سلامOXM هم حراجی زده دیگه ...
فکر نکنم میان گین امتیازات کل بازی به 9 هم برسه ...
مسلما هردو.فقط چيزی که هست و من خيلی دنبالشم هنوز نتونستم بفهم اينه که اين بازيرو بر اساس يه بازی online مد نظر ميگيرن يا اين که بخش single بازی هم تو امتياز دهی در نظر ميگيرن...
اگه بخش single بازی هم خوب باشه که واقعاً معرکست.
محمد جان میشه یکم در مورد این بازی توضیح بدیسلام
مسلما هردو.

سلامسلام
ببخشید، اما تنها بازی درست و حسابی میون اینهمه چیزمیز که جدید اومدن از نظر من همینه. وقتی یک بازی FPS مالتی پلتفورم از OXM میگیره 9.5، مسلما بازی کاملا ارزشمندیه. نمیدونم شما بر اساس چی قضاوت کردید اما والو تنها چیزی رو که در نظر نداره گرافیکه، که توی این بازی اونهم قویه. برای اینکه از فیزیک و گیم پلی خبردار بشید از کسایی که دمو رو بازی کردن سوال کنید. البته فکر نکنم کسی توی بازی سنتر دمو رو گرفته باشه.
اخه من شنیدم فقط مولتی پلیر انلاین هست و افلاین و سینگل پلیر نمیشه بازی کرد
[ltr]
[/ltr]Single-player![]()
Multi-player![]()
Co-op![]()
Commentary available![]()
Captions available![]()
Stats![]()
HDR available![]()
Valve Anti-Cheat enabled![]()
Controller enabled![]()
Includes Source SDK![]()
کانتر از حالا تا 100 سال دیگه از جایگاهی که داره پایین نمیاد. چون روندی که بازی های مولتی پلیر اکشن امروز دارند روند خیلی مزخرفیه...وقتی بازی اومد ملت به جای بازی کردن کانتر میرن سراغ Left 4 Dead...
4 نفر که هیچ. در بخش انلاین میتونی زامبی هم باشی!! :laughing:درود
نمیدونم کجا خوندم که اگر درست باشه، گفتن که تعداد زامبی های که رو سرتون خراب میشم بسته به میزان سلامتی و مهمات و تجهیزات بازیباز تغییر میکنه. ( که خودش جای کلی دست و هورا و موج مکزیکی داره).
پ.ن. قبلا 4 نفر بودن الان تعداد باقی مانده ها زیادتر شده!. کسی میدونه کلا چندتان؟
خیلی تفاوت داره! با استناد به حرف Darkfie1d و این موضوع که هنوز cs1.6 بعد از ده سال از جاش تکون نخورده پس ....وقتی بازی اومد ملت به جای بازی کردن کانتر میرن سراغ Left 4 Dead...