امتیازات بازی Devil's Third

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
89537006640543821311.jpg

• ناشر : (Nintendo (Wii U) | Valhalla Game Studios (PC
  • سازنده : Valhalla Game Studios | Nintendo SPD
  • کارگردان : Tomonobu Itagaki
  • موتور : Unreal Engine 3
  • پلتفورم : PC | Wii U

(Famitsu | 8/9/8/8 (33/40
3DJuegos – 6
TheSixthAxis – 5
Gamespot – 3
God IS A Geek – 3
GamesRadar – 1.5/5
Metro – 2
Digital Spy – 1/5
Kotaku – “No”

آخرین ویرایش:
منم همون اوایل که بازی معرفی شد،خیلی به دلم ننشست. ولی الان که گیم پلیهای یک ساعته رو ازش میبینم، به این بدیی که امتیاز دادن بهش نیست.

در اینکه ایتاگاکی گند زده شکی نیست ولی تیم قبلیش هم بدون ایتاگاکی هیچی نیست :دی اینا همونایی هست که فاجعه NGIII رو ساختن و دل مریدان (!) بازی رو به درد آوردن lol باز این بازی جدید همچین طرفدار خاصی نداره :دی در هر صورت جدا شدن ایتاگاکی از Team Ninja هم خودش رو خراب کرد و هم گند زد به Team Ninja.

در اینکه ایتاگاکی گند زده شکی نیست ولی تیم قبلیش هم بدون ایتاگاکی هیچی نیست :دی اینا همونایی هست که فاجعه NGIII رو ساختن و دل مریدان (!) بازی رو به درد آوردن lol باز این بازی جدید همچین طرفدار خاصی نداره :دی در هر صورت جدا شدن ایتاگاکی از Team Ninja هم خودش رو خراب کرد و هم گند زد به Team Ninja.

به نظرم سر نسخه سوم یجوری انگار هدفشون رو کم کنی ایتاگی بود و سر همین مورد گند زدن به بازی و کلا اصول بازی های هک اند اسلش.

البته با این که کلا بازی داغونی بود ولی دلیل اصلی که از نسخه سوم متنفرم به خاطر شخصیت پردازی ریو هستش، که از کسی کلا جمع دیالوگ هاش تو دو نسخه قبلی یه صفحه هم نمیشد و خشک تر و غذتر از این شخصیت دو قسمت اول ندیده بودم ( که البته خیلی هم برام عالی بود )، برداشتن یه شخصیت مهربون، مرد خانواده، دل رحم و البته وراج تو نسخه سوم درست کردن. دقیقا فاجعه بار بودنش در سطحیه که دانته را برداری تو قسمت جدید DMC یه شخصیت جدی کنیش.

در مورد این بازی هم والا من یه تریلر ازش دیدم تنها چیزی که خودنمایی میکرد وضعیت فیزیکی شخصیت های مونثش بود:d

درسته TN سر NG III گند زد ولي DoA5 واقعا فايتينگ خوش ساختيه و سر اين يكي تركوندن. به نظرم هنوز نميشه گفت TN بعد از رفتن ايتاگاكي داغون شده و بايد ديد توي NG4 و بازياي بعديشون چكار ميكنند.

درسته TN سر NG III گند زد ولي DoA5 واقعا فايتينگ خوش ساختيه و سر اين يكي تركوندن. به نظرم هنوز نميشه گفت TN بعد از رفتن ايتاگاكي داغون شده و بايد ديد توي NG4 و بازياي بعديشون چكار ميكنند.
البته علی همون DOA5 هم از نظر پلیرهایی که سال ها با این سری بودن، یه بازی ضعیف به حساب میومد. بحث DLC ها به کل جدا ولی توی حیطه گیم پلی گویا بازی مثه سری های قبل نبوده (مصاحبه Emperor Cow با خود ایتاگاکی رو حتما بخون)

البته علی همون DOA5 هم از نظر پلیرهایی که سال ها با این سری بودن، یه بازی ضعیف به حساب میومد. بحث DLC ها به کل جدا ولی توی حیطه گیم پلی گویا بازی مثه سری های قبل نبوده (مصاحبه Emperor Cow با خود ایتاگاکی رو حتما بخون)
والا نسخه هاي قبلي رو بازي نكردم علي ولي خب خود تو كه اين رو زدي به نظرم گيم پلي خيلي خوبي نداشت؟ در مورد ضعف هم من ديدم اكثر پليراي قديمي به گرافيك بازي ايراد ميگرفتن تا گيم پلي.

در كل منظورم اينه كه DoA5 نشون داد TN هنوز ميتونه بازي خوب بسازه و نميشه گفت بعد از ايتاگاكي همه بازياشون نابود شده.

والا نسخه هاي قبلي رو بازي نكردم علي ولي خب خود تو كه اين رو زدي به نظرم گيم پلي خيلي خوبي نداشت؟ در مورد ضعف هم من ديدم اكثر پليراي قديمي به گرافيك بازي ايراد ميگرفتن تا گيم پلي.

در كل منظورم اينه كه DoA5 نشون داد TN هنوز ميتونه بازي خوب بسازه و نميشه گفت بعد از ايتاگاكي همه بازياشون نابود شده.
از نظر من که عالی و واقع گرایانه بود ولی خب حرف اصلی رو طرفدارای سری میزنن که باهاش بزرگ شدن:d چون تغییرات مثبت و منفی هر شماره رو اونا دیدن.
اتفاقا گرافیکش مشکل نداشت و عالی بود. ایتاگاکی میگه من بازی رو روی 4تا ستون ساختم ولی تیم نینجا با شماره 5 اومد کامل تاکید کرد روی جذابیت های شخصیت های زن. بعد جالب اینجاست میگه من خودم Pervert هستم و به خاطر همین DoAX رو ساختم=))
ولی در کل موافقم باهات. خود تیم نینجا توانایی ساخت بازی خوب رو بدون ایتاگاکی داره ولی سیاست های مسخره Tecmo بازی اینا رو خراب میکنه.

1 سالو 2 ماه پیش

یعنی رسما گنذ زد به اعتبارش با این بازی..قسمت تیر اندازیش که فاجعه بار بود..در حد تولید بازی های داخلیه..میانگین امتیازات رو از همین الان بدونید زیر 6.5:|

بعضی جاها یاد کانتر می افتادم

یعنی قسم می خورم اگر انحصاری PS4 بود الان داشتی اینجا غش و ضعف می کردی. تبریک هم می گم با دیدن 2 دقیقه از بازی کاملا فهمیدی gameplay چجوریه، نسخه امتیاز رو هم پیچیدی...شما فکر کنم منتقدی چیزی بشو داری حروم می شی اینجا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or