امتیازات بازی Borderlands The Pre-Sequel

Captain America

I am become Death, The Destroyer of Worlds
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
dsb.gif

کسی که با BL های قبلی حال کرده 100% با این هم کیف می کنه :دی

جوری میگی از Borderland انتظار متای زیر 90 نداری انگار mgs یا gta مثلا :d قبل این نسخه دوتا نسخه ی دیگه ام داشته کلا این ایپی که نسخه ی یکشم متاش 83 شده منظورم اینکه اونقدم ایپی خفنی نیس در کل :dاین نسخشم که از اول معلوم بود هیچی نیست جز یه dlc که همین نمره ها از سرشم زیادیه
اصلا بازي كردي اينارو گفتي؟
حتما بايد GTA باشه متا ٩٠ بشه؟. مقايسه هاي خنده دار نكنيد.
يكي از بهترين و سرگرم كننده ترين Coop هاي نسل پيش به همراه داستان جذاب و كاراكتر هاي خنده دار و جالب كه اصلا تكراري نميشد. طراحي محيط خوب و نوع گرافيك. باس هاي متنوع و...
اينا ويژگي هايي بود كه توي كمتر بازي هاي نسل پيش ديده ميشد.
شما افلاين رفتي بدت مياد مشكل از اونه ،ايراد هاي الكي نگير.
--
من خودم شديدا فن بردرلندرزا هستم ولي از اين نسخه انتظاري نداشتم چون Gearbox نميسازه. همين نمرات هم خوبه.

آخرین ویرایش:
اینا مرض دارن اسم سری رو به گند میکشن ؟ الان حیف اون ابهت Borderlands نبود ؟ :| من اصلا زیر 90 از این سری انتظار ندارم :|
:arrowd:
دقیقا به سرنوشت Batman Arkham origins دچار شده, و مطمئنم اونایی که طرفدار BL بخصوص BL2 بودن از این شماره هم لذت می برن

اصلا بازي كردي اينارو گفتي؟
حتما بايد GTA باشه متا ٩٠ بشه؟. مقايسه هاي خنده دار نكنيد.
يكي از بهترين و سرگرم كننده ترين Coop هاي نسل پيش به همراه داستان جذاب و كاراكتر هاي خنده دار و جالب كه اصلا تكراري نميشد. طراحي محيط خوب و نوع گرافيك. باس هاي متنوع و...
اينا ويژگي هايي بود كه توي كمتر بازي هاي نسل پيش ديده ميشد.
--
من خودم شديدا فن بردرلندرزا هستم ولي از اين نسخه انتظاري نداشتم چون Gearbox نميسازه. همين نمرات هم خوبه.
انصافا پستت چربطی به پست من داشت اخه:dمگه من گفتم بازیه بدیه یااینکه سری ضعیفیه فقط گفتم اونقد خفن نیس که زیر نود شدن متاش باعث تعجب بشه شما ام یکم با ارامش پست بده دعوا نداریم که;)
زیر پوستی ترول میکنی؟مگه بازیش کردی میگی از سرشم زیاده؟
ترول زیر پوستی چیه دیگه باو:dمن فقط شرایط ایپی رو توضیح دادم محض اطاعت نسخه ی کپی بازی حدود یه هفته ی هست که برای ps3 اومده ;)

آخرین ویرایش:

والا منم افلاین رفتم ولی بازی خارق العاده هست :دی چه نسخه 1 و چه نسخه 2 که متاش 93 یا 94 شد !

کلا بهترین و بی رقیب ترین شوتر اول شخص نقش آفرینی هست :دی کاراکتر ها هم لازمه یه کلمه رو بگم : ClapTrap :دی مگه بازی حتما باید کاراکترش ، گوشه لبش یه سیگار و جمله های سنگین باشه تا انتظار متای 90 داشته باشی ؟

والا منم افلاین رفتم ولی بازی خارق العاده هست :دی چه نسخه 1 و چه نسخه 2 که متاش 93 یا 94 شد !

کلا بهترین و بی رقیب ترین شوتر اول شخص نقش آفرینی هست :دی کاراکتر ها هم لازمه یه کلمه رو بگم : ClapTrap :دی مگه بازی حتما باید کاراکترش ، گوشه لبش یه سیگار و جمله های سنگین باشه تا انتظار متای 90 داشته باشی ؟
بی خود نیست که توقعت بالات :d متا نسخه دوم 89 شد :d

دقیقا به سرنوشت Batman Arkham origins دچار شده, و مطمئنم اونایی که طرفدار BL بخصوص BL2 بودن از این شماره هم لذت می برن
اینو نمیدونم چطوریه، ولی B: AO کلا از نظر گیم پلی هم مشکل داشت و به روونی نسخه های قبلی نبود:دی این فکر نکنم اینجور باشه:دی

آقا این همونه که TellTale داشت میساخت ؟ یا فرق میکنن ؟ یا اون کنسل شد ؟ :d

اون یه چیز دیگس اصلا و در دست ساخته:d

- - -ویرایش - - -

بازی وقتی توسط Gearbox ساخته نمیشه نباید انتظار زیادی داشت!
نسخه دوم یکی از شاهکارهای نسل قبل بود(عجیبه بازیهای درپیتو برا نسل جدید بازسازی میکنن و این بازی کسی توجه نکرد بهش چون واقعا ارزششو داشت نسخه دوم برا نسل 8 بازسازی بشه!).

الان یعنی ناامید شدی از این بازی؟ :d
من بیشتر از بردرلندز های قبلی منتظر اینم( برای PS4 اگر بدن:| ) چرا ؟ ClapTrap !!!!!! :bighug::x
همین یه مورد برای من کافیه که عاشقش بشم! :x

Gamespot 7/10

THE GOOD

The low gravity makes combat and exploration exciting
Environments are lush and gorgeous
New weaponry options add to the joy of battle
Claptrap brings a fun touch of unpredictability

THE BAD

Some missions are tedious and numbing
Story often falls flat
Repetition in later areas saps the fun

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند