالی عرضه کرده بونش بیشتر قابل قبول بود تا زیر پرچم DA. روی وک بودنش که شکی نیست کارگردان بازی لگبته از نوع سردرگم درباره جنسیتش فرض کن یک درصد نظرات گهربارش رو وارد بازی نکرده باشه. نکته نگران کننده اینه که با وک بودن هم نتونسته متای بالایی بگیره این یعنی با یک بازی متوسط طرفیم.

بالاخره بعد از چند سال انتظار یه داستان شاهکار میبینیم یا نه؟
شاهکار که نه ولی قطعا بازی خوبیه.

گرچه برای این سری شکست حساب میشه چرا که نسخه قبلی Goty شده بود.
اما کی میتونه بگه نمره 84 بده؟!

من انتظار زیر 80 رو هم حتی داشتم ، البته در ادامه نمرات اضافه میشه و حتما این عدد نمیمونه.
ولی از برآیند نقدها مشخصه که در کل با یک بازی خوب طرفیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or