امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
کل کل جدید:
27983719701194708036.bmp

این دو بازی اصلا برای PC منتشر نشدن که بخوایم بازی کنیم :d

منظور غیر مستقیم raya2 هم اینه که اینجا تاپیک PCیه! :d

Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
منظور مستقیم و غیر مستقیم من اینه که اگه چیزی در مورد اون دو تا بازی شاهکار شنیدین یا اونا رو رو ps3 بازی کردین و دوست داشتین اینم بازی کنین.نگفتم که اونا مال pc هستن.مگه آدمی که pc داره نمیتونه ps3 داشته باشه .
یا مثلا هنوز GTA V واسه PC نیومده اما همتون میدونین که بازی خیلی خوبیه.یا تقریبا همتون میدونین the last of us چه شاهکاریه.. با این که ps3 ندارین. من خواستم با زدن مثال منظورمو بهتر برسونم و کمک کنم تا کسایی که اون تیپ بازی ها رو دوست دارن برن brothers رو هم بازی کنن.

منظور مستقیم و غیر مستقیم من اینه که اگه چیزی در مورد اون دو تا بازی شاهکار شنیدین یا اونا رو رو ps3 بازی کردین و دوست داشتین اینم بازی کنین.نگفتم که اونا مال pc هستن.مگه آدمی که pc داره نمیتونه ps3 داشته باشه .
یا مثلا هنوز GTA V واسه PC نیومده اما همتون میدونین که بازی خیلی خوبیه.یا تقریبا همتون میدونین the last of us چه شاهکاریه.. با این که ps3 ندارین. من خواستم با زدن مثال منظورمو بهتر برسونم و کمک کنم تا کسایی که اون تیپ بازی ها رو دوست دارن برن brothers رو هم بازی کنن.

البته مثال: جالبی نزدید خود pc سرشار از این بازی ها هست چرا یه بازی ای بگید که خیلی ها بازی نکردن حالا بازم jurney یه حرفی flower که با اینکه قشنگه اما دیگه خیلی بچه بازیه سن زیر خط فقر می طلبه

BATMAN : AO

نمره من : 9 از 10

گرافیک : 10

گیم پلی : 9

صدا گذاری : 10

داستان : 10

بازی عالی بود فقط یکم این پیشرفت نداشتن نسبت به نسخه های قبل رو مخ بود آهنگ های بازی که دیوونه کننده بود داستان خوب بود گرافیکم که رو PC خیلی خوب بود

Rayman legends 9.5

بازی فوق العاده عالی و سرگرم کننده ای بود.

+ گرافیک هنری بسیار بسیار چشم نواز دیدنی
+ مراحل هوشمندانه و غیر تکراری (اون مراحل موزیکالش خیلی جالب بود)
+ صدا و موسیقی گوش نواز
+ گیم پلی ساده اما روان

- واقعا این بازی نکته منفی ای داشت؟

تجربه ی عالی و لذت بخشی بود و نسبت به Origins پیشرفتای خوبی داشت.

Outlast_Logo.png

Outlast = 8.5 / 10

یعنی هر کی ادعا داره که بازی ترسناک وجود نداره بشینه نیم ساعت Outlast بازی کنه تا بفهمه ترس و دلهره یعنی چی.

این بازی رو استودیوی تازه تاسیس Red Barrels ساخته، که از سازنده های Splinter Cell, Prince of Persia و Assassins Creed تشکیل شدن. پس سازنده های حرفه ای رو این بازی کار کردن.
Outlast با موتور Unreal Engine 3 ساخته شده، و به همین دلیل در کنار سبک بودن، گرافیک بالایی داره. بخصوص نورپردازیه بازی که حقیقتا بی نظیره. یکی از عناصر مهم تو سبک ترسناک نورپردازی هست که Outlast در این زمینه هیچ ایرادی نداره و سازنده ها سنگ تموم گذاشتن. علاوه بر این کیفیت بافت ها هم سطح بالایی داره و خیلی خوب هستن. فقط آبجکتهایی که یه مقدار دور هستن کمی بی کیفیت هستن که به خاطر Field of View نسبتا پایین بازی هست.

اما بزرگترین نکته مثبت Outlast تو بخش صدا و موسیقی هست که واقعا شاهکاره. صداگذاریه بازی بی نقص هست و صداپیشه های بازی به بهترین حالت ممکن صحبت کردن. بخصوص صدای Father Martin که حالت خاص و عجیبی داره. موسیقی بازی هم جادو می کنه. موسیقی زیبا و مخوف در کنار استفاده عالی و به جا از اون بازی رو بسیار ترسناک تر از قبل کرده.
خوشبختانه کنترل بازی هم ساده و روون هست و مشکلی نداره.

بازی یک نقطه ضعف بزرگ داره و اون هم گیم پلی نه چندان دلچسب و تا حدودی خسته کنندش هست. کل بازی در سه چیز خلاصه شده. "دویدن، مخفی شدن، فیلم گرفتن". همین موضوع باعث شده بازی خسته کننده به نظر برسه و سازنده ها با اگاهی از این موضوع مدت بازی رو چندان طولانی نکردن. بازی حدود 5-6 ساعت گیم پلی داره.

داستان بازی خوب و مناسب هست تا انتها شمارو میکشونه. ممکنه به نظر ساده بیاد اما مناسب هست.

PC بازهای عزیز حتما Outlast رو بازی کنین که بدون شک جز 5 بازی بزرگ ژانر وحشت هست.

خوب:
1. نورپردازیه فوق العاده
2. صداگذاری و موسیقی شاهکار
3. داستان مناسب و جذاب
4. این بازی ژانر وحشت را مجددا احیا کرد
5. اتمسفر و محیط فوق العاده گیرا و رعب آور

بد:
گیم پلی ساده و تا حدودی خسته کننده

وحید حتما Amnesia The Dark Descent و Slender The Arrival رو امتحان کن پس. دومی به نظرم یه ترس توی وجود آدم میذاره که توی زندگی عادیت هم ولت نمیکنه:|

وحید حتما Amnesia The Dark Descent و Slender The Arrival رو امتحان کن پس. دومی به نظرم یه ترس توی وجود آدم میذاره که توی زندگی عادیت هم ولت نمیکنه:|
به هیچ عنوان اسلندر من ترسناک نیست ولی امنژیا خیلی کم ترسناکه....
از وقتی outlast رو زدم دیگه هیچ بازی برام ترسناک نیست

rayman legend 8.5/10

بسبیار بهتر از نسخه ی قبل شده دیگه اینبار روند خسته کننده ی گیم پلی نسخه ی قبلی بهبود پیدا کرده کافیه مراحل origin که در همین بازی قرار داره رو کمی بازی کنید گیم پلی کاملا هیجانی تر شده و بسیار متنوع بخش گرافیکی بازی هم که تقریبا بهترین در سبک خودش هست اما نکته ی منفی بازی تکراری بودن خیلی از المان های بازی هست همه ی شخصیت های بازی یک قابلیت رو دارن هیچ اپگریدی در کار نیست انتهای هر جزیره به یک شکل تموم می شه بازی هم هیچ پایانی نداره حتی یک کات سین 1 دقیقه ای هم نداره عملا داستانی هم نداره.
بخش موزیکال که در اخر هر جزیره گذاشته شده بهترین نکته ی مثبت بازی هست که واقعا هم خلاقانه کار شده

Amnesia رو بازی کردم.
قاطعانه میگم وحشتی که Outlast داره تو هیچ بازی دیگه ای نیست. پسر لحظه به لحظه بازی موی تنت سیخ هست
حتی چند بار تو بازی فریاد هم زدم:|

Amnesia رو بازی کردم.
قاطعانه میگم وحشتی که Outlast داره تو هیچ بازی دیگه ای نیست. پسر لحظه به لحظه بازی موی تنت سیخ هست
حتی چند بار تو بازی فریاد هم زدم:|
من هر3تا رو همون روز اول بازی کردم. من عاشق فیلم و بازی های ترسناک هستم و هر چی گیرم بیاد امتحان میکنم. به خوبی با این سبک آشنا هستم.

ولی تفاوت اینجاست که توی Outlast و Amnesia همیشه یه Safe Zone هست (کمد، زیر تخت و ...) که توش مخفی بشی ولی توی Slender همونم نیست. نکته دوم اینه که دشمنا توی اون 2تای اولی مکان مشخصی دارن ولی توی Slender هر ثانیه اونو یه جا میبینی. به طور کلی بگم، توی Slender نمیفهمی کی میاد، کجا میاد، به هیچ وجه نمیتونی یه جا ثابت وایسی، باید سریعا مرحله رو تموم کنی وگرنه هر ثانیه که میگذره، سلندر بهت نزدیک تر میشه، اصلا نباید بهش زل بزنی چون میبازی و ... حالا همه اینا رو وقتی حساب کن که فقط برای 10 ثانیه دویدن، نفس داری:| مرحله سومش هم که...:|

این 3تا یه جور 3گانه برای من هستن و هر 3تاشون فوق العاده-ن. Amnesia که اولیشون بود و نشون داد که واژه "هیچ غلطی نمیتونی بکنی" یعنی چی:d Slender دومیش بود که خب اصن خلقت این موجود خیلی جالبه (اگر سرچ کنین موضوع دستتون میاد) و جالب تر اینه که خود Slender هیچ چیز خاصی نداره. یه آدم معمولیه که کت و شلوار پوشیده ولی به طرز دهشتناکی شما رو از هر چیزی که توی اتاقتون هست، میترسونه:d Outlast هم که آخریش بود و ویژگی بینظیر دوربین دید در شبی که داشت، فوق العاده بود و صداگذاری تر و تمیزی داشت:d

پ.ن: خیلیا Slender رو نتونستن تموم کنن:d دیگه خودت تا آخرش برو:d

من هر3تا رو همون روز اول بازی کردم. من عاشق فیلم و بازی های ترسناک هستم و هر چی گیرم بیاد امتحان میکنم. به خوبی با این سبک آشنا هستم.

ولی تفاوت اینجاست که توی Outlast و Amnesia همیشه یه Safe Zone هست (کمد، زیر تخت و ...) که توش مخفی بشی ولی توی Slender همونم نیست. نکته دوم اینه که دشمنا توی اون 2تای اولی مکان مشخصی دارن ولی توی Slender هر ثانیه اونو یه جا میبینی. به طور کلی بگم، توی Slender نمیفهمی کی میاد، کجا میاد، به هیچ وجه نمیتونی یه جا ثابت وایسی، باید سریعا مرحله رو تموم کنی وگرنه هر ثانیه که میگذره، سلندر بهت نزدیک تر میشه، اصلا نباید بهش زل بزنی چون میبازی و ... حالا همه اینا رو وقتی حساب کن که فقط برای 10 ثانیه دویدن، نفس داری:| مرحله سومش هم که...:|

این 3تا یه جور 3گانه برای من هستن و هر 3تاشون فوق العاده-ن. Amnesia که اولیشون بود و نشون داد که واژه "هیچ غلطی نمیتونی بکنی" یعنی چی:d Slender دومیش بود که خب اصن خلقت این موجود خیلی جالبه (اگر سرچ کنین موضوع دستتون میاد) و جالب تر اینه که خود Slender هیچ چیز خاصی نداره. یه آدم معمولیه که کت و شلوار پوشیده ولی به طرز دهشتناکی شما رو از هر چیزی که توی اتاقتون هست، میترسونه:d Outlast هم که آخریش بود و ویژگی بینظیر دوربین دید در شبی که داشت، فوق العاده بود و صداگذاری تر و تمیزی داشت:d

پ.ن: خیلیا Slender رو نتونستن تموم کنن:d دیگه خودت تا آخرش برو:d
حرفت به جا :|
ولی من به شخصه حس ترس Outlast رو خیلی بیشتر دوست دارم.
خو لامصب رو ویلچر نشستن و با انبر دو تا انگشت قطع کردن جلو چشمهات سنگ رو هم میترسونه. :|
تازه این رو هم حساب کن آدم روانیایی که هیچ رفتار مشخصی ندارن چقدر عذاب اور هست.
تو چند تا سایت و مجله هم ظاهرا گفتن Outlast سبک ترسناک رو احیا کرد. :bighug:

2611_tom-clancys-splinter-cell-blacklist-prev.png

Splinter Cell: Blacklist = 9.0 / 10

من چرا اینقد دیر رفتم سراغ این بازی؟ :|
نسخه جدید بازی Splinter Cell یعنی Blacklist واقعا یه عنوان زیبا و دلنشین هست.
بعد از عنوان نسبتا ضعیف Conviction این نسخه بازگشت موفقی داشته به همون سبک کلاسیک این سری.
اما با ورود به بازی اولین نکته عجیب رو میبینید، و اون تغییر چهره و صدای سم فیشر هست که از نظر من اصلا خوب نیست و یک ضعف بزرگ برای بازی به حساب میاد. یکی از عوامل مطرح شدن سم فیشر حضور مایکل آیرون سایت به عنوان صداپیشه و Cosplay سم هست که متاسفانه تو این نسخه یک پسرفت کامل هست.
دومین نکته عجیب بازی استفاده از موتور تاریخ گذشته آنریل آنجین 2 هست که این کار سازنده ها غیر قابل بخشش هست. به خاطر همین موتور قدیمی موهای کاراکترا بسیار مصنوعی و بی کیفیت هست.اما در عوض نورپردازی و انیمیشن شخصیت ها فوق العده زیبا هست. چون سازنده ها از تکنولوژی جدیدی برای انیمیشن ها استفاده کردن. همین طور بازی از دایرکت ایکس 11 هم پشتیبانی می کنه. کیفیت بافت ها در حد خوب هست. بعضی جاها بالا و بعضی جاها متوسط هست.

گیم پلی Blacklist مهمترین و بهترین نکته مثبت بازی هست. گیم پلی بازی همون مکانیزم کلاسیک این بازی رو داره و یک اکشن مخفی کاریه ایده آل هست.

در مجموع Splinter Cell: Blacklist یک عنوان ناب و درجه یک اکشن هست و کسایی که عشق مخفی کاری دارن باید حتما این رو بازی کنن.

خوب:
1. بازگشت به ریشه های سری Splinter Cell
2. مکانیزم عالیه مخفی کاری
3. انیمیشن های فوق العاده
4. ارزش تکرار بالا
5. پشتیبانی از DirectX 11

بد:
1. موتور تاریخ مصرف گذشته
2. مدل موهای شخصیت ها بسیار بد هستند
3. عدم حضور مایکل آیرون سایت به عنوان صداپیشه و Cosplay سم فیشر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند