امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
HALO CAMPAIGN EVOLVED
بازی به صورت کلی عالیه و برای من که اولین بار بود بازیش می کردم واقعا لذت بخش بود. ولی به عنوان یه بازی که زمانی متای ۹۷ گرفته برام ظاهر نشد. حالا مشکل از ریمیک بود یا چی رو نمیدونم. ولی در کل برام یه بازی خوب بود نه بیشتر.

نکات مثبت:
شوتینگ بسیار لذت بخش
گرافیک فنی و هنری عالی
تنوع خوب سلاح
موزیک های بسیار خوب
داستان قوی

نکات منفی:
یک سوم پایانی آدم یاد دوم میوفته
رانندگی عذاب آور
روند بازی سریع تکراری میشه

ASSASSINS CREED BLACK FLAG
من تا حالا سه نقد از سری اساسینز نوشتم و هر سه نقد شبیه هم هست!!! چون تمام نسخه های این فرانچایز نقاط ضعف و قوت شون مثل همه:D
بلک فلگ بهترین اساسینزی هست که تا حالا بازی کردم. خبری از المان های RPG و درخت مهارت و این چرت و پرتها نیست. داستان مثل باقی اساسینزها به شدت قویه. کشتیرانی فوق العاده لذت بخشه. به خصوص وقتی کشتی رو حسابی آپگرید میکنی و میری سراغ نابود کردن قلعه ها و کشتی های بزرگ. در کل تجربه لذت بخشی بود.

نکات مثبت:
گرافیکی فنی و هنری خیره کننده
داستان عالی
کشتیرانی لذت بخش

نکات منفی:
مبارزات یکنواخت با شمشیر از ابتدا تا انتها
هوش مصنوعی مضحک
مخفی کاری خنده دار
نقش کمرنگ پارکور

Neir Automata : 9/10
اثری فلسفی با ایده متفاوت داستانی همراه با اندینگ های مختلف که بشدت ایده خلاقانه ای بود ولی ضعف در شخصیت پردازی یکسری کرکتر ها و عدم پرداختن به یکسری ابعاد داستانی و همچنین استفاده نکردن از یکسری پتانسیل ها و تکراری شدن موسیقی بازی در مقاطعی بازی موجب شد که امتیاز ۱۰/۱۰ برای این عنوان در نظر نگیرم اما در کل، در زمره آثار شاهکار قرار میگیره

Assassin's Creed Unity 7.5/10
در زمان خودش بدلیل مشکلات پرفورمنس دراپ کردم و بعد 12 سال یک فرصت دوباره دادم و مایه حسرته که چه پتانسیل های داشت این عنوان و به دلیل مشکلاتی که گریبانش رو گرفت نتونست به چیزی که لایقش بود برسه
بنظر من اگر در کنار Black Flag، این عنوان هم با ابعاد کیفی نسل 9 ریمیک بشه، داستان بازی گسترده بشه در سطحی که به یکسری کرکتر ها و یکسری ابعاد تاریک پاریس تو اون برهه تاریخی بیشتر پرداخته بشه و همچنین فلش بک های که به مقاطع مختلف تاریخی از پاریس زده میشدن متنوع تر و گسترده تر بشن، باعث میشه این نسخه از سری AC به چیزی که پتانسیلش رو داشت برسه

RoboCop 5/10
بازی عجیبی بود، از این منظر که پر از نقضی و ایراد هست ولی باز با این حال علاقه داشتم که ادامه بدم و بازی رو تموم کردم
همه چیز بازی ضعیف بود، از level design و gunplay و صداگذاری و شخصیت پردازی و روایت گرفته تا اندینگ بازی که من رو یاد یک سکانس معروف از یک فیلم ترکیه ای انداخت که بعنوان یکی از مضحک ترین سکانس های سینمایی دنیا شناخته میشه و نمی‌دونم این شباهت عمدی بود یا سهوی، هرچه که بود قطعا اندینگ این بازی رو برای مفرح کردن حال خودم بعدها از یوتیوب خواهم دید :D
با تمام این ایراد ریز و درشت، تجربه دلنشینی بود که من رو یاد آثار نسل ۷-۶ انداخت و شاید مهمترین دلیلی که باعث شد بازی رو ادامه بدم این حس نوستالژیک بود و ناگفته نیز نماند که بهترین بخش بازی، بخش گرافیک و طراحی بصری بود
Control 8.5/10
بعنوان طرفدار Sam Lake که از دیرباز شیفته خلاقیت و ایده هاش بوده بشدت از این عنوان لذت بردم، فضاسازی بسیار خوب، گیمپلی روان، گرافیک خوب، داستان گیرا و حفظ ریتم خوب.
نقطه ضعف این عنوان هم بنظرم تو بحث شخصیت پردازی یکسری کرکتر ها بود که در قسمتی از داستان معرفی و یک نقش مهمی ایفا می‌کردن و با گذر داستان ناگهان کنار گذاشته میشدند بدون اینکه تعامل جدی نسبت به کرکتر داشته باشند
سم لیک همیشه تو بخش موسیقی خیلی خوب کار می‌کنه ولی تو این عنوان بنظرم ضعیف عمل کرد و جای خالی موسیقی که به اتمسفر گنگ و رازآلود بازی کمک کنه خالی بود.

StarWars Jedi Fallen Order 9/10
این اثر تو جنبه های مختلف خیلی خوب کار شده بود، از طراحی محیط و level design گرفته تا نویسندگی و شخصیت پردازی و مثل پازلی بود که همه ی قطعه هاش در جای درست و طرح درست قرار داره و تنها قطعه ای که خیلی کمرنگ بود موسیقی بازی بود که اگه می‌تونستن یک موسیقی حماسی طراحی کنند که به داستان و اتمسفر این اثر بشینه بشدت تجربه دلنواز تری میشد

Deathloop 8/10
یک ایده متفاوت، طراحی محیط خوب، شخصیت پردازی و نویسندگی عالی، گرافیک خوب، موسیقی معمولی و پایان افتضاح و هوش مصنوعی فاجعه
Deathloop پتانسیل این داشت که اگر به یکسری جنبه های داستانی و طراحی گیمپلی بیشتر پرداخته میشد یک اثر یونیک و عالی میشد ولی حیف ایده ای که سازندگان این اثر داشت در یک عمق معقولی بهش پرداختن و از این پتانسیل برای پلات توییست های مختلف داستانی یا story depth استفاده نکردند و بخوام یک تشبیه تلویحی انجام بدم بیشتر شبیه یک سریال تک فصلی ۱۰ اپیزودیک نتفلیکسی طور بود با پتانسیل اینکه یک سریال با 10 فصل HBO طور باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or