امتياز اعضای بازی سنتر به عناوین پلتفرم PC

• Thread starter Thread starter Meysam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Meysam

کاربر سایت
سلام
تو اين تاپيك مي خوايم نظر شما و امتيازي رو كه به هر بازي ميديد مشخص كنيم تا شايد بتونيم بهترين بازي رو تو هر ماه يا سال با نظر خودمون انتخاب كنيم
پايين ترين امتياز 0
بالاترين امتياز 10
همراه نظر ( خواهشمند است نظر کارشناسانه باشه )

اینم بازی های سری 1 : ( تا تاریخ 5 مهر )

Wolfenstein
Wanted Weapons of Fate
Left 4 Dead

Bionic Commando
Call of Juarez Bound in Blood
Street Fighter IV

جواب لیست امتیازات سری اول :

امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PC

اینم بازی های سری 2 ( با تشکر از میثم ) تا تاریخ 20 مهر :

Batman Akham Asylum
Resident Evil 5
Mini Ninja
NFS: SHIFT
Red Faction Guerilla
Darkest of days
Section 8
overlord 2
ARMA II
Trine
X-Men Origins: Wolvorine

جواب لیست امتیازات سری دوم :

اینم بازی های سری 3 : ( تا تاریخ 28 مهر )

Assassin's Creed
Bioshock
Brothers In Arms 3
Crysis
Crysis Warhead
Dark Sector
Dead Space
Far Cry 2
F.E.A.R 2
Gears of War
GTA IV
GRID
Mirror Edge

لیست امتیازات سری سوم :

بازیهای سری 4 ( تا تاریخ 5 آبان )

Splinter Cell: Double Agent
STALKER: Shadow of Chernobyl
STALKER: Clear Sky
Call of Duty 4
Call of Duty: World At War
Fallout 3
H.A.W.X
Resident Evil 4
Prince of Persia 2008
Burnout: Paradise
Mass Effect
Devil May Cry 3
Devil May Cry 4
Pro Evolution Soccer 2009
Colin Mac Rae: Dirt
Silent Hill: Homecoming

لیست امتیازات سری چهارم :

Last edited by a moderator:
ALAN WAKE : 8.8/10
بازی بسیار عالی بود یکی از بهترین تجربه های این نسل که بعد از این همه انتظار کاملا راضی کننده و عالی بود. امیدوارم توی نسخه های بعدی روند گیم پلی بازی رو بهبود ببخشن.

portal 2 : 9.5/10
با اینکه خیلی وقت پیش بازی کردمش ولی حالا نمره میدم:d. تمام بازی خلاقیت و نوآوری بود، غیر از این از valve انتظار نداشتم.

آخرین ویرایش:
The Witcher 2: Assassins of Kings = 9.5 / 10
بالاخره بعد از مشغله های زیادی که داشتم تونستم ویچر 2 رو بازی کنم و تموم کنم. واقعا این بازی یکی از بهترین ها تو سبک خودش هست. بی نظیر و عالی.

خوب:
1. داستان زیبا و گیرای بازی
2. گرافیک عالی و بی نظیر، چه از نظر هنری و چه از نظر فنی
3. صداپیشگی و موسیقی بسیار عالی
4. دنیای خاکستری ویچر 2، به قدری زیباست که شما را در خود غرق می کند
5. تعامل و برقراری با شخصیت ها به بهترین شکل ممکن صورت پذیرفته است
6. فلش بک ها و روایت آنها از دید گرالت به فهم بهتر داستان کمک می کند
7. ارتباط به جا و مناسب با نسخه ی اول
8. 16 پایان مختلف
9. ارزش تکرار بسیار بالا

بد:
1. باگهای گرافیکی
2. Inventory به هم ریخته

The Darkness 2= 5.0
بدک نبود ... کلا کار یه نصف روز بود و بس ...
خوبی ها: حمل اتمسفر و نام بازی دارکنس
بدی ها : عدم تعامل گرافیک سل شید با این بازی،داستان ساده،اکشن بسیار یکنواخت،فاصله گیری بسیار زیاد بازی با نسخه اول،کوتاهی بیش از حد،آپگرید های بیخود،عوض شدن صدای کاراکتر بازی نسبت به نسخه پیشین،عدم برقراری ارتباط با شخصیت های دیگر بازی و در کل :
Disappointing

Alan Wake= 9
نسخه پی سی رو برای دو تا DLC گرفتم که روی اکس باکس نتونسته بودم برم. بهبود های گرافیکی و کنترلی بهتری نسبت به نسخه 360 داشت. ولی در کل همون الن ویک محبوب خودم بود.
روند بازی و اکشن در DLC ها خیلی بهتر از نسخه اصلی بود و کلی چسبید ... حیف که خیلی کوتاه بودن.

Syndicate : 9/10
خب این بازی از معدود بازی هایی که بود که شدیدا من رو به وجد آورد. هرچند خداروشکر تو ایران مثل اینکه طرفدار زیادی نداره، چون زیاد Noob پسند نیست و خبری هم از بزن و برو جلو نبود.
گرافیک هنری بازی فوق العادس که اگر گرافیک تکنیکی بازی رو هم میرسوندن که البته عالی بود ولی عالیترش میکردن اصلا نمیشد به گرافیک بازی هیچ ایرادی گرفت.
فقط بازی تو داستان خیلی منو راضی نکرد، یک اینکه شخصیت پردازی شخصیت اصلی داستان اصلا خوب نبود، میتونست بهتر باشه چون همش من بازی رو با Deus Ex مقایسه میکردم در مقابل آدام شخصیت کیلو خیلی پوچ و تو خالی بود کاش بیشتر بهش میپرداخت کاش چهره اش رو نشون میداد، کاش صحبت میکرد. کلا انتظار زیادی هم از ریچارد مورگان ندارم. 85 درصدش پفه این نویسنده :|.

Alan Wake : 8.5/10
نمیتونم به این بازی 9 بدم وقتی با یه چیزی مثل Syndicate طرف هستم و بهش 9 میدم :دی.
بازی خیلی عالی برای PC پورت شده و با مووس و کیبورد هم هماهنگی عالی داره، گرافیک هم که به سطح خودش پیش رفت کرده تا اینجای کار DLC هارو هنوز بازی نکردم و فقط خود بازی رو رفتم. ولی یه تجربه فراموش نشدنی دیگه بهم داد. هرچند که مشکلات گرافیک مثل گردن شخصیت ها و... خیلی رو اعصابن.

The Darkness 2 : 8/10
اگر به نسخه ی قبلی بازی 7 میدادم به این بازی صد درصد 8 رو میدم. درسته که بازی کمی از هویت COD رو قرض گرفته ولی شدیدا جذاب بود برای من به خاطر کشت و کشتار های بازی و داستانی که همی آدم رو گیج میکنه طوری که میانه بازی یه لحظه احساس کردم شاید همه چیز دروغ باشه؟ و این سورپرایز برای من جذابیت های خاصی داشت، اما کوتاهی بازی در کنار گرافیک نه چندان خوب بازی و همین طور تنوع بسیار پائین گیم پلی نسبت به نسخه پیشین باعث میشه چندان نمره بالایی نشه براش مد نظر گرفت. کمی بازی انگار تند ساخته شده بود یک کم عجله سازنده ها تو ساخت بازی حس میشه، دست پاچگی تو بعضی از مراحل رو میتونید احساس کنید روند داستانی بازی با گیم پلی چندان هماهنگی نداره و محیط با توجه به سرعت گیم پلی جلو نمیرن که این جذابیت بازی رو کاهش میده. چیزی که COD متفاوت میکنه همین هست، گیم پلی سریع همراه با یک توازن توی محیط که D2 چندان موفق نبود تو این ایجاد ارتباط بین محیط و گیم پلی و عملا در بعضی از قسمت ها محیط یه سرعت گیر بود برای گیم پلی که ضربه میزد و مجبورم میکرد بیخیال بازی شم و چند ساعت بعد دوباره اون رو برم.

درضمن توی شخصیت پردازی خوب بود و همین طور تیکه های باحالی اعضای گروه به هم مینداختن که من به شخصه از این بخش خوشم اومد.

Syndicate: 8.5 / 10
بازی Syndicate یکی از عناوین FPS جالب امسال هست که حتما باید امتحانش کنید.

خوب:
1. گرافیک بسیار خوب
2. قابلیت Coop تا 4 نفر
3. بخش تکنفره ی مناسب

بد:
1. نورپردازی در برخی موارد بیش از اندازه اغراق امیز است

آخرین ویرایش:
Syndicate: 5.0
داستان کلیشه ای،گرافیک مزحک کور کننده چشم،اکشن یک نواخت،محیط های تکراری،مبارزات تکراری که صد ها باره تکرار میشد.
تنها مزیتش باس فایت های مهیجش بود .... در کل وقتتون رو تلف نکنید... تا مس افکت هست زندگی باید کرد!

L.A. NOIR

زمانی که اومد نتونستم بازیش کنم ولی الان بازی کردم

گرافیک:8.5/10
گیم پلی: 9/10
صداگزاری: 9/10
داستان: 9/10

در کل: 9/10

خوب:

سبک بسیار جالبی که داشت همین کاراگاهی
گیم پلیی نسبتا مناسب
سبک قدیمی که من خیلی خوشم میاد
حرکت اعضای صورت و دهان بصورتی بود که میتونم به جرئت بگم تو هیچ بازیی به این قشنگی کار نشده
وقتی که شخصیت ها صحبت میکنن تمام اعضای صورتشون تکون میخوره ولی توی بازی های دیگه زیاد توجه نداشتن
ساخت تمام حالت ها برای چهره به صورتی زیبا ( ناراحت-عصبانی-خوشحال و...) که در تشخیص دروغ یا راست بودن حرف شخصیت کمکشمون میکنه

بد:

وقتی توی خیابون با ماشین راه میرفتی به زور میشد به آدما بزنی و اونارو زیر بگیری همشون جاخالی میدادن مثل درایور سانفرانسیسکو
دیر بالا اومدن بازی همین که هی میخواد از اینترنت چیز میز واسه بازی دانلود کنه وقتی که کانکت نیستی
تکراری روند داستانی بازی پس از چند ساعت گیم پلی البته بازم نمیشه ولش کرد:دی
بیشتر بازیش به درد کسایی میخوره که انگلیسیشون خوبه اگه انگلیسی بارت نباشه هیچی از داستان بازی نمیفهمی.

Alice:Madness Returns = 5.5
خوبی ها: گرافیک هنری زیبا،محیط سازی های مناسب،اسلحه های عجیب غریب،لهجه های بریتیش،موسیقی آرام بخش!
بدی ها: یکنواخت بودن بازی از ابتدا تا انتها،طولانی بودن بیش از حد،ناقص عمل کردن موتور فیزیک و افت فریم،پلتفرمینگ های یکنواخت.
اگر اعصاب پولادین داری به سمتش برو مگرنه فقط یه فحش به خودت میدی و یدونه به سازنده ها!

Mass effect 3

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی:8/10
داستان:9/10
هیجان و تنوع: 9.5/10

درکل: 9.2/10

خوب:

گرافیک خوب بازی
نور پردازی خوب
انجین بازی که من عاشقشم چون روی گرافیک ضعیف من. روی الترا روون کار میکنه
ساعت گیم پلی بازی نسبتا زیاده و همین خودش خیلی خوبه

بد:

به گیم پلی 8 دادم بخاطر اینکه خیلی اشتباه توش داره که از نسخه ی اول هنوز رفع نشده همین راه رفتنش حال آدمو خراب میکنه
هم کج راه میره هم دور زدنش طبیعی نیست و خیلی گیم پلی خشک و غیر طبیعیی داره مثلا مثل GTA نیست که دست و پاش به هر سمتی بچرخه
روی صورت آدما زیاد کار نشده و تکسچرا یکم کیفیتش پایینه(البته از نزدیک)

Mass effect 3

گرافیک: 9.5/10
گیم پلی:8/10
داستان:9/10
هیجان و تنوع: 9.5/10

درکل: 9.2/10

خوب:

گرافیک خوب بازی
نور پردازی خوب
انجین بازی که من عاشقشم چون روی گرافیک ضعیف من. روی الترا روون کار میکنه
ساعت گیم پلی بازی نسبتا زیاده و همین خودش خیلی خوبه

بد:

به گیم پلی 8 دادم بخاطر اینکه خیلی اشتباه توش داره که از نسخه ی اول هنوز رفع نشده همین راه رفتنش حال آدمو خراب میکنه
هم کج راه میره هم دور زدنش طبیعی نیست و خیلی گیم پلی خشک و غیر طبیعیی داره مثلا مثل GTA نیست که دست و پاش به هر سمتی بچرخه
روی صورت آدما زیاد کار نشده و تکسچرا یکم کیفیتش پایینه(البته از نزدیک)

در مورد گیم پلی :
سیستم نبرد و حرکت : منم با نظر دوستمون موافقم تو این نسخه بخاطر اضافه شدن حالت پرش حرکت ها خیلی بد شده بود مثلا می خواستم بدوم برم پشت سنگر می پرید اون طرف و باید چند بار اسپیسو می زدم تا سنگر بگیره
گرافیک بازی واقعا خوب بود.
هوش مصنوعی هم گروهی های شپرد در نبرد ها واقعا افتضاح بود.
نتوع اصلحه های خیلی خوب بود ولی تنوع زره بسیار کم بود.
طراحی نورمندی جدید بد بود.
بعضی از نبرد ها بی نظم طراحی شده بود . در بازی هایی که سنگر گیری نقش مهمی داره در محل های باز ، محل تولید دشمن باید در یک فاصله زمانی خاص از یک محل و سمت مشخص باشه تا گیمر بتونه سنگر گیری کنه و آماده آمدن دشمن بشه .بعضی جاها از سه طرف دشمن می ریخت که آدم می موند باید کجا بره!
داستان بازی : خوب بود ولی روایت اون ضعف داشت. پایان بازی بعد از 2 نسخه قبلی که خیلی خوب بود ؛ولی در سومین شماره حال آدمو می گریره :(
امتیاز من در کل به نسخه سوم 8.5 از 10 هست و به نظر من نسخه 3 درکل نسبت به سری 2 افت داشت.

آخرین ویرایش:
Alan wake
Story : 10/10
Graphics : 8.5/10
Sound and music : 9/10
Gameplay : 7/10
Overall : 8.5/10
خوب : داستان عالی و نسبتا مرموز،صدا گذاری مناسب کاراکتر ها،گرافیک خیلی‌ خوب.
بد :گیمپلی اواخر بازی یکم تکراری می‌شه،البتهAW اون قدر طولانی‌ نیست که به چشم بخور ولی‌ از اول تا آخر بازی بدون اضافه شدن چیز جدیدی از همون Combat system استفاده می‌شه.
==================
Alan wake : The signal
Story :8/10
Gameplay : 6/10
Overall :7.5/10
خوب :داستان نسبتا خوب واسه یه DLC حدوداً یک ساعتِ , سیستم جالب به زندگی‌ آوردن چیز‌های مختلف + همهٔ خوبی‌‌های بازی اصلی‌ :دی
بد : اکشن شدن بیش از حد بازی،به طوری که بازی کاملا به یهGun'n RUN تغییر پیدا می‌کنه, همون گیمپلی تکراری بازی اصلی‌ بدون اضافی شدن چیز جدیدی.
=================
Alan wake : The writer
Sotry :8/10
Gameplay : 7.5/10
overall : 8/10
خوب :همون DLC قبلی‌ رو ادامه میده چیز خاصی‌ نداره.همون داستا جالب. بین اکشن و پلتفرمر متعادل هست و مثل قبلی‌ فقط اکشن نیست، حتا روانی‌ تر از بازی اصلی‌This is Madness :d، +همهٔ خوبی‌‌های بازی اصلی‌.

بد :Combat system بازی هنوز تکراری هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or