امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Capture_2025_10_12_09_33_29_956.png Capture_2025_10_12_10_02_06_942.png
Battlefield 3 (Campaign) - Second Time

نکات مثبت: گان پلی جذاب و روان؛ گرافیک چشم‌نواز (به لطف موتور فراست‌بایت)؛ سیستم تخریب‌پذیری واقع‌گرایانه؛ ست‌پیس‌های هیجان‌انگیز؛ نورپردازی عالی؛ اسلحه‌های متنوع
نکات منفی: داستانِ ضعیف؛ شخصیت‌‌‌پردازی کم‌عمق کاراکترها؛ مملو از باگ؛ ناهماهنگی صدا در برخی از نقاط؛ پایان‌بندی شتاب‌زده

Score: 7.5

شروع بازی: 20 مهر 1404
پایان بازی: 22 مهر 1404

پ.ن: اولین بار بخش کمپین «بتلفیلد 3» رو در مرداد 1391 تموم کردم.
پ.ن 2: بخش داستانی Modern Warfare 3 یک سروگردن از این بهتر و به‌یادماندنی‌تر! 🦆 :D

آخرین ویرایش:
Little Nightmares III

1000045617.jpg

داستان : درباره دو فرد مرموز که سعی دارند از دنیای کابوس واری که گیر کرده اند فرار کنند

شماره سوم از سری بازی های کابوس های کوچک .

حقیقتا در ژانر ترس ، LN جز خاص ترین ها هست

اتمسفر حقیقتا کابوس وار و رعب آور که از قدم زدن در سکوت هم واهمه دارید .

شماره سوم حقیقتا جهان زیبا و دهشتناکی خلق کرده .‌مریض و سادیسمی

هیولاهای تعقیب کننده جزئیات و ویژگی های جالبی دارند .

پازل ها تقریبا ساده و بیشتر خلاصه می شود در پیدا کردن کلید و فیوز .

فرار و مخفی کار جز اصلی طراحی مراحل هست . حقیقتا سطح استرس خیلی خوبی دارد .

بازی ۴ مرحله و حدود ۴ ساعت گیم پلی دارد.

از نکات منفی یکی موقع فرار مخصوصا گیر کردن به در و دیوار و گیم پلی خشک و دیگری هوش مصنوعی همراه که لنگ می زنه .

بازی شاید به دو شماره قبل از نظر کیفی و کمی نرسد ولی واقعا زیبا هست مخصوصا مرحله ۳ و ۴ .

هوش مصنوعی دشمنان : 9 از 10
هوش مصنوعی همراه : 7 از 10
بهینه سازی و اجرا بازی : 9 از 10
گیم پلی : 7 از 10
افکت های صوتی : 8 از 10
گرافیک هنری و طراحی محیط : 9 از 10
تنوع و کیفیت طراحی مراحل : 9 از 10
اتمسفر و جو بازی : 9 از 10
گرافیک فنی و فیزیک بافت ها : 8 از 10
نورپردازی و طراحی سایه ها : 9 از 10
داستان : 7 از 10

نمره کل : 8 از 10

Ryse: Son of Rome
این برای دومین باره دارم این بازی رو نقد میکنیم ، اخرین باری که پلی دادمش کارت گرافیک GTX 970 داشتم، یادمه اون اوایل که نسخه اولیه بازی اومده بود خوب بهینه نشده بود و کلا 970 هم بزور رو کیفیت متوسط بازی رو فریم میداد ولی یادمه خیلی از بازی لذت بردم
الان که بعد از 10 سال که دارم بازیش میکنم، اولین بار اواسط سال 2015 بود، لذت بردن ازش چندین برابر شده برام، مات و مبهوت شدم از کیفیت فنی و فیزیک بازی :| این بازی فقط یک سال فاصله داره از بازی های سال 2012 ولی میلیون ها کیلومتر از لحاظ فنی و گرافیکی از بازی های سال 2013 بالاتره هیچ همین الان هم هیچ بازی به گرد پاش نمیرسه به جرت میگم البته غیر از کراسیس 3تنها بازی که از لحاظ کیفیت بافت ها در حال حاضر قابل رقابت باهاش هست!
تو یک مرحله از بازی بود وارد یک منطقه تو بریتانیا شدیم که شب بود داخل جنگل یک اتیش بزرگ هم درست کرده بودن وقتی که لژیون های رومی وارد شدن نور اون اتیشه میخورد به لباس ها و سپر های فلزیشون همه چیز با دقت بسیار زیادی باز تاب میشد روشون چیزی که الان بعضی بازیها مثل الان ویک 2 تازه بهش رسیدن ...
یا مثلا سیستم مبارزه بازی وقتی که میزنه دست و پا رو قطع میکنه واقعا وزن داره ، قشنگ میشه حسش کرد، اصلا هیچ بازی همچین فیزیک دقیقی نداره، خودم شخصا با سری اساسین کرید مثل اروجین مقایسه کردم اصلا خیلی بد بود سیستم ضربه زدن اونا
بازی برای من رو رندر 200 با نرم افزار AMD که میشه همون زیاد کردن رزولوشن با کیفیت الترا 144 فریم میداد واقعا تجربه نرم و روانی بود، اصلا فوق العاده بود
واقعا معلوم نیست این کرای انجین چیه:| معلوم نیست چرا اینقدر کیفیت داره، چرا انیمیشن ها اینقدر تو این بازی طبیعی و نرم هستن:|

ار لحاظ گیم پلی بازی بنظرم یک شکست افتضاح و تمام عیار هست و جای هیچ پشتیبانی نداره، اگر یک بچه دو ساله هم میزاشتن جای طراحی مراحل بازی و گیم پلی بازی هم بازی رو بهتر از اینا در میاورد، نمیشه که من 6/7 ساعت گیم پلی رو با چند نوع ضربه محدود و تمام کننده تکراری تموم کنم، تازه الگوی های رفتاری دشمنان هم تکراری هست، کلا /3.4 نوع دشمن تو بازی نیست حتی یارای خودی هم تکراری هستن:| کلا مشکلات بازی به اینجا ختم نمیشه و از زیر تا بالاش مشکل هست از جمله سیستم اسکیل پوینت بی خاصیت، طراحی مراحل بد، باس فایت کم محیط های بشدت بسته و...

اما از لحاظ داستان واقعا داستان خوبی داره با کمی ارفاق در نتیجه اگر بخوایم بازی رو برای یک تست فنی و اعجاب انگیز در نظر بگیریم واقعا از لحاظ فنی و گرافیکی یک هیولا هست.
نمره هم به این بازی نمیدم چون واقعا بیشتر شبیه یک دمو فنی هست که ارزش نصب کردن و تست کردن کارت گرافیک ها رو داره!

20251017125638_1.jpg 20251017142943_1.jpg

آخرین ویرایش:
این برای دومین باره دارم این بازی رو نقد میکنیم ، اخرین باری که پلی دادمش کارت گرافیک GTX 970 داشتم، یادمه اون اوایل که نسخه اولیه بازی اومده بود خوب بهینه نشده بود و کلا 970 هم بزور رو کیفیت متوسط بازی رو فریم میداد ولی یادمه خیلی از بازی لذت بردم
الان که بعد از 10 سال که دارم بازیش میکنم، اولین بار اواسط سال 2015 بود، لذت بردن ازش چندین برابر شده برام، مات و مبهوت شدم از کیفیت فنی و فیزیک بازی :| این بازی فقط یک سال فاصله داره از بازی های سال 2012 ولی میلیون ها کیلومتر از لحاظ فنی و گرافیکی از بازی های سال 2013 بالاتره هیچ همین الان هم هیچ بازی به گرد پاش نمیرسه به جرت میگم البته غیر از کراسیس 3تنها بازی که از لحاظ کیفیت بافت ها در حال حاضر قابل رقابت باهاش هست!
تو یک مرحله از بازی بود وارد یک منطقه تو بریتانیا شدیم که شب بود داخل جنگل یک اتیش بزرگ هم درست کرده بودن وقتی که لژیون های رومی وارد شدن نور اون اتیشه میخورد به لباس ها و سپر های فلزیشون همه چیز با دقت بسیار زیادی باز تاب میشد روشون چیزی که الان بعضی بازیها مثل الان ویک 2 تازه بهش رسیدن ...
یا مثلا سیستم مبارزه بازی وقتی که میزنه دست و پا رو قطع میکنه واقعا وزن داره ، قشنگ میشه حسش کرد، اصلا هیچ بازی همچین فیزیک دقیقی نداره، خودم شخصا با سری اساسین کرید مثل اروجین مقایسه کردم اصلا خیلی بد بود سیستم ضربه زدن اونا
بازی برای من رو رندر 200 با نرم افزار AMD که میشه همون زیاد کردن رزولوشن با کیفیت الترا 144 فریم میداد واقعا تجربه نرم و روانی بود، اصلا فوق العاده بود
واقعا معلوم نیست این کرای انجین چیه:| معلوم نیست چرا اینقدر کیفیت داره، چرا انیمیشن ها اینقدر تو این بازی طبیعی و نرم هستن:|

ار لحاظ گیم پلی بازی بنظرم یک شکست افتضاح و تمام عیار هست و جای هیچ پشتیبانی نداره، اگر یک بچه دو ساله هم میزاشتن جای طراحی مراحل بازی و گیم پلی بازی هم بازی رو بهتر از اینا در میاورد، نمیشه که من 6/7 ساعت گیم پلی رو با چند نوع ضربه محدود و تمام کننده تکراری تموم کنم، تازه الگوی های رفتاری دشمنان هم تکراری هست، کلا /3.4 نوع دشمن تو بازی نیست حتی یارای خودی هم تکراری هستن:| کلا مشکلات بازی به اینجا ختم نمیشه و از زیر تا بالاش مشکل هست از جمله سیستم اسکیل پوینت بی خاصیت، طراحی مراحل بد، باس فایت کم محیط های بشدت بسته و...

اما از لحاظ داستان واقعا داستان خوبی داره با کمی ارفاق در نتیجه اگر بخوایم بازی رو برای یک تست فنی و اعجاب انگیز در نظر بگیریم واقعا از لحاظ فنی و گرافیکی یک هیولا هست.
نمره هم به این بازی نمیدم چون واقعا بیشتر شبیه یک دمو فنی هست که ارزش نصب کردن و تست کردن کارت گرافیک ها رو داره!

View attachment 396838View attachment 396839
بعد از این همه سال از عرضه Ryse تنها بازی ای که دوباره فک منو انداخت Hellblade 2 بود.

View attachment 396838View attachment 396839
این بازی غول گرافیکی دهه اخیره

عالیه

من خودم بهش حدود ۸ می دم . اگر گیم پلی غنی می داشت صد درصد ۱۰ می دادم

Farcry 3
بعد سال های طولانی تقریبا 12 13 ساله برگشتم سراغش و اینبار با شرایط گرافیکی بهتر بازیش کردم ، میشه گفت اون زمان شاهکاری بود برای خودش حتی الان هم بین این همه بازی های جدید حرفی برای گفتن داره.
بازی با تکمیل تمام اچیومنت هاش برام 21 ساعت طول کشید‌
نقاط مثبت
گرافیک و جهان عالی بازی ،گیم پلی زیبا و معتاد کننده ،گان پلی و رانندگی زیبا و نفس گیر ،داستان و شخصیت پردازی عالی ،فعالیت فرعی مناسب و سرگرم کننده
نقاط منفی
میشه گفت تقریبا ندارد اما با کمی سخت گیری شاید فعالیت های تکراری رو بشه در نظر گرفت که دیگه امضای کار یوبیسافته و چه میشه کرد
نسخه دوم رو هیچوقت از اوایل بازی فراتر نرفتم ارزش داره شروع کنم درصورتیکه با نسخه سوم متفاوت باشه ؟
بعد نسخه سوم کدوم نسخه رو شروع کنم 4 5 یا6 ؟

Farcry 3
بعد سال های طولانی تقریبا 12 13 ساله برگشتم سراغش و اینبار با شرایط گرافیکی بهتر بازیش کردم ، میشه گفت اون زمان شاهکاری بود برای خودش حتی الان هم بین این همه بازی های جدید حرفی برای گفتن داره.
نقاط مثبت
گرافیک و جهان عالی بازی ،گیم پلی زیبا و معتاد کننده ،گان پلی و رانندگی زیبا و نفس گیر ،داستان و شخصیت پردازی عالی ،فعالیت فرعی مناسب و سرگرم کننده
نقاط منفی
میشه گفت تقریبا ندارد اما با کمی سخت گیری شاید فعالیت های تکراری رو بشه در نظر گرفت که دیگه امضای کار یوبیسافته و چه میشه کرد
نسخه دوم رو هیچوقت از اوایل بازی فراتر نرفتم ارزش داره شروع کنم درصورتیکه با نسخه سوم متفاوت باشه ؟
نسخه دوم متفاوته با نسخه سوم ولی جذابیتهای خودش رو داره.
همچنان قابل بازیه.

از بعد نسخه سوم فقط به نظرم نسخه چهارم ارزش بازی کردن داره و مابقی دیگه خیلی تکراری ، حوصله سربر و پر از فعالیتهای تکراری.(البته 4 خودش کپی نسخه سومه ولی همچنان باکیفیته)
جنس داستان و تم کلی بازی هم که تو بهترین حالت میتونن کپی 50-40 درصدی از شخصیت واس تو نسخه سومن.
اگه بازی نکنی چیزی رو از دست نمیدی.

به نظرم همچنان از نسخه 4 و پرایمال میتونی لذت ببری.

Farcry 3
نقاط مثبت
نقاط منفی
Farcry primal بازی کن عالیه . شبیه ش نداریم

انسان های عصر حجر و ماموریت های خفن . باس نهایی عالی

Farcry 3
نقاط مثبت
نقاط منفی
یادش بخیر چقدر نسخه دوم رو بازی می کردم زمان خودش.
نمی دونم حس نوستالژیه یا بازی واقعا خوب بود اما هنوزم برای من بهترین نسخه تو سری، Farcry 2 هست (یک رو بازی نکردم متاسفانه). بعدش هم که 3.

1760783078773.png

v1.12 Days Gone Remastered
سیستم برداشتن ایتم ها تو این بازی به قدری افتضاح هست که تکی باعث دراپ شدنش شد برام اصلا شکنجه اس. بازی هم دم به دقیقه ریخته زمین ایتم که اطمینان پیدا کنه عذاب میکشید
این سیستم کلیک کردن که محیط مشخص شه چی توش هست رو نمیدونم کی اورد واقعا حالم بهم میخوره و تو این بازی هم به بد ترین شکل پیاده شده نسبت به بتمن ها یا بازی های دیگه
نمره نمیدم چون این سبک زیاد بازی نمیکنم ولی لذت نبردم از بازی و دراپ شد تو حدود 7 الی 8 ساعت​

Capture_2025_10_21_13_16_44_618.png Capture_2025_10_21_12_39_34_398.png Capture_2025_10_19_11_47_57_68.png Capture_2025_10_19_11_39_45_733.png
Serious Sam 2 (Fourth Time)
(20th Anniversary Update)

نکات مثبت: سیستم شوتینگ جذاب؛ محیط‌های متنوع، حضور صدها دشمن در یک محیط بدون ذره‌ای افت فریم؛ سلاح‌ها و گجت‌های هیجان‌انگیز؛ باس‌فایت‌های قابل‌توجه برای یک بازی شوتر اول‌شخص؛ سختی متعادل
نکات منفی: مرحله نهایی (Mental Institution)

Score: 9.5

شروع بازی: 25 مهر 1404
پایان بازی: 30 مهر 1404

پ.ن: Serious Sam 2 از زمانه خودش جلوتر است؛ چطور می‌شود یک بازی محصول سال 2005، صدها دشمن را در هم بگنجاند بدون ذره‌ای لگ و افت فریم؟ جلل‌الخالق! :D 🦆
پ.ن 2: هنوز نفهمیدم چرا این بازی را نسبت به نسخه‌های اول دوست نداشتند؛ گرافیک کارتونی شده؟ دهنت سرویس؛ این همه تنوع رو نمی‌بینی!8->
پ.ن 3: مرگ بر بازی‌های نسل حاضر!🦆:D

آخرین ویرایش:
Gears of war reloaded :
بعد مدت ها فقط بخاطر این بازی تو بازیسنتر لاگین شدم که نظرم رو راجع بهش بگم ..
بازی که از سالها پیش خیلی دوست داشتم تجربش کنم اما نشد ککه نشد چون تو نسل 7 این بازی به حساب شاهکار ایکس باکس بود!
بازی که خیلی ها بخاطر سیستم کاورگیریش اون رو ستایش کردند اما به جرات میگم اورریتدترین بازی که تو عمرم انجام دادم همین بازیه!
من بازی رو روی درجه سوم سختی انجام دادم و واقعا به صورت غیر منطقی بازی شما رو توی موقعیت بتل قرار میده چون تنها چیزی که تو دشمن ها زیاد میشه جون اونهاست .. یعنی تو باس آخر بازی قشنگ حالم از طراحی و جون بی نهایت اون بهم خورد و بارها و بارها و بارها صرفا فقط بخاطر نمردن باس آخر بازی از چکپوینت میومدم .. پیش خودم فکر کردم شاید روش خاصی داره کشتنش و بشخصه هر روشی رو امتحان کرده بودم و بالاخره تصمیم گرفتم توی یوتیوب ببینم که بقیه چطور زدنش! در کمال ناباوری دیدم به ساده ترین روش ممکن باس رو میزنند اون هم بدون کوچکترین چالشی! من حداقل 5 الی 6 برابر اون کلیپی که توی یوتیوب دیده بودم بهش دمیج وارد میکردم و حتی تمام مهمات و تیرهام تموم میشد اما غول آخر نمیمرد . بازی رو ناتمام شیفت دلیت کردم و دیتای بازی رو هم از رو سیستم پا کردم .
احمقانه ترین یار همراهی که تو یک بازی دیده بودم تو گیرز بود .. یعنی افراد ما کاملا بی استفاده و حتی دست و پا گیر بودن خصوصا وقتی میفتادن و به کمک احتیاج داشتن بارها سر همین کمک تو بتل ها کشته میشدم و از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم یاران رو به کتف چپ بگیرم ..
گیمپلی بازی به شدت خشک و کنده .. ببینید همه از خوبی های این بازی گفتن ولی واقعا گان پلی دست و پا گیر و اعصاب خورد کنه و جلوی هیجان و سرعت کامبت بازی رو میگیره.
تنوع دشمن ها و اسلحه ها واقعا پایینه . بازی حس سنگین گان پلی رو بهت میده اما صرفا کاور بگیر بزن بکش برو جلو هست و اسکیل خاصی نمیخواد که مراحل رو بتونی رد کنی ..
گرافیک بازی چشم نواز و زیبا هستش حتی با وجود نسل 7ی بودن ..
انتظارم بسیار بیبشتر بود ولی با تجربه همین عنوان هرگز دیگه به سمت نسخه های بعدی نمیرم ..
من با مایکروسافت مشکل ندارم و عاشق سری هیلو هستم و با اینکه از خوره های سری دوم هم هستم ولی اول شخص شوتر رو دست سری هیلو بازی نکردم .. حتی نسخه اینفینیت هم بسیار عالی و لذت بخش بود اما گیرز رو خوشم نیومد ..
من بهش 7 میدم .. از نظر من یه بازی معمولی بود.

NINJA GAIDEN 4
به عنوان کسی که ۲۰ سال پیش نینجا گایدن بلک رو بازی کرد و عاشقش شد، تا همین الان که رو ps5 نینجا گایدن مستر کالکشن رو ده بار بازی کرده، باید بگم که PG رسما ترکوند و شاهکار تحویل مون داد.
حالا حالاها با این بازی کار دارم و قشنک پتانسیل ۵-۶ بار بازی کردن رو داره.

نکات مثبت:
وفاداری به ریشه های نینجا گایدن، مثل خشونت، خون و خونریزی، سلاح های متفاوت، کمبوهای زیاد، باسهای سخت و قطع عضو.
سختی بالانس که رو مخ نیست و با آپگرید و باز کردن کمبوها، کار رو براتون راحت میکنه.
گرافیک خوب و قابل قبول.
لول دیزاین فوق العاده.
نیاز به استفاده از کمبو و تکنیک های مختلف در درجات سختی بالاتر.
ارزش تکرار بالا

نکات منفی:
حضور کمرنگ ریو هایابوسا
داستان فوق العاده سطحی

1000028726.jpg
Kena : Bridge Of Spirits

خیلی وقت بود که این بازی رو گرفته بودم ولی به کل یادم رفته بود! :D

بنظرم نباید به این عنوان لقب بازی داد، بیشتر شبیه یه مسکن ه که روح و روان رو جلا و آرامش میده. در طول بازی بارها همه چی رو ول میکردم و غرق ترکیب فوق العاده موزیک بکگراند، صدا گذاری محیط، ترکیب رنگ عناصر محیطی، نرمی عالی انیمیشن آبجکت های حاضر در صحنه، طراحی های بی نقص و... میشدم.

گرافیک و انیمیشن های بازی بی نقص و عالی هستن و تجربه نابی رو رقم میزنن. باتوجه به تجربه اصلی استودیو سازنده میشه گفت یجورایی میتونه امضای کاریشون بشه.

گیم پلی بازی هر یکساعت یکبار ارتقا پیدا میکنه و اواخر بازی کاملا به بلوغ میرسه. خیلی کم پیش میاد از بخش های پلتفرمر یک بازی خوشم بیاد ولی واقعا بازی تو این مورد هم فوقالعاده عالی عمل کرده. تجربه باس فایت های بازی هم چالش برانگیزه (یه جاهایی) هم لذت بخش. سیستم های ارتقای مهارت و increase ها خوب و دقیق طراحی شدن.

موزیک و صداگذاری جایی ه که بازی درش می‌درخشه. زیاد توصیفی نیست، باید حتما تجربه ش کنید تا خوب متوجه بشید! :D

درکل بازی فوق‌العاده آرامش بخشیه و اگه به هر دلیلی تاحالا تجربه ش نکردین ظلم بزرگی به خودتون کردین! :D

10

View attachment 398342
Kena : Bridge Of Spirits

خیلی وقت بود که این بازی رو گرفته بودم ولی به کل یادم رفته بود! :D

بنظرم نباید به این عنوان لقب بازی داد، بیشتر شبیه یه مسکن ه که روح و روان رو جلا و آرامش میده. در طول بازی بارها همه چی رو ول میکردم و غرق ترکیب فوق العاده موزیک بکگراند، صدا گذاری محیط، ترکیب رنگ عناصر محیطی، نرمی عالی انیمیشن آبجکت های حاضر در صحنه، طراحی های بی نقص و... میشدم.

گرافیک و انیمیشن های بازی بی نقص و عالی هستن و تجربه نابی رو رقم میزنن. باتوجه به تجربه اصلی استودیو سازنده میشه گفت یجورایی میتونه امضای کاریشون بشه.

گیم پلی بازی هر یکساعت یکبار ارتقا پیدا میکنه و اواخر بازی کاملا به بلوغ میرسه. خیلی کم پیش میاد از بخش های پلتفرمر یک بازی خوشم بیاد ولی واقعا بازی تو این مورد هم فوقالعاده عالی عمل کرده. تجربه باس فایت های بازی هم چالش برانگیزه (یه جاهایی) هم لذت بخش. سیستم های ارتقای مهارت و increase ها خوب و دقیق طراحی شدن.

موزیک و صداگذاری جایی ه که بازی درش می‌درخشه. زیاد توصیفی نیست، باید حتما تجربه ش کنید تا خوب متوجه بشید! :D

درکل بازی فوق‌العاده آرامش بخشیه و اگه به هر دلیلی تاحالا تجربه ش نکردین ظلم بزرگی به خودتون کردین! :D

10
این بازی در پس گرافیک زیبا و گوگولی ، عجیب سخت و چالشیه

منو گاهی به جنون می رسوند

• Like
Reactions: bataraf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or