امتياز سايت ها و مجلات به Pes 2008

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

خوب شمارش معکوس هم يواش يواش داره برای اين بازی به صدا در مياد (چه شود)
اولين Review که به نظر ميرسه زود هم انجام شده صورت گرفته امتياز زير از طريق سايت زير بهش داده شده

73052_hs.jpg

به نقل از CVG:

XBW يا همون Xbox World 360 Magazine بازی رو برای نسخه XBOX360 اين بازی Review کرده و بهش
از 100 امتياز 92 رو داده که ميشه همون 9.2/10

خوب توضيحات اين مجله اينگونه هست "اين بازی تحسين بر انگيز و عالی هست ، Game Play و Perfectly Balanced از قابلی های خوب و برگزيده اين بازی هستند
بدون شک اين بازی لايق ترين بازی هست برای ترفداران اين ورزش فوتبال و حتماً اين رو تهيه کنيد" براستی که قابل ستايش هست.

ساير Review هارو رو هم جهت جلوگيری از پراکندگی لطفاً در همينجا قرار بديد.

موفق باشيد

بابا هنوز که مونده کو تا 1 ماه و نیم دیگه تا این بازی ریلیز بشه اما دمو قابل بازیش Iran Xbox داره
می تونید برید بگیرید و با Fifa :sick: که نسخه کاملش اومده یه مقایسه کنید تا متوجه بشید کودوم بهتره

ar u sure ? just 15 days left
World Soccer Winning Eleven 2008
Release Date: Nov 22, 2007
Release Region: Japan
-------------------------------
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008
Release Date: Oct 26, 2007
Release Region: Europe
-------------------------------
Pro Evolution Soccer 2008
Release Date: Nov 8, 2007
Release Region: Australia
--------
منبع
پ.ن : نسخه PAL 16 روز احتمالا زودتر میاد نه بقیه منم گفتم 1 ماه و نیم دیگه منظورم با نسخه J بود

میدونی ؟
من چون به فیفا عادت کردم میگم ! نمی دونم !:confused:

دوست عزیز:

انصافا کم داده بازی به این توپی ، من که صحنه هایی از بازی رو در کانال GAme one دیدم

واقعا داشتم اینطوری میشدم:eek:

امیدوارم سایتهای دیگه امتیاز بیشتری بدن ، چون واقعا حق این بازی هستش:love:

انگار نمیشه بچه های این سایت رو از خز بودن نجات داد . بابا شما رو به خدا یه کم حرفه ای باشید . اخه تا کی FUN ؟ تا کی خنده ؟ یه نگاه به دور و برتون بندازید ببینید کدوم بازی بیشتر مسابقه داره ؟ کلن مربوط به کدوم بازی بیشتره ؟ شرکت کننده توی کدم بازی بیشتره ؟ کدوم بازی هر ماه توسط WCG مسابقه ی Online داره ؟ کدوم بازی در کنار عناوین بزرگی مثل WC3 , Star Craft , HALO , DOA , CS در المپیک بازی ها رایانه ای شرکت داده میشه ؟
کدوم بازی توی اروپا لقب پر طرفدار ترین بازی رو به خودش اختصاص داده ؟

گیمر و حرفه ای باشید .

همه اينارو گفتی
ولی بايد به سليقه هر فرد احترام گزاشت و اون رو به جرم اينکه يک بازی ديگر خلاف نظر شمارو ميپسنده محکوم نکنيم
به همين علت هست که بازيهای مختلفی از کمپانی های مختلف در يک سبک عرضه ميشند
و همينطور اميدوارم ديگر اين نظرات غير حرفه اي رو از کسی که مثلاً به قول خودش حرفه اي هست نبينيم چون شرکت در يک مسابقات دليل بر عالی بودن نيست

انگار نمیشه بچه های این سایت رو از خز بودن نجات داد . بابا شما رو به خدا یه کم حرفه ای باشید . اخه تا کی FUN ؟ تا کی خنده ؟ یه نگاه به دور و برتون بندازید ببینید کدوم بازی بیشتر مسابقه داره ؟ کلن مربوط به کدوم بازی بیشتره ؟ شرکت کننده توی کدم بازی بیشتره ؟ کدوم بازی هر ماه توسط WCG مسابقه ی Online داره ؟ کدوم بازی در کنار عناوین بزرگی مثل WC3 , Star Craft , HALO , DOA , CS در المپیک بازی ها رایانه ای شرکت داده میشه ؟
کدوم بازی توی اروپا لقب پر طرفدار ترین بازی رو به خودش اختصاص داده ؟

گیمر و حرفه ای باشید .

دیگه در برتر بودن pes 2008 نسبت به فیفا که شکی نیست .
اگه از سری FIFA خوشت نمیاد بهت پیشنهاد میکنم حتما 08 Fifa نسخه ی PS3 رو امتحان کنی .

اینم حرف گیم اسپات در مورداین بازی :
FIFA that's well worth trying out for anyone who's been avoiding the series

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or