امتیازات بازی Devil May Cry HD Collection

Frobary

Loyal Member
سلام.
IGN 7.5/10

60017545114708429002.jpg

i274479_dmc-3.png

به اولیش هم همین امتیاز رو داده بود IGN ، من دارم میگم IGNـی به بازی داده 9.6 (به اولیش هم همین رو داده) ، الآن داده 7.5 کمه . میانگین شماره سوم هم 8.8 ـه که از 9 چیزی کم نداره ؛ حالا باشه بخاطر تو همون 8.8 ؛ احتمالش هست خوب HD نشده باشه . وگر نه خیلی باید IGN یا هر سایت دیگه ای اُلاغ باشه که به همچین پکی (در صورت خوب ریمستر شدن) نمره زیر 8 بده .

eurogamer:8/10
Some of DMC HD's content is far from classic, and there are undeniably rough edges. But as a package it offers two fighting games of exceptional quality, with Devil May Cry slick and stylish enough to overshadow its creaky camera, and Devil May Cry 3 still one of the genre's highpoints. It's not quite as classy a treatment as the games deserve, you'd have to say. But in terms of Ninja Theory's imminent reboot, it's a hell of an appetiser.

ینی خاک بر سر کپکام با این hd کردنش
هیچ کدوم از دمو های بازی به صورت 16:9 نشده
حتی منو هم 4:3
کوجیما چه جوری hd می کنه این کپکام چجوری

برای من که 720 اجرا میشه ممد
پشت پک هم همه رزولوشن هارو زده ولی 720P رو بلد کرده یعنی این رز اصلیه
آره :دی ولی ماله من برعکس 1080 اجرا میشد و میزنه 1080 و مثل اینکه من اشتباه می کردم کنسول آپ اسکیل هم داره و این بازی آپ اسکیل میشه به 1080

از بچه ها خوهش میکنم یه سوال منو جواب بدن:
سبک و گیم پلی این بازی چطوری هست؟ آیا داستانی است و میتوان پیشرفت کرد و جلو رفت و در شهر و مناطق چرخید و این طرف و آن طرف رفت؟
یا در فضایی بسته فقط باید مبارزه کرد؟ یعنی سبک مبارزه ایست؟

از بچه ها خوهش میکنم یه سوال منو جواب بدن:
سبک و گیم پلی این بازی چطوری هست؟ آیا داستانی است و میتوان پیشرفت کرد و جلو رفت و در شهر و مناطق چرخید و این طرف و آن طرف رفت؟
یا در فضایی بسته فقط باید مبارزه کرد؟ یعنی سبک مبارزه ایست؟
نه تو شهر و جاهای دیگه نمیشه چرخید.
سبک مبارزه ای هم به بازی هایی میگن که دو تا کاراکتر انتخاب میکنی و روبروی هم قرار میدی و همدیگه رو میزنن.
ولی این سبکش Hack'n Slash هست. یعنی باید به استفاده از سلاح سرد (مثلا شمشیر) و قدرت های مختلف دشمن ها رو نابود کنی و جلو بری. تو بعضی از HnS ها مثل همین بازی سلاح گرم هم وجود داره.

آره :دی ولی ماله من برعکس 1080 اجرا میشد و میزنه 1080 و مثل اینکه من اشتباه می کردم کنسول آپ اسکیل هم داره و این بازی آپ اسکیل میشه به 1080

بله داره اما 360 همه رو اپ می کنه

ینی خاک بر سر کپکام با این hd کردنش
هیچ کدوم از دمو های بازی به صورت 16:9 نشده
حتی منو هم 4:3
کوجیما چه جوری hd می کنه این کپکام چجوری

دموهای متال همه real بودن اما cg نمی شه hd کرد در مورد منوها و سایر چیزها درسته کم کاری کرده اما تنها یه hd در حد متال تا الان دادن بیرون اونم خودشه

دموهای متال همه real بودن اما cg نمی شه hd کرد در مورد منوها و سایر چیزها درسته کم کاری کرده اما تنها یه hd در حد متال تا الان دادن بیرون اونم خودشه
دموهای DMC هم CG نیست :دی یا دموهاش رو ندیدید یا یحتمل با گاو اشتباه گرفیتد :دی

دموهای DMC هم CG نیست :دی یا دموهاش رو ندیدید یا یحتمل با گاو اشتباه گرفیتد :دی

شما داری به من می گی؟ من همون زمان هم اینو می دونستم نسخه ی سوم رو نگفتم شاید شما فقط اون رو بازی کردید cg مثل: یه فیلم از قبل ضبط شده هست می تونه گرافیکش در حد بازی باشه می تونه در حد چند نسل بعد

هر چی کیفیت در پیتی با نسبت تصویر 4:3 هست یعنی: cg تعدادشون کم هم نیست می شد بهترش کرد اما نه 1080p

گیم اسپات هم نوشته خوب hd شده اما یه سری چیزها قابل تغییر بودن که بهشون دست زده نشده می تونید بخونید:

T
he high-definition visuals look good, but they're not as striking as other HD collections. This is due, in part, to the spartan design of many enemies and levels. There are a lot of gray walls, brown floors, brown walls, and gray floors. Most enemies are designed to be distinct and disposable

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or