امتیازات بازی Bastion

R.I.P Frobary

Loyal Member
این بازی که در E3 امسال جوایز زیادی گرفته بود اولین امتیازاتش را گرفت:
Game Informer 9.25
GameTrailers 8.7
IncGamers 9.6
ZTGameDomain 9.5
PALGN 7.5
Destructoid 6.5
VideoGamer 9.0
IGN 9.0
GameSpot 8.5
Official Xbox Magazine 8.5

یه اکشن rpg با دید isometric توی دنیایی که با دست نقاشی شده (hand drawing)
روی این بازی کلا 7 نفر کار کردن ( قابل توچه بازی ساز های ایرانی) 6 نفر بخش فنی کار و 1 نفر به عنوان راوی که توی طول بازی صداش رو می شنوی(narrator)

من تو تاپيك E3 گفتم اين بازي يكي از بهترين بازيهاي امسال هستش.گرافيك هنري بازي خيره كننده هستش.هركي نديده بره تريلرها رو نگاه كنه تا به زيبايي بازي پي ببره.

• Like
Reactions: Quantic Dream
یعنی هرکی این بازی رو از دست بده نصف عمرش بر فناست . من نسخه Trial رو بازی کردم و حتما خواهم خریدش . گرافیک بازی که واقعا زیباست . شدیدا جذبتون میکنه حتما توی تریلرها دیدین . رنگبندی بسیار زیبا و شاد . گرافیک هنری فوق العاده . اون ابتدای بازی هم یه چیزی شبیه به پُتک دارین , یه تیرکمون و یه چیزی که دارت پرت میکنه اسمش یادم رفت :d با یک عدد Shield . راه های بازی با جلو رفتن شما شکل میگیرن . یعنی اگر یه جا وایسین هیچ راهی مشخص نیست برای رفتن اما میرین جلو کم کم زمین و چیزای دیگه میان و راه شمارو درست میکنن . هرچی هم که درست میشه رو میشه نابود کرد و یه چیزی شبیه به امتیاز گرفت برای آپگرید کردن هرکی رو هم بکشین XP میده . کلا فوق العادست همین . یه چیزی شبیه به Torchlight هستش دیگه کلا

روی این بازی کلا 7 نفر کار کردن ( قابل توچه بازی ساز های ایرانی) 6 نفر بخش فنی کار و 1 نفر به عنوان راوی که توی طول بازی صداش رو می شنوی(narrator)

عجب صدایی هم داره این راوی شدیدا به دل میشینه .
امتیاز Edge رو الان دیدم بازی ترکونده کلا که این امتیاز رو داده بهش :d

آخرین ویرایش:
Gamepro 5/5
official Xbox Magazine UK 9/10
RPGamer 4.5/5
GamerNode 5/5
Gaming Nexus -A
NZ Gamer 9/10
Gamer Limit 8.5/10
Cheat Code Central 4.5/5
AtomicGamer 9/10
Worth Playing 9/10
Game Planet 9/10
Gaming Age A
1UP -A

فوق العادست این بازی :x

عجب صدایی هم داره این راوی شدیدا به دل میشینه .
این آقا قرار بوده که یه بازیگر بشه ولی خوب ازش درخواست کردن که بیاد توی این بازی نقش راوی رو کار کنه
من که صداش رو نشنیدم ولی خوب اکثرا تعریف می کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or