امتياز سايتها و مجلات به Lost Odyssey

FF همین جورش هم له شده
عجب!
اتفاقا تازه دورانش رو اومده
بلو دراگونش كه خيلي صدا كرد اكثرا هم از بازيش راضي بودن
بعدشم حالا بذار ff جديد بياد تا ببينيم اونم مي تونه عالي عمل كنه(تا اون بياد سومين بازي ساكاگوچيم اومده و تعداد اين سبك بازي ها توي 360 بيشترم شده)
يه نكته هم كه خيلي برام جالبه مگه شما بازي رو بازي كردي كه ميگي همچينم فوق العاده نيست
بلو دراگن که بله با اون امتیازهای بسیار عالی. همونطور که حدس میزدم این که ساکاگوچی یه دفعه اینقدر اینجا طرفدار پیدا کرده برمیگرده به اون بحثهای خنده دار سونی خوبه یا مایکروسافت!! برای من که فرقی نمیکنه شمام منتظر این بازی باش تا اولین تجربت رو تو این سبک داشته باشی!

بلو دراگن که بله با اون امتیازهای بسیار عالی. همونطور که حدس میزدم این که ساکاگوچی یه دفعه اینقدر اینجا طرفدار پیدا کرده برمیگرده به اون بحثهای خنده دار سونی خوبه یا مایکروسافت!! برای من که فرقی نمیکنه شمام منتظر این بازی باش تا اولین تجربت رو تو این سبک داشته باشی![/QUOTE]

ساكاگوچي از اولشم كلي طرفدار داشت بي خود بحثو منحرف نكن اينو ديگه همه مي دونن مگه اون موقع اصلا ماكروسافتي در كار بود:laughing:
شماهم مي توني منتظر ff جديد! بموني تا اخرين تجربتو داشته باشي

پ.ن:اصلا من نمي دونم چرا بايد يه سري ادم توي هر تايپيكي بيان و به همش بزنن اقا هر نظري داري براي خودت نگهدار اصلا تايپيك امتياز اين بازي چه ريطي به ff داشت كه پاي اونو وسط كشيدين
منم ديگه جوابي به هيچكس نمي دم چون:spam:

فکر نمی کنم لازم به له کردن ساکاگوچی باشه چون FF همین جورش هم له شده
يادتون نره كه Final Fantasy 12 همان موقع از فاميتسو 40/40 گرفت كه ساكاگوچي توش كاره اي نبود.(حالا كاري ندارم بعضي ميگن روح فينال‌فانتزي‌اي نداشت و اين حرفا....دركل نمرش از فاميتسو شد 40 .يكي از 4 بازي تاريخ كه اين امتياز رو از فاميتسو گرفته )

حالا بازي جديد ساكاگوچي مياد از فاميتسو 33 از 40 ميگيره.

از اين رو كاملآ مشخصه كه Final Fantasy اين وسط له نشده(حالا 13 هم بايد صبر كرد بياد ببينيم چه جوريا ميشه)

در مورد ساكاگوچي هم كه هنوز مثل قبل از بزرگان صنعت گيم هست كه بحثي توش نيست بازيهايي هم كه ميسازه هنوز تو سبك خودشون در رده‌هاي بالا قرار دارن.(33 از فاميتسو نمره ي بدي نيست. همين نينجاگايدن سيگما هم 33 گرفت)

حالا كاري ندارم بعضي ميگن روح فينال‌فانتزي‌اي نداشت
اینو من خودم موافقم ولی یه بازی بعد این همه سال نمیتونه همه طرفداراشو راضی نگه داره.این حرفا رو بعد از اومدن FFX هم میزدن .از نظر من FFXII یکی از پنج RPG برتر تو نسل قبل بود و نباید با قبلی ها مقایسه بشه
ساکاگوچی رو من خودم قبولش دارم، چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که یه عده تا پارسال اصلا به این بازیا نگاه نمیکردن حالا برای این که جلوی FF کم نیارن ساکاگوچی ساکاگوچی میکنن! وگرنه من خودم تو این چند ساله بیشتر با کارهای tri-Ace , Level 5 حال کردم

اینو من خودم موافقم ولی یه بازی بعد این همه سال نمیتونه همه طرفداراشو راضی نگه داره.این حرفا رو بعد از اومدن FFX هم میزدن .از نظر من FFXII یکی از پنج RPG برتر تو نسل قبل بود و نباید با قبلی ها مقایسه بشه
ساکاگوچی رو من خودم قبولش دارم، چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که یه عده تا پارسال اصلا به این بازیا نگاه نمیکردن حالا برای این که جلوی FF کم نیارن ساکاگوچی ساکاگوچی میکنن! وگرنه من خودم تو این چند ساله بیشتر با کارهای tri-Ace , Level 5 حال کردم
اصلا تو شاه RPG

بابا مگه توي 360 كسي جز ساكاگوچي rpg كه واقعا ارزش بازي كردن داشته باشه مي زنه مي خواي چي بگن خوب بايد ساكاگوچي ساكاگوچي بكنن ديگه:biggrin1: انصافا ماكروسافتم بهش خيلي احتياج داره و بايد بيش از اين ها بهش برسه
توي 3 هم كه در واقع فقط سري ff هست كه واقعا شاخه
كسي هم اينجا قرار نيست اين دوتا رو با هم مقايسه كنه پس ديگه صحبتي هم نمي مونه اگه مي بيني مي خوام اين بازي رو بازي كنم بيشتر به خاطر داستانشه و دموهاش نه فن بازي:cool:

وای...خدا نمی توانم باور کنم.فکر نمی کردم اگر دو هفته گم و گور بشوم این همه خبر خوش بشنوم ! :دی
حتما لاست ادیسی رو می گیرم در اولین فرصت...اتفاقا برنامه ام هم جور است و وقت کافی دارم دو روز...
میگم علی ، هادی ، حسام ؛ این Eternal Sonata زیرنویس انجلیسی دارش نیومد ؟

اتفاقا تازه دورانش رو اومده:laughing:
بلو دراگونش كه خيلي صدا كرد اكثرا هم از بازيش راضي بودن
بعدشم حالا بذار ff جديد بياد تا ببينيم اونم مي تونه عالي عمل كنه(تا اون بياد سومين بازي ساكاگوچيم اومده و تعداد اين سبك بازي ها توي 360 بيشترم شده)
يه نكته هم كه خيلي برام جالبه مگه شما بازي رو بازي كردي كه ميگي همچينم فوق العاده نيست:laughing:

گیم پلی کارهای ساکاگوچی خیلی تکراری شده
همین FF12 بعد از رفتن ساکاگوچی جون تازه ای گرفت و به حالت کاملا پویا و داینامیک در اومد

چه خوبه این همه استاد ار پی جی داشتیم نمیدونستیم حرفای خنده داری زدید .مطمئنآ بلو درگون در مقابل بازیهای شاخ هیچ حرفی برای زدن نداشت.اگر میبنید معروف شد به خاطر اسم ساگاگوچی و کبود این نوع بازیها در این زمان و بر روی 360 بود همین.ولی امید تازه به Lo دارم خدا کنه از بلو درگون بهتر باشه
راستی حامد زیرنویس انگلیسیش نیومد:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or