RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jan 15, 2014 #1 ناشر: Ubisoft سازنده: Ubisoft Sofia پلتفرم: PC/X360/PC GodisaGeek - 7/10 VideoGamer - 6/10 Push Square - 6/10 آخرین ویرایش: Jan 15, 2014
ناشر: Ubisoft سازنده: Ubisoft Sofia پلتفرم: PC/X360/PC GodisaGeek - 7/10 VideoGamer - 6/10 Push Square - 6/10
Lady Ashe کاربر سایت Jan 19, 2014 #16 نوشته شده توسط s-arash: ویتا اصلا رزولوشن صفحش HD نیست که بخواد بازی ای روش HD اجرا بشه بیشتر... والا مطمئن نیستم (تخصصی ندارم)ولی تا اونجا میدونم صفحه نمایش ویتا hd حساب میشه ... چند تا بازی پورت شده hd هم داره ... New and Upcoming Playstation Vita Games at Metacritic - Metacritic ولی خب رفتم پیگیری کردم یه بازی مثل اساسین رو روی رزولوشن 408 در 720 ساختن که بتونن جزئیات بیشتری در بازی قرار بدن مثل کاری که تو رایز کردن ... البته یه سری ویتا هست که مانیتور lcd داره ... و تو مقایسه با مدل oled ...فرقش مثل ps2 با ps3 بود ... تو لینک زیر میتونید مقایسش رو ببینید ... PS Vita screen comparison: OLED beats LCD | Games | Geek.com Anime Wallpapers HD PlayStation PS Vita 960x544 960x544 PlayStation PS Vita 960x544 Anime Wallpapers, Backgrounds HD — WallpapersCraft آخرین ویرایش: Jan 19, 2014
نوشته شده توسط s-arash: ویتا اصلا رزولوشن صفحش HD نیست که بخواد بازی ای روش HD اجرا بشه بیشتر... والا مطمئن نیستم (تخصصی ندارم)ولی تا اونجا میدونم صفحه نمایش ویتا hd حساب میشه ... چند تا بازی پورت شده hd هم داره ... New and Upcoming Playstation Vita Games at Metacritic - Metacritic ولی خب رفتم پیگیری کردم یه بازی مثل اساسین رو روی رزولوشن 408 در 720 ساختن که بتونن جزئیات بیشتری در بازی قرار بدن مثل کاری که تو رایز کردن ... البته یه سری ویتا هست که مانیتور lcd داره ... و تو مقایسه با مدل oled ...فرقش مثل ps2 با ps3 بود ... تو لینک زیر میتونید مقایسش رو ببینید ... PS Vita screen comparison: OLED beats LCD | Games | Geek.com Anime Wallpapers HD PlayStation PS Vita 960x544 960x544 PlayStation PS Vita 960x544 Anime Wallpapers, Backgrounds HD — WallpapersCraft
LBJ4Ever FedExpress کاربر سایت Jan 19, 2014 #17 نوشته شده توسط Lady Ashe: والا مطمئن نیستم (تخصصی ندارم)ولی تا اونجا میدونم صفحه نمایش ویتا hd حساب میشه ... چند تا بازی پورت شده hd هم داره ... New and Upcoming Playstation Vita Games at Metacritic - Metacritic ولی خب رفتم پیگیری کردم یه بازی مثل اساسین رو روی رزولوشن 408 در 720 ساختن که بتونن جزئیات بیشتری در بازی قرار بدن مثل کاری که تو رایز کردن ... البته یه سری ویتا هست که مانیتور lcd داره ... و تو مقایسه با مدل oled ...فرقش مثل ps2 با ps3 بود ... تو لینک زیر میتونید مقایسش رو ببینید ... PS Vita screen comparison: OLED beats LCD | Games | Geek.com Anime Wallpapers HD PlayStation PS Vita 960x544 960x544 PlayStation PS Vita 960x544 Anime Wallpapers, Backgrounds HD — WallpapersCraft بیشتر... 960x544 960x544 هم رزولوشنهای HD نیستن. رزولوشنهای HD از 720*1280 شروع میشن.
نوشته شده توسط Lady Ashe: والا مطمئن نیستم (تخصصی ندارم)ولی تا اونجا میدونم صفحه نمایش ویتا hd حساب میشه ... چند تا بازی پورت شده hd هم داره ... New and Upcoming Playstation Vita Games at Metacritic - Metacritic ولی خب رفتم پیگیری کردم یه بازی مثل اساسین رو روی رزولوشن 408 در 720 ساختن که بتونن جزئیات بیشتری در بازی قرار بدن مثل کاری که تو رایز کردن ... البته یه سری ویتا هست که مانیتور lcd داره ... و تو مقایسه با مدل oled ...فرقش مثل ps2 با ps3 بود ... تو لینک زیر میتونید مقایسش رو ببینید ... PS Vita screen comparison: OLED beats LCD | Games | Geek.com Anime Wallpapers HD PlayStation PS Vita 960x544 960x544 PlayStation PS Vita 960x544 Anime Wallpapers, Backgrounds HD — WallpapersCraft بیشتر... 960x544 960x544 هم رزولوشنهای HD نیستن. رزولوشنهای HD از 720*1280 شروع میشن.