امتياز 9.0 براي Ninja Gaiden Sigma

Saeed.x360

کاربر سایت
یعنی این دو تا شرکت فقط برای ps3 بازی بدند(درست مثل ساکا گوچی و microsoft )

به همین خیال باش دوست عزیز :biggrin1::biggrin1:
خوبه بدونه Team Ninja تحت حمایت (مادی و معنوی:eek:) شدید مایکروسافت هستش (یعنی از زمان XBOX بود.)
و Ninja Gaiden II و Dead Or Alive 5 که از بازیهای اصلی این شرکت هستن هم انحصارا واسه X360 میان :laughing::laughing:
و اصلا انتشار Ninja Gaiden : Sigma واسه PS3 یه جور سیاسته که در اینده ی نزدیک دلیلش مشخص میشه ;)

و Ninja Gaiden II و Dead Or Alive 5 که از بازیهای اصلی این شرکت هستن هم انحصارا واسه X360 میان
البته هیچ کدوم از این 2 بازی هنوز پلتفرمی براشون اعلام نشده که شما خودت میبری و میدوزی.
و اصلا انتشار Ninja Gaiden : Sigma واسه PS3 یه جور سیاسته که در اینده ی نزدیک دلیلش مشخص میشه
میشه خودتون دلیلش رو بگین؟ حتمآ میخواین بگین برای این بوده که ملت رو PS3 بازی کنن بگن چقدر خفنه و بعد نسخه ی دومش روی 360 انحصاری بیاد مردم برن 360 بخرن؟ به نظر من که این نظریه کاملآ منسوخ هست.
من که فکر کنم نینجا 2 هم برای PS3 و هم 360 بیاد.

البته هیچ کدوم از این 2 بازی هنوز پلتفرمی براشون اعلام نشده که شما خودت میبری و میدوزی.

میشه خودتون دلیلش رو بگین؟ حتمآ میخواین بگین برای این بوده که ملت رو PS3 بازی کنن بگن چقدر خفنه و بعد نسخه ی دومش روی 360 انحصاری بیاد مردم برن 360 بخرن؟ به نظر من که این نظریه کاملآ منسوخ هست.
من که فکر کنم نینجا 2 هم برای PS3 و هم 360 بیاد.

الببته پلتفرم
Dead or Alive 5

که کاملا مشخص شده و به صورت انحصاری واسه X360 مباد (مثل همیشه) :laughing::laughing:

Ninja Gaiden II هم که پلتفرمش %100 مشخص هستش (حداقل واسه من ) :
X360 Exclusive

دلیلش هم تقریبا همونیه که خودت گفتی (اینو خودم چن وقت پیش تو یکی از تاپیکا گفته بودم)
"اینده" همه چیو مشخص میکنه ;)

X360 Exclusive

دلیلش هم تقریبا همونیه که خودت گفتی (اینو خودم چن وقت پیش تو یکی از تاپیکا گفته بودم)
"اینده" همه چیو مشخص میکنه ;)
دلیل شما کاملا غیر منطقی و عقلانی است.
اگر فروش PS3 بیشتر از 360 بود ، نظریه شما درست بود ( چون در اون صورت بازی ابتدا رو PS3 میومد و بدلیل فروش بالایش میتونست طرفداران PS3 رو جذب خودش کنه . بعد با عرضه نسخه 2 بازی روی 360 ، طرفداران این بازی رو مجبور میکرد که برای انجام این بازی هم که شده برن و 360 بخرن !)
ولی الان که وضعیت برعکسه چرا باید بیان و وقت و انرژی خودشونو بذارن و بازی رو کنسولی بسازن که فروشش پایینه ؟
اینطوری که قدرت بازیشونو نمیتونن به رخ بکشن ( چون تعداد خریداران بازی به نسبت فروش PS3 بسیار پایین خواهد بود !! )

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or