امتیازات بازی Devil May Cry HD Collection

Frobary

Loyal Member
سلام.
IGN 7.5/10

60017545114708429002.jpg

خدایش خیلی کمه براش احداقل باید 9 رو میدادند برای همینم هست من اصلا از این امتیازاتی که اینها میدند خیلی بدم میاد نامردها

آخه ما سه تا بازی داریم که از زمین تا آسمون کیفیتشون با هم متفاوته ! الان این 7.5 بصورت میانگین هم در نظر بگیریم کمه ؛ بصورت ارزش در نظر بگیریم کمه ، کلا کمه 7.5 ... مثلا به موزیک داده 7.5 که از IGN خیلی بعید بود .
با این اوصاف اگر به DmC بالای 7 ، 7.5 بده من شیرم رو حلال IGN نمیکنم ... :دی !

نمیدونم چرا اینا فکر میکنن ملت واسه چیزی کع قبلا بازی کردن دوباره پول میدن درحالی که فقط HD شده (اونم با این اوصاف).
بعد گیر میدن که چرا بازار بازیهای کرایه‌ی اینقدر داغه :lol:.

god of war collection اولین بازی بود که این طور کالکشن ها رو باب کرد.ولی جالب اینه که بهترینشون بود.
اجرا شدن روی full 1080p و 60 فریم بر ثانیه به همراه بالارفتن کیفیت بافت ها و hd شدن ویدیوها.این کالکشن ها هم همیشه با همون بازی مقایسه میشن که خوب در مقابلش کم میارن و نمرشون میاد پایین:>

همش زیر سره این DMC2 هست ! :|:d
ولی 7.5 کمه دیگه واسه این مجموعه . 8.5 نمره نرمال و مناسی هست به نظرم .
واقعا چرا همه به این DMC2 گیر میدن ؟ :d من تا حالا بازی نکردم اما فکر نکنم اونقدر که میگن هم بد باشه :d
ولی واقا 8/5 رو باید می گرفتش :|

من دارم بازیش می کنم محشره فقط منوهاش دست نخوردن 4:3 هست یه کالکشن کامله حتی نسخه ی 2dvd شماره دوم هم درش هست با sp e نسخه ی سوم بازی

بازی هم خیلی شفاف شده هم کاملا روان هست یه کالکشن عالی که حتما باید خریداری بشه

نسخه ی اول بازی هم واقعا سخته نمی دونم چطوری 10 سال پیش تمومش کردم

QUOTE=ashkanhsj;1928628]اینا به خودشون زحمت ندادن که منوها و ویدیوهای نسخه ی اصلی رو HD کنن. حتماً می ترسیدن که پول بیشتری خرج کنن.[/QUOTE]

به این راحتی ها نیست منوها می شد اما دموها باید از اول ساخته می شدن چون cg هستن نمی شه کاریش کرد اگه می بینید metal gear اینطوری نیست به خاطر اینه که دموی cg نداره

بابا اونقدرها هم که میگن بد نیست.ما که بازی کرده بودیم خوشمون اومده بود.البته به پای شماره یکش نمیرسید اما بد هم نبود خداییش.

به نسخه ی اول بازی 9.1 گرفت نسخه ی دوم 6.4 این معنیش چی می شه

نسخه ی دوم تا وسطاش خوبه اما مرحله ی شهریش افتضاحه

آخرین ویرایش:
واقعا چرا همه به این DMC2 گیر میدن ؟ :d من تا حالا بازی نکردم اما فکر نکنم اونقدر که میگن هم بد باشه :d
ولی واقا 8/5 رو باید می گرفتش :|
بابا اونقدرها هم که میگن بد نیست.ما که بازی کرده بودیم خوشمون اومده بود.البته به پای شماره یکش نمیرسید اما بد هم نبود خداییش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or