امتياز سايت ها و مجلات به Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

دو مجله OXM و OPM اولين امتيازات را به اين بازي دادند.

OPM = 5/5
OXM = 9.5/10

253881_1_hs.jpg

من از طرف hamidoos از شما استاد بزرگ fighting و SF معذرت میخوام که بهتون بَر خورد ..
با این عکس پروفایل شما چنین سخنان گهربار و قشنگی که زدید اصلا بعید و دور از ذهن نیست ...
دوست عزیز عکس پروفایل من چه مشکلی ایجاد میکنه ؟! ! ! واقعا واسم عجیبه ؟! ! !
من عکس دو کنسول برتر جهان رو گذاشتم بعد شما میای میگی( با این عکس پروفایل شما چنین سخنان گهربار و قشنگی که زدید اصلا بعید و دور از ذهن نیست ...) جلل خالق ! ! !:eek::eek:

دوست عزیز عکس پروفایل من چه مشکلی ایجاد میکنه ؟! ! ! واقعا واسم عجیبه ؟! ! !
من عکس دو کنسول برتر جهان رو گذاشتم بعد شما میای میگی( با این عکس پروفایل شما چنین سخنان گهربار و قشنگی که زدید اصلا بعید و دور از ذهن نیست ...) جلل خالق ! ! !:eek::eek:
شما به دل نگیر دوست عزیز قصد خاصی نداشتن:-"

SF4 تنها عنوان مبارزه‌ای هستش که من بهش امید زیادی داشتم و هنوز هم دارم. فقط باید دید چقدر گیم‌پلی عمیق کار شده. هرچند دید خوبی بهش دارم... .

جای دوستان خالی؟!:love:

SF4 تنها عنوان مبارزه‌ای هستش که من بهش امید زیادی داشتم و هنوز هم دارم. فقط باید دید چقدر گیم‌پلی عمیق کار شده. هرچند دید خوبی بهش دارم... .

جای دوستان خالی؟!:love:

اینجوری که ملتی که شش ماهه روی Arcade ها بازی کرده اند میگن که بازی خوب بوده.
با وجود اینکه برای ساده تر کردن بازی سیستم Parry رو برداشته اند و به جاش سیستم Focus Attack (در نسخه ژاپنی بهش میگن سیستم Saving ) را گذاشته اند.

فعلا هم که منتظریم که بعد از یک سال که بازی روی PC (Arcade) منتشر شده، باز روی PC منتشر بشه.

Official Xbox Mag گفته:" این بازی غیر ممکن را ممکن کرده. این بازی گذشته خود را حفظ کرده در حالیکه آینده را در آغوش کشیده"

Game Informer : 9.25-10 = 92.5

برای اینکه پست نوشته هاش کم نباشه

فعلا میانگین امتیازات نسخه Playstation 3 با 5 نقد 96.1
و میانگین امتیازات نسخه Xbox 360 با 4 نقد 95.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or