امتياز 9.0 براي Ninja Gaiden Sigma

Saeed.x360

کاربر سایت
واقعا جالبه!!! امتيازي كه Gamespot به اين بازي داده از امتيازي كه User ها داده بودن بالاتره!!! البته ميشه اين امتياز رو بخاطر سياست جديد Gamespot در دادن امتيازات به بازيها هم در نظر گرفت.
9.0 GameSpot Score
User Score 8.6
اين هم نمودار مربوط به درصد امتيازات توسط كاربران سايت گيم اسپات
4kbcoir.png

واقعا جالبه!!! امتيازي كه Gamespot به اين بازي داده از امتيازي كه User ها داده بودن بالاتره!!! البته ميشه اين امتياز رو بخاطر سياست جديد Gamespot در دادن امتيازات به بازيها هم در نظر گرفت.
9.0 GameSpot Score
User Score 8.6
اين هم نمودار مربوط به درصد امتيازات توسط كاربران سايت گيم اسپات
4kbcoir.png

البته اينرو هميشه بدون هرچی تعداد رأی دهندها بالا بره احتمال اين که امتياز هی پايينتر
بياد بيشتره......

درود به همه
بنظر من که زیادی بهش دادن. چون 5% از Black بیشتر داشت. البته این بازی اینقدر بزرگ و عظیم هست ( + کلی شگفتی گرافیک و گیم پلی حیرت اور ) حتی اگه برای Nintendo 64 پورتش کنن امتیاز بالائی بدست میاره. راستی دارن برای DS میسازنش ( چه شود:biggrin1: تو اتوبوس و خیابون ضربه Critcal بزنی ;)) ولی 9 هم خوبه. برای چند تا جوون تازه کار فوق العادست.

این بازی برای ps3 هستش ؟>
بله اين بازي انحصاري براي PS3 هست.
بعدش مان که ps3 ندارم ، در کل بازی خوب و به قول معروف بازی باحالی بود یا نه؟
ببين عده اي هستند كه براي اين سري Ninja Gaiden سرشون رو هم حاضرند بدند مثل همين فريدون يا امين :biggrin1::-" اگه بازي باحالي هم نبود كه 9 نميگرفت.
موفق باشيد

البته در اینکه بازی بزرگی هست شکی نیست اما امتیاز 9.4 برای NGB و 9.0 برای NGS نسبت به امتیازات بازی بزرگی چون God Of War که در مقابلش مثل یک بچه بازیه سادست کمی عجیب بنظر میرسه!
کاش اشاره میکردید که نسخه RBS:V هم برای PS3 امتیاز 9.0 رو کسب کرد.
---
خب دیگه نیم نمره نیم نمره امتیاز گیم اس÷ات میره بالا و اونوقت باید بهش اگر میخواست بالاتر بده 9.5 یا 10 بده که حتمآ بازی دیگه پتانسیلش اینقدر بالا نبوده دیگه...راستی سونی جون من فکر کنم یه معذت خوهای به شما بدهکار باشم. ببخشید.
مسئله این نیست این بازی با اینکه نسبت به نسخه قبل از هر نظر پیشرفت داشته اما این پیشرفت به ایندازه یک نسل نبوده و مسلم بود که منتقد ها انتظار اختلافی در حد یک نسل رو داشته باشند و امتیاز بازی پایینتر اومد اما این به این معنا نیست که بازی از NGB بدتر هست.

جناب SepehrR بابت چی؟

آخرین ویرایش:
خب دیگه نیم نمره نیم نمره امتیاز گیم اس÷ات میره بالا و اونوقت باید بهش اگر میخواست بالاتر بده 9.5 یا 10 بده که حتمآ بازی دیگه پتانسیلش اینقدر بالا نبوده دیگه...راستی سونی جون من فکر کنم یه معذرت خوهای به شما بدهکار باشم. ببخشید.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شما Team Ninja وps3 را دسته کم گرفتید!!!
خدا کنه در اینده هم بیشتر از این عنوان های خوب انحصاری Release کنند.
انحصاري:confused: منظورت چيه؟ نميخواي كه بگي نميدوني اين فقط يه بازسازيه!
در مورد Team ninja هم فكر كنم شما دست كم گرفتيش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or