امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
Crysis 3 :
نکات مثبت :
وجود تیر و کمان
حضور سایکو
موسیقی
نکات منفی :
گرافیک محوری شدید.
گیم پلی کسل کننده.
نبود تنوع در بازی.
کوتاه بودن.
هوش مصنوعی شدیدن پائین.
شخصیت پردازی ضعیف
داستان بی سر و ته.
پایان مسخره.
بی استفاده بودن نصف المان ها و نیرو و . . . که در اختیار شما گذاشته میشه.
عدم بالانس گیم پلی با محیط
تکراری بودن شدید.

این چند وقته 2 تا بازی تموم کردم! (وقت ندارم!!! :دی)
اولیش DmC بود! به نظرم حداقل از نظر داستانی و شخصیت پردازی به پای شماره های قبلی نمیرسید! اصلا بازی ای که ژاپنی ها می سازن حداقل از نظر داستان و شخصیت پردازی یه حس و حال دیگه ای داره! :دی کمبوها اینقدر زیاد بود که من یادم میرفت دکمه هاشو :دی طراحی مراحل اولیش خسته کننده بود اما هرچی جلوتر میرفت بهتر میشد!

دومین بازی هم Dead Space 3 بود. خیلی حال کردم با بازی. به نظرم ترس به طور کامل نابود نشده! هنوز هم مراحل ترسناک تو بازی بود. فقط آخرهای بازی دیگه ترس کلا نابود شده بود! اما تو مراحل میانی مخصوصا چند تا مرحله ی قبل از رسیدن به سیاره ی مارکرها ترس هنوز هم وجود داشت! مراحل فرعی به نظرم ترسناک تر از اصلی ها بودن :دی یه جا خوندم که بازی کوتاهتر شده! من DS1 , DS2 رو تو کمتر از 12 ساعت تموم کردم. اما این یکی با اینکه فقط نیمی از مراحل فرعیشو رفتم 15 ساعت طول کشید! سیستم Crafting هم که عالی بود! عالی. من کلا با بلوپرینت ها حال نکردم. فقط 1 بار یه اسلحه با بلوپرینت ساختم که همونم آپگریدهاشو عوض کردم :دی ضعف بازی راحت تر شدنش بود! کلا 5-6 بار مُردم در طول بازی!!! خیلی کمه :دی اصلا انیمیشن های مرگ تو شماره 2 یکی از لذت بخش ترین نکات بازی بود :دی سیستم سیو بازی آشغال ترین سیستم سیوی بود که تو این چند سال دیدم! اصلا برای بازی تک نفره بهینه نیست! مراحل فرعی رو به گند کشیده :دی
DmC : 7.8
Dead Space 3 : 8.0

Far Cry 3 : 8.5/10
والا من زیاد نقد کردن صحبت کردن در مورد بازی بلد نیستم فقط همینو بگم فارکرای گرافیک خوب و گیم پلی قشنگی داشت ، شخصیت پردازی ضعیف جیسن اما واس کلا شخصیت پردازی ضعیف جیسن رو پوشش میداد .
گیم پلی بازی خوب بود اما از زمانی که واس کشته شد دیگه حال نمیداد و خیلی خسته کننده شده بود و فقط بخاطر داستانش تا آخر آدم رو میکشه . ساخت و پاخت سیترا خانوم و جیسن هم که جای خود دارد:d
Crysis 3 : 9/10
بازی خیلی خوب بود هم از نظر گیم پلی و هم از نظر گرافیک پیشرفتهای خیلی زیاد به چشم میومد ولی حیف کوتاه بود اما پایان خیلی قشنگی داشت .

Crysis 3

گیم پلی : 7.5/10 (ضریب 2)
گرافیک تکنیکی : 10/10
گرافیک هنری : 10/10
داستان : 7.5/10
روایت داستان : 6/10
هوش مصنوعی : 5/10
موسیقی و صداگزاری : 8.5/10
ابتکار : 7.5/10
ارزش تکرار : 7.5/10

میانگین : 7.7/10

درود

Medal of Honor Warfighter

گرافیک هنری:6
گرافیک تکنیکی 7
موزیک :3
گیم پلی :1.25
داستان :4
بدترین تجربه من ی مرحله کامل فقط رانندگی با ماشین اون هم فقط چپ راست !:|برو

مسخرترین گیم تو چند سال اخیر

crysis3

گرافیک هنری:8
گرافیک تکنیکی 10
موزیک :8
گیم پلی :7
داستان :7

Tomb Raider :

داستان : 10 ! خدایی قشنگه. هم تاریخی و هم جنایی و هم ...!
گرافیک : 9 ! توی سبک open world واقعا حرف نداره . اون یه نمره هم برای این که با nvidia یکم مشکل داره کم کردم!(شخصی!)
گیم پلی : 10 ! عالی! خدایی روون و جذاب! ادم از پای بازی تکون نمیخوره !
صداگذاری : 10 ! صدا ها کاملا مناسب شخصیت ها! صدای تکون خوردن حیوونا لای علفا ادمو دیوونه میکنه!
موسیقی : 10 ! گفتن نداره !
ارزش تکرار : 10 !

در کل : 10 ! تو این نسل با این وضع عالی بود! یکی از بهترین بازی های امسال! ( البته امتیازای بالا شخصی هست و نظر بقیه دوستان قابل احترامه)

TOMB RAIDER
A survivor is born

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی: 9.5/10
داستان: 8.5/10
روایت داستان: 8/10
هیجان: 9/10
نرخ فریم دهی: 9.2/10
موسیقی: 8.5/10
صداگذاری: 9.7/10
ارزش تکرار: 10/10
هوش مصنوعی: 9/10
ابتکار: 9.5/10

در کل: 9.6/10

خوب:

صداگذاری عالی
گیم پلی عالی
شخصیت پردازی عالی
گرافیک عالی و هنری
ساخت مناظر خیلی زیبا
ساخت مراحل متفاوت و عالی
یک اکشن ماجراجویی واقعی

بد:

هیچی غیر از اینکه موسیقی های بازی میتونست خیلی بهتر از اینا باشه

در کل تا الان بهترین اکشن ادونچر سال بوده از نظر من
واقعا محشر بود و یکی از بهترین بازی های سال بود به نظر من
واقعا توی این دوره که همه ی فرنچایزا به گند کشیده شدن این ورژن از بازی گل کاشت
کلا این بازی ارزش یک بار بازی کردن رو که هیچ 10 بار رد کردن رو هم داره
شک نکنید:x

Crysis 3
A Cevat Yerli Game

+
گرافیک نسل بعدی
قابلیت های جالب نانو سوییت
شخصیت پردازی خوب
موسیقی و صداگذاری واقعا بی نقص
جذابیت تکرار نشدنی
پر از نو آوری
تخریب پذیری و فیزیک انقلابی
انیمیشن و طراحی کارکتر بی نظیر
جزئیات بی نظیر اسلحه ها
تنوع محیطی و اسلحه ها

-
داستان کم محتوا
هوش مصنوعی افتضاح
کوتاه بودن بازی

Graphic : 10 Story : 8 Gameplay : 8.5 Music : 10 Average :9.125 /10

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tomb Raider
Lara Is Back

+
گیم پلی تکرار نشدنی
شخصیت پردازی فوق العاده لارا
موسیقی و صداگذاری جذاب و با کیفیت
صحنه های سینماتیک با کیفیت و به موقع
داستان خوب
ماموریت های فرعی متناسب با بازی
گرافیک خیلی خوب
نورپردازی و فیزیک منحصر بفرد
تخریب پذیری عالی
پلتفرمینگ مناسب بازی
انیمیشن های جذاب
ریبوتی شایسته
دوربین متحرک و بی نقص
پورت خوب روی پی سی

-
باگ های گرافیکی
مولتی پلیر ضعیف مخصوصا مد Team Deatmatch
افت فریم در کارتهای انویدیا

Story : 10 Graphic : 9.0 Gameplay : 10 Music /sound :10 Average : 9.7 / 10

این بازی رو اصلا از دست ندید که به شخصه بهترین بازی این نسلم بود بدون اغراق و بزرگ نمایی

C r y s i s 3
----------------------------------------------------------------

گرافیک: 10
گیم پلی: 8.5
داستان: 6
روایت داستان: 6
صداگذاری و موسیقی: 9.5
ارزش تکرار: دارد 50%

در کل: 8
نکات مثبت بازی :

گیم پلی روان و زیبا نسبت به نسخه ی قبل
گرافیک چشم نواز و دیدنی
صداگذاری و موسیقی بسیار عالی
وجود اسلحه ها و امکانات زیاد جالب

نکات ضعف و منفی بازی :

داستان و روایت نا پیدا
تکراری شدن بازی به مراتب در اواخر بازی
هوش مصنوعی ضعیف

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M a x P a y n e 3

گرافیک: 8,5
گیم پلی: 9.5
داستان: 8.5
روایت داستان: 8.5
صداگذاری و موسیقی: 9
ارزش تکرار: دارد 100%

در کل: 9.5
نکات مثبت بازی :

گیم پلی با تمامی مشتقات زیبای آن
گرافیک خوب با فریمی خوب
صداگذاری و موسیقی های خاص و زیبا
وجود انیمیشن های خوب و صحنه های جذاب
هوش مصنوعی خوب

نکات ضعف و منفی بازی :

داستان و روایت می توانست بهتر باشد

Sniper Ghost Warrior 2

گیم پلی : 7/10 (ضریب 2)
داستان : 7/10
روایت داستان : 7/10
گرافیک تکنیکی : 8.8/10
گرافیک هنری : 8.8/10
هوش مصنوعی : 5/10
موسیقی و صداگزاری : 7/10
ابتکار : 6/10
ارزش تکرار : 6/10

میانگین : 7/10

اگر به سبک اسنایپر و اتمسفر مخصوص این سبک علاقمندید انتخاب های محدودی در دنیای گیم دارید که یکی از این انتخابها بازی Sniper Ghost Warrior هست . اولین نسخه از این سری با اینکه نتوانست انتظارات منتقدان را برآورده کند و نمرات ضعیفی کسب کرد اما با فروش 2 ملیون نسخه لااقل توانست شرکت لهستانی سازنده ی این سری را متقاعد کند تا نسخه ی دوم را نیز روانه ی بازار کند ! متاسفانه در این سبک هنوز شاهد یک عنوان کامل نیستیم اما لااقل همین عناوین محدود هم تا حدودی می تواند عطش طرفداران این سبک را فرونشاند !
به نظر من نسخه ی دوم این بازی به مراتب بهتر از نسخه ی اول ساخته شده و در تمامی زمینه ها پیشرفت داشته اما هنوز از یک بازی عالی بودن فاصله داره و امیدوارم در نسخه های بعدی شاهد رشد بیش از پیش این عنوان باشیم ...

نقاط قوت :
1- گرافیک خوب و چشم نواز
2- چاره ای نیست ! در بین بازی های FPS اسنایپر دیگری نداریم !

نقاط ضعف :
1- عدم تنوع سلاح ها
2- عدم تنوع چهره ی دشمنها
3- تکراری بودن گیم پلی و عدم چالش و فقدان باس فایت
4- کوتاه بودن بازی (فکر می کنم حدود 3-4 ساعت برای پایان دادن بازی کافی باشد ...) البته با این محتوایی که گیم پلی بازی دارد مسلماً همان بهتر که بازی طولانی تر نشده ...!

پ.ن:1) حتماً آپدیت های بازی را نصب کنید
پ.ن:2) اگر از علاقمندان به این سبک هستید به امتیازات توجه نکنید و مطمئن باشید این بازی لااقل برای یک بار تمام کردن ارزش خود را دارد ...
پ.ن:3) این بازی را فقط بر روی PC نصب و اجرا کنید و بیخیال نسخه های کنسولی شوید !

28fa23f8d2e8b9200a7015b73de8c033_content_large.jpg

Dead Space 3
خوب به عنوان یه Die Hard fan و این چیزا که فکر می‌کنم خفنDS باز هستم بازی افتضاح بود :دی شروع بازی به هیچ وجه شوک قسمت‌های قبلی‌ مخصوصا شماره اول رو نداشت و مثل دومی‌ هم طوفانی نبود، با پیشروی کردن تو بازی جو تاریک تر می‌شه و یکمی به شماره‌های قبل نزدیک می‌شه ولی‌ چون نکرمرف‌های جدید شبیه مغول‌های دوران قدیم هستن:d و مثل مور می‌ریزن و هدفشون راندن بازیکن به یه گوشه‌ هست، پس اون ترسناکی و حالت وحشی نکرمرف‌های قدیمی‌ رو هم ندارن.البته با توجه به اینکه داستان بازی هم حالت پر زد و خرد تری داره و یجورایی تو بازی هدفتون معلوم هست این تغییر گیمپلی برا داستان لازم بود. جدا از این اتمسفر جدید بازی که من دوستش نداشتم, سیستم Crafting بازی خیلی‌ عالی‌ هست :دی از مگس کش تا راکت لانچر می‌شه تو Bench ساخت، کلا یه سیستم نسبتا پیچیده‌ای هم داره که باید بازی رو چند بار تموم کنین تا کامل دستتون بیاد و پارت‌های خوب رو جمع کنین، همین ارزش تکرار بازی رو بالا میبره و چون مٔد‌های مختلفی‌ هست براNG + راحت می‌تونه تا 50 hours سرگرم کنه یه نفر رو به نظرم.گرافیک بازی شبیه DS 2 هست، یه سری پیشرفت‌ها داشته ولی‌ کلیت‌Txها کپی DS 2 هست. صدا گذاری هم که دیگه لازم نیست چیزی گفته بشه، 10 کامل :دی در کلّ اگه یه بازی اکشن با المنت‌های Horror میخواهین بهترین گزینه در حال حاضر (و چند سال آینده :دی) همین هست.
Graphics : 8/10
Gameplay : 8.5/10
Sound & music : 10/10
AI : 9/10
Story :7/10
Overall : 8.5/10
===============================
Dead Space 3 Awakened
این DLC اتمسفر شبیه تری به شماره یک بازی داره،تشخیص دادن واقعیت از خیال توش سخت هست، فضا‌هایی‌ که نمیدونی‌ واقع‌ای هستن یا خیال با دشمن‌هایی‌ که خودشون دیونه شدن و ایزاک داره تسلیم می‌شه به خواسته‌های نکرمرف‌ها و در واقع نا امیدی توش موج می‌زنه،همه چیز مثل بازی اصلی‌ هست جز داستان که خیلی‌ تاریک تر هست و منو شدیدا یاد فضا‌های تاریک DS 1 میندازه. البته یکم هندی هم هست :d ولی‌ خوب با در نظر نگرفتن کوتاهی‌ (حدود یک ساعت گیمپلی داره که البته برا یکDLC اون قدر هم کم نیست) و یه سری‌Spike های گرافیکی, DLCکاملی هست. امیدوارم بقیه‌DLCها هم اینجوری باشن.هنوز تست نکردم ولی‌ اگه بشه تو حالت Hardcore هم رفتش خیلی‌ عالی‌ می‌شه.یه سری دشمنای قدیمی‌Come back کردن :دی
Graphics : 8/10
Gameplay : 8.5/10
sound and music : 10/10
AI : 9/10
Story : 9/10
Overall : 9/10

Tomb Raider : 8.7
۵ دقیقه از بازی گذشت به خودم گفتم نمره ی کامل رو بی برو برگرد بهش می دم. تا حدود ۲۰ درصد بازی همین تصور رو داشتم. اما دیدم بعضی از المان ها رو زیادی میلک کردن. مثل سکانس های لیز خوردن لارا :دی در عرض ۲ ساعت بازی ۴ بار لیز خورد :دی فیزیک بازی هم یه مقدار غیرطبیعی بود. اندازه ی یک شامپانزه میپرید لارا!! دست اتزیو و الطائر و حتی کانر رو هم از پشت بسته بود! یاد سکانس های پلتفرمر بازی Prison Break افتادم :دی یه چند تا باگ تو انیمیشن هم یافت می شد. البته اینا مشکلاتی نیستن که بخوام بزرگش کنم. بهانه ی بنی اسرائیلی به قصد بی نقص شدن بازیه! :دی اما یه مشکل برزگ تو بازی بود و اونم داستانش بود که به درد لای جرز دیوار می خورد! هرچند با روایت عالی که از داستان داشت جذابیت رو چند برابر می کرد. اما محتوای داستان بازی خیلی پیش و پا افتاده و سر راست بود! غیر از این مورد بازی کامل بود و با اختلاف بسیار بسیار زیاد بهترین بازی ۲۰۱۳ تا الان بود!

Dead Space 3 = 7.0 / 10

فکر کنم تقریبا باید با ژانر وحشت خداحافظی کنیم. دنباله یکی از بهترین بازی ترسناک این نسل به یکی از ضعیفترین تجربه های من تبدیل شد.
اون حس ترسی که تو Dead Space 1 و 2 بود تقریبا تو شماره 3 اصلا وجود نداشت.
میل بیشتر بازی به اکشن و کمرنگ شدن عناصر ترسناک و از طرفی اضافه شدن بخش Coop ضربه خیلی بدی به بازی زد.

خوب:
1. نیمه دوم بازی
2. قابلیت ساخت اسلحه - Weapon Crafting
3. صداگذاریه قوی

بد:
1. نیمه اول بازی کسل کننده و بی مصرف است
2. عناصر ترسناک بازی تقریبا از بین رفته اند و بسیار اکشن شده اند
3. خسته کننده و ملال آور
4. اضافه شدن بخش Coop

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟