امتياز سايت ها و مجلات به Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

دو مجله OXM و OPM اولين امتيازات را به اين بازي دادند.

OPM = 5/5
OXM = 9.5/10

253881_1_hs.jpg

​

من از طرف hamidoos از شما استاد بزرگ fighting و SF معذرت میخوام که بهتون بَر خورد ..
با این عکس پروفایل شما چنین سخنان گهربار و قشنگی که زدید اصلا بعید و دور از ذهن نیست ...
دوست عزیز عکس پروفایل من چه مشکلی ایجاد میکنه ؟! ! ! واقعا واسم عجیبه ؟! ! !
من عکس دو کنسول برتر جهان رو گذاشتم بعد شما میای میگی( با این عکس پروفایل شما چنین سخنان گهربار و قشنگی که زدید اصلا بعید و دور از ذهن نیست ...) جلل خالق ! ! !:eek::eek:

دوست عزیز عکس پروفایل من چه مشکلی ایجاد میکنه ؟! ! ! واقعا واسم عجیبه ؟! ! !
من عکس دو کنسول برتر جهان رو گذاشتم بعد شما میای میگی( با این عکس پروفایل شما چنین سخنان گهربار و قشنگی که زدید اصلا بعید و دور از ذهن نیست ...) جلل خالق ! ! !:eek::eek:
شما به دل نگیر دوست عزیز قصد خاصی نداشتن:-"

SF4 تنها عنوان مبارزه‌ای هستش که من بهش امید زیادی داشتم و هنوز هم دارم. فقط باید دید چقدر گیم‌پلی عمیق کار شده. هرچند دید خوبی بهش دارم... .

جای دوستان خالی؟!:love:

SF4 تنها عنوان مبارزه‌ای هستش که من بهش امید زیادی داشتم و هنوز هم دارم. فقط باید دید چقدر گیم‌پلی عمیق کار شده. هرچند دید خوبی بهش دارم... .

جای دوستان خالی؟!:love:

اینجوری که ملتی که شش ماهه روی Arcade ها بازی کرده اند میگن که بازی خوب بوده.
با وجود اینکه برای ساده تر کردن بازی سیستم Parry رو برداشته اند و به جاش سیستم Focus Attack (در نسخه ژاپنی بهش میگن سیستم Saving ) را گذاشته اند.

فعلا هم که منتظریم که بعد از یک سال که بازی روی PC (Arcade) منتشر شده، باز روی PC منتشر بشه.

Official Xbox Mag گفته:" این بازی غیر ممکن را ممکن کرده. این بازی گذشته خود را حفظ کرده در حالیکه آینده را در آغوش کشیده"

Game Informer : 9.25-10 = 92.5

برای اینکه پست نوشته هاش کم نباشه

فعلا میانگین امتیازات نسخه Playstation 3 با 5 نقد 96.1
و میانگین امتیازات نسخه Xbox 360 با 4 نقد 95.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or