یعنی اینقدر برات سخته که متوجه بشی نظر شخصیه فکت نیست ! کسی حرف از فکت زد؟
برای چی تهمت میزنی چندتا اکانت دارید؟
همین الان گزارش شدید
جناب وکیل مدافع ! شما بیا به من بگو نظر شخصی که میگید هی میگید نظر شخصی کجای این پست تعریف شده !
به خدا به پیر به پیغمبر به هر کی قبول داری قبل از tlou سایلنت هیل داشتیم مافیا داشتیم متال گیر داشتیم دیمنز سولز بود دارک سولز بود رد دد بود n تا بازی دیگه بود تو کدوم از این بازیا شخصیت ها مصنوعی هستند نکنه همه اینا جز همون 1 درصد هستند اگه بازی با داستان مشابه می خواهی پست قبلیم رو بخون
مشکلتون اینه اونقدر بازی رو برای خودتون بالا بردید که نمی تونید مشکلاتش رو ببینید تا هم یکی انتقاد می کنه متا رو میارید وسط و پیشنهاد میدید کال اف دیوتی بازی کنیم (فکر کنم از کال اف دیوتی 2 تا الان هیچ کدوم از کال اف ها رو بازی نکردم) بازی سبکش بقاست دم به دقیقه بازی سیو میشه پس اون حس ترس و بقا کجا میره اینکه گیم پلی بازی 50 درصدش راه رفتن و حرف زدن بدون انجام هیچ کار خاصی (نه معمایی نه پازلی نه حتی کوچکترین خطری ) صرفا فقط جهت جلو رو گرفتن و راه رفتنه مگه غیر اینه که کمبود گیم پلی و زیاد بودن کات سین ها رو می خواستند اینطوری جبران کنند مگه متال گیر کم کات سین داشت ؟ آیا از گیم پلی کم و کسری داشت ؟
بازی رو در حد بهترین بازی تاریخ بالا بردن و جوی ایجاد کردن که کسی نتونه کوچکترین اشکالی به بازی بگیره در صورتی که بازی کم مشکل نداره
دوست عزیز جناب اقای شما چرا پشت نظرات بی ربط بقیه پنهان شدی ! یه موضوعی رو مطرح کردید !حداقل بیاید از تزتون دفاع کنید ! اگه انقدر بی پایه اساسه که نمیتونید دفاع کنید ازش این پافشاری 4 سالتون سر این موضوع چیه ؟؟؟
مشکلتون اینه اونقدر بازی رو برای خودتون بالا بردید که نمی تونید مشکلاتش رو ببینید
مگه این جمله دقیقا مصداق بارز این جواب من نیست؟؟؟ ، (حالا نمیدونم چرا یه عده دیگه .....)
والا ده ها منتقد ، میلیون ها گیمر کور بودن ... دچار جهل و نادانی یا هیپنوتیزم شدن ... و فرق خوب و بد رو نمیفهمن ... حالا چند تا فرستاده از عرش الهی فرود اومدن تا چشمان بشریت رو به روی حقیقت باز کنن !
مگه غیر از این چیزیه که من همون اول مطرح کردم !
به خدا به پیر به پیغمبر به هر کی قبول داری (1) قبل از tlou سایلنت هیل داشتیم مافیا داشتیم متال گیر داشتیم دیمنز سولز بود دارک سولز بود رد دد بود n تا بازی دیگه بود تو کدوم از این بازیا شخصیت ها مصنوعی هستند (2)
1- صدور فکت (من که هیچ نظر شخصی توش نمیبینم وقتی دیگری رو مخاطب قرار میدی)
2- نتیجه گیری
ریلی ! واقعا شخصیت های tlou مصنوعی هستن ! ؟؟؟؟؟؟ هر ایرادی از گیم پلی و هوش مصنوعی جای بحث داره و بازی قطعا کامل و بی ایراد نیست ! ولی شخصی های مصنوعی ؟؟ واقعا دوست دارم در ادامه رسالتی که در پیش گرفتید ، ما رو روشن کنید که الی و جوئل به چه شکل شخصیت مصنوعی هستن ؟
بازی سبکش بقاست دم به دقیقه بازی سیو میشه پس اون حس ترس و بقا کجا میره اینکه گیم پلی بازی 50 درصدش راه رفتن و حرف زدن بدون انجام هیچ کار خاصی
بازی دم به دقیقه سیو میشه ! ؟؟ اتفاقا دلست جز یکی بازی هاییه که طولانی ترین چک پوینت ها و دث پنالتی ها رو تو بازی های اکشن ادونچر و حتی سوروایور این دوره زمونه داره ، شما انتظار دارید بازی برگرده از اول شروع کنیم ! به طور مثال وقتی تو ایستگاه مترو با 10 تا کلیکر طرفیم و تا اخرینش رو نکشیم بازی باز دوباره برمیگرده اول همون مرحله ... این کجاش کمبوده ! ایراد داره یا مسخره است ؟
یا اولین جایی که میرسیم به کمپ گروه خود مختار تا طبقه دوم رو هم پاکسازی نکنیم باز بازی بر میگرده به حتی قبل از محوطه ورودی حدود 15-10 دقیقه قبل! که این تیکه اعصاب خودمم خراب شد بعد سه بار مردن
کاری ندارید باقیه چی میگن یا واقعیت چیه بازی میاید حرفای تکراریتون رو بازم تکرار میکنید !خدا رو شکر الان دوره تکنولوژیه ! راحت میتونید با سند به ما ثابت کنید ! نمیخواد هم کل بازی رو ثبت کنید که ببینیم پنجاه درصدش راه رفتنه بدون انجام هیچ کاری !!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ همون فصل بهار که کم اکشن ترین و کند ترین فصل بازیه و خیلی تاکید روی رابطه دو کارکتر شده رو بگیرید بیارید ببنیم 50 درصد زمان بازی صرف راه رفتن میشه ! بدون انجام هیچ کار خاصی !! (این دیگه مشکل بازی نیست که تو هر بازی ملت دنبال معما و پازل میگردن؛ از همون اولم بیسش بر واقعیت بود نه بازیایی که بازوکا دست شخصیت اصلیه ولی باید 10 ساعت دنبال یه کلید بگردیم )
صرفا فقط جهت جلو رو گرفتن و راه رفتنه مگه غیر اینه که کمبود گیم پلی و زیاد بودن کات سین ها رو می خواستند اینطوری جبران کنند
یعنی شما میگی ناتی داگ به جای اینکه دو تا کلیکر بزاره جای جای بازی و ملت رو باهاشون سرگرم کنه و بگن گیم پلی داره .... برای جبران کمبود گیم پلی و کات سین های زیاد تازه اومده بازی رو خسته کننده تر هم کرده و صرفا فقط دسته جلو رو بگیریم که کمبود گیم پلی و زیاد بودن داستان ها جبران شه ؟؟؟
بازی رو در حد بهترین بازی تاریخ بالا بردن
بازی قطعا یکی از بهترین بازیای عمره من و میلیون ها نفر دیگه است و بازی که به عنوان یکی از ماندگار ترین و تاثیرگذار ترین بازی های تاریخ ثبت شده درست مثل چیزی که مجله امپایر پیش بینی میکرد ! حالا این مشکلش چیه ؟! چرا شما این موضوع رو دوست نداری ؟ لازم نیست انکار کنید ! خود شما و یکی دو نفر دیگه تو این فروم کل این 4 سال مشغول این بودن که اگه کسی از تلو خیلی خوشش اومده به خاطر اینه که فاقده شعوره و تحت تاثیر هایپ و جو و همون هیپنوتیزم قرار گرفته !
من کاملا محترمانه جواب دادم ! حداقل انتظاری هم که دارم اینه که خودتون بیاد بابت موضوعی که مطرح کردید دفاع کنید و حداقل منو قانع کنید اشتباه میکنم
به من بگید چه طور بازی که هیچ نکته مثبتی نداره و در کنار عناوینی چون گرشاسپ و راید تو هل و و و قرارش میدید ، چطور به همچین جایگاهی تو این صنعت سرگرمی رسیده ؟؟؟
البته احتمالا بازم جز به تو چه چیزی نصیبم نمیشه!
در کل موفق باشید