امتیازات بازی Assassin’s Creed: Rogue

PrinceofPersiα

کاربر سایت

ناشر: Ubisoft
پلتفرم: PC / PS3 / Xbox360
تاریخ انتشار: یازده نوامبر

این بازی اولین امتیازش رو گرفت. The Games Cabin به بازی امتیاز 8.1 داده.

Feed Your Console - 8.5/10
Pros
More naval exploration and battles
Great story – Finally we see from the Templar point of view
New weapons and gadgets

Cons
With Unity looming , it’s hard to not look at the graphics with a critical eye
Some Naval battles felt extremely mismatched with much more powerful boats joining in
=======================================================================
نمرات ثبت شده در سایت Metacritic.com به تفکیک پلتفرم:

Xbox360
:arrowd:
Positive

Post Arcade (National Post) - 9.0/10

Game Informer - 8.3/10

Vandal Online - 8.2/10

Canadian Online Gamers - 8.0/10

Eurogamer Italy - 8.0/10

Multiplayer.it - 8.0/10

Mixed

Destructoid - 5.5/10

Negative
---

PS3
:arrowd:
Positive

Softpedia - 9.0/10

Lazygamer - 8.5/10

Game Informer - 8.3/10

Cheat Code Central - 8.2/10

PSX-Sense.nl - 8.0/10

Power Unlimited - 8.0/10

IGN Italia - 7.5/10

Mixed

Everyeye.it - 7.0/10

Meristation - 7.0/10

PlayStation LifeStyle - 6.5/10

GamesRadar - 5.0/10

Negative
---

آخرین ویرایش:
دوست نداشتم این متاش بالاتر از Unity بشه, چون اگه ubi ببینه این موفق تره باقی AC ها هم می شن Pirate' creed
حیف شد، به یونیتی خیلی امیدوار بودم که سری رو برگردونه به روز های خوب سه گانه Ezio، ظاهرا نشد

عجب!!! یعنی این از AC:U امتیازاتش داره بهتر میشه؟ :d کف میکنیـــــم!!!!!!! :d
فکر کنم با این اوضاع رسما AC دیگه بشه PC :| اوضاع اصلا خوب نیست! :|
ولی AC نباید اینجوری میشدا:-" عجیب است به شدت! :|
چرا از یه دید دیگه به موضوع نگاه نمیکنید :-" حالا که PC II هم موفق ظاهر شده احتمال اینکه یه سری درست و حسابی در مورد Pirate ها گیرمون بیاد بیشتره :x

- - -ویرایش - - -

Game Informer 8.25/10

حس میکنم بازی چند روز دیگه واسه X1 و PS4 تایید میشه :دی

این که دیگه حس کردن نمیخواد :دی وقتی خود یوبی نسخه نسل بعدی رو تکذیب نکرده و فقط گفته نمیتونیم الان در این مورد حرف بزنیم، کاملا مشخصه که بازی رو برای نسل بعد هم عرضه میکنند :دی

چکیده نقدها:
Game Informer - 8.25

For players trying to figure out which game to tackle first when two Assassin’s Creed games release on the same day this year, the answer is to start here. Shay’s story closes a number of story loops left behind on the American front of the Templar/Assassin conflict, and offers a crucial first step into the new European theater of war. Rogue proves why it’s time for the franchise to chart some new territory, but leaves no doubt about why we fell in love in the first place​
.

Post Arcade - 9/10

These are clearly quibbles, however. Assassin’s Creed Rogue is a fantastic victory lap for the seventh generation console era, with lots of juicy extra details about beloved characters. With a bit of YouTube watching to catch the main story points of AC III and IV, Rogue is a thoroughly accessible complete experience for new players as well. It offers a wealth of challenge on numerous fronts, and in a time of divided government, various forms of global zealotry, raging twitter fights and first-world online harassment of pretty much everyone, it reminds us that the people we think are monsters are usually just people with a different point of view​
.

Canadian Online Gamers - 80

After the dust settles, Assassin’s Creed: Rogue is a good addition to the series. Sure, it doesn’t break new ground and the main character is yet another one of those stereotypical brooding males out for revenge but there is no question the game delivered in the entertainment department. If you are a fan of the series and still clinging on to one of those last generation consoles, Assassin’s Creed: Rogue has plenty to offer. Just don’t expect an innovative piece of Assassin’s Creed here​
.

Power Unlimited - 80 (Dutch)
Multiplayer.it - 8/10 (Italian)
IGN Italy - 7.5 (Italian)

خب سایت gamingbolt هم نمرشو داد.نسخه XB360 هست:
353twvthsa6u8fkj9nuc.jpg

چرا از یه دید دیگه به موضوع نگاه نمیکنید :-" حالا که PC II هم موفق ظاهر شده احتمال اینکه یه سری درست و حسابی در مورد Pirate ها گیرمون بیاد بیشتره :x
اینکه من خودمم با PC I حال کردم یک چیزه! اما اینکه AC رو بخوان PC بکنند یک چیز دیگه! :d
من خودم با ترکیب گیم پلی AC و دنیای دزدای دریایی به شدت حال کردم! :d ولی خوب... AC نبود! (2-3 بخش آخر فقط:| :-" ) اینم که کلا از هر زاویه بهش نگاه کنی AC نیست(یحتمل غیر از دو سه بخش اول! :-" ) و TCـه :)) :-"

اگر برمیداشتن اسم AC رو یک بازی بر اساس دزدای دریایی میساختن عالی بود >:) ولی اینکه ما دیگه AC کلاسیک نبینیم خوب نیست:(

بنظرم کلا این دزدان دریایی پتانسیل یک آی پی جدید رو داره! کشتی و دریا ـو از سری AC بکشن بیرون بجاش یک آی پی جدید در محوریت همین موضوع بسازن من یکی بشدت پایشم :دی
همین الان ACIV به من بدن با چهار تا مرحله جدید میشینم بازی میکنم و اصلا خسته نمیشم از بس دریانوردیش عالی کار شده بود! بعضی مواقع هم از بیکاری دور دریا میچرخیدم کشتی غارت میکردم :دی

Cheat Code Central : 8.2 / 10

Meristation: 7/10

اين دو نمره جديد به نسخه PS3 بازي اضافه شد. فعلا متاي نسخه PS3 كه بيشترين نقد را با 5 تا داره 79 هستش.

سايت‌هايي مثل Gamespot و IGN هم اعلام كردن كه هنوز دارن رو نقدش كار ميكنن، چون ظاهرا يوبي سافت زحمت كشيده و بازي را تا قبل از تاريخ انتشار به بعضي از سايت‌ها نداده.:|

متاش 74 و زرد شد !!
البته خب فعلا فقط 7 تا نقد داره !!! بقیه منتقدها درگیر AC:U ان وقت PC II : T ندارن :دی بازی هم نمیدونم چی بگم هم به نظر میرسه میتونه بره پایینتر هم بره بالاتر ، به نظر خودم که احتمال کمتر شدنش بیشتره :-"

متاش 74 و زرد شد !!
البته خب فعلا فقط 7 تا نقد داره !!! بقیه منتقدها درگیر AC:U ان وقت PC II : T ندارن :دی بازی هم نمیدونم چی بگم هم به نظر میرسه میتونه بره پایینتر هم بره بالاتر ، به نظر خودم که احتمال کمتر شدنش بیشتره :-"
اونور نسخه ایکس باکسش با 5 نقد هنوز 84 ـه اینور با 7 نقد 76:|
اینم فقط تا الان سر نمره 5 ـه Gamesradar اینقدر اومده پایین :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or