امتیازات بازی Assassin's Creed: Liberation HD

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
boxartlg.jpg

ناشر: Ubisoft سازنده: Ubisoft Sofia پلتفرم: PC/X360/PC

GodisaGeek - 7/10
VideoGamer - 6/10
Push Square - 6/10

آخرین ویرایش:
نسخه ی اصلیش رو ویتا هم همچین موفق ظاهر نشد و این نمرات هم مشخص میکنه سطح بازی رو ولی خب به عنوان یک دوستدار این سری باید تجربش کنم!

به امتیازاش توجه نکنید بازیش قشنگ بود من تمومش کردم فقط خیلی کوتاهه و اون گستردگی نسخه های کنسولی را نداره اما حس و حال اساسین را بهتون القا میکنه .
من که باهاش حال کردم مخصوصا تو این دوران بی بازی ای

مگه این بازی رو ویتا hd نبود که حالا hd شده ... هاه ؟؟؟؟ شاید اگه توی + این بازی free بشه برم سمتش ... چون اصلا به کل از این سری خوشم نمیاد ...یه شمارش رو اونم نیمه کاره بیشتر بازی نکردم

مگه این بازی رو ویتا hd نبود که حالا hd شده ... هاه ؟؟؟؟ شاید اگه توی + این بازی free بشه برم سمتش ... چون اصلا به کل از این سری خوشم نمیاد ...یه شمارش رو اونم نیمه کاره بیشتر بازی نکردم

ویتا اصلا رزولوشن صفحش HD نیست که بخواد بازی ای روش HD اجرا بشه

Free هم شد نرو سمتش

من تا چند وقت پیش هیچکدوم از سری اساسینز رو بازی نکرده بودم و این نسخه اولیش بود که رو ویتا گرفتم و حالم بد شد یه چیز فوق مزخرفی بود. فریم ریت داغون گرافیک خنده آور باگ های وحشتناک داستان تو باقالی شخصیت ناگیرا موسیقی معمولی و . . .. این شد که تا یه هفته به زور 7-8 ساعت بازیش کردم و بعدش فروختمش

Free هم شد نرو سمتش

من تا چند وقت پیش هیچکدوم از سری اساسینز رو بازی نکرده بودم و این نسخه اولیش بود که رو ویتا گرفتم و حالم بد شد یه چیز فوق مزخرفی بود. فریم ریت داغون گرافیک خنده آور باگ های وحشتناک داستان تو باقالی شخصیت ناگیرا موسیقی معمولی و . . .. این شد که تا یه هفته به زور 7-8 ساعت بازیش کردم و بعدش فروختمش

اشتباه شما این بوده که برای اولین بار سراغ ضعیف ترین عنوان این سری رفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or