امتياز اعضای بازی‌سنتر به عناوین پلتفرم‌های PlayStation

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
درود
این تاپیک به این منظور باز شد تا دوستانی که عناوین مختلف رو تجربه کردند، امیتاز از 1 تا 10 به بازی مورد نظر بدن.
لطفا سعی کنید همراه با نمره یه توضیح کوچکی هم بدید.
با تشکر

آخرین ویرایش:
KZ: SF
بازی انقد گرافیک زیبایی داره که ارزش یه بار بازی کردنو داره، گیم پلی و هوش مصنوعی و داستانم که توو باقالیاس :d صداگذاری خوبه، اگه دقتم کنین شما از همه کوتاه ترین :d حالا نمیدونم از قصد قدو کوتاه گذاشتن یا اشتباه لپی بوده :d

7.5/10

احتمالا منظور از قد كوتاه اينه كه ما جوونيم...

inFamous Second Son
+ گرافیک فوق العاده - گیم پلی بسیار روان - شخصیت سازی عالی - قدرت های لذت بخش
- یه سری باگ داشت مثلا تاریک و روشن شدن بازی که خیلی رو اعصاب بوذ - هوش NPC های تو شهر در حد جلبک بود !!! فقط راه میرفتن

9/10

آخرین ویرایش:
inFamous: Second Son

+ صدا گذاری بسیار خوب، گیم پلی جذاب و عالی، گرافیک کم نظیر، داستان جالب، Boss Fight های زیبا

- می‌توانست کمی طولانی تر باشد. کمی آسان!

9 از 10

Infamous: Second son

بازی توو یه کلمه شاهکاره!! خلاقیت بالا! گرافیک فک برانداز! داستان خوب، گیم پلی عالی! شخصیت جیگر :d تنها ایرادی ک میتونم بگیرم بش یه کم باگو نداشتنه بخش انلاینو کمی کوتاه بودنشه که نمیشه نکته منفی حسابش کرد، نمره 10 هم برا این میدم که توو سبک خودش واقعا هیچی کم نزاشته هیچی ، تازه زیادم گذاشته (گرافیک) :d

10/10

Infamous: Second son
فوقالعادس این بازی...:x
از نظر من بازیش اونجور که دوستان میگن کم هم نیس..

9.5
اون نیم هم فقط برای یه سری باگ کوچیک که اصا مهم هم نیس:)

دوستان عزیز نمره میدین به بازی ها یه توضیح کوتاه هم بنویسین و نقاط ضعف و قدرتش هم بگین ک هم تاپیک جداب تر بشه هم مدرک داشته باشید برا اثبات حرفتون هم به اونایی که هنوز این بازی ها رو نخریدن و در شک هستند یه کمکی کرده باشین

FIFA 14 = 8/10
برای شروع نسل خوب بود و فقط به تغیرات گرافیکی بسنده نکرده بودن، بنظرم یه چندتا حرکت جالب میزدن بازم بد نبود، مثل گرم کردن پشت دروازه قبل از تعویض و... منو یاد PES 2008 انداخت تو PS3 که چقد ذوق داشتم از گرافیک خفن.
THIEF 5/10
نمیدونم سلیقه ی من به این بازی نمیخورد یا کلا بیخود بود! هیچ چیزه خاصی برا گفتن نداشت! هممه چیز تقلید! خب که چی من از تو تاریکی برم طرف نبینتم؟! کل مهارتی که میخواد اینه که آنالوگ و آروم تکون بدین! با همین روند تا آخر بازی میرید! چیزه تازه ایم ندیدم مگر تقلید از AC و SPLINT.
.......ویرایش
بعد از ناامیدی از thief با TOMBRIDER امید ها به کمپ بازگشت! 8.5/10
گرافیک بازی خوب. داستان خوب. هیجان هم خوب! چیزی که بنظر من عالی هست هوش مصنویی این بازی هست! قبلا لجم در می اومد دو نفر بغل همو میکشتم یارو میگفت ااااا... میمرد بغلی هم عیین خیالش نبود!! این بازی یه تیر تیرکمون کاره طرف و نمیساخت دوست هاشو بطور جالبی صدا میزد یا از فاصله ی چند متری میدیدن که شما نیرو هاشونو زدید و با فریاد خودشون و تو بهترین موقعیت قرار میدادن! اگر میخواید از بازی لذت ببرید درجه بازی رو سخت کنید. چون کلا بازی سختی نیست و اینجوری بیشتر لذت میبرید!
موضوع بعدی که برام جالب بود صداگذاری و پخش صدا بین DS4 و تلویزیون بود که تجربه عالی میداد! و اینکه موقع شلیک نور چراغ دسته پر نور میشد و حس شلیک میداد منو مجبور کرد تمام بازی و شب ها و با چراغ خاموش بازی کنم. فرمان صوتی هم کلا نتونستم یاد بگیرم چجوریه! یبار میگفتم عبااسس کلت می اومد و دفعه بعدی بازی رو پاز میکرد کلا موجبات شادی مارو فراهم کرده بود!!:
))) بخرید و لذت ببرید ازش

آخرین ویرایش:
Infamous: Second Son
Visual:9.8
Gameplay:8.7
Story:7
Overall:8.5

کلا بازی نیستش که خیلی بشه جدیش گرفت بخاطر داستان بچه گونه اش، ولی خب خیلی لذت بخش هستش نابود کردن و استفاده از قدرت های کاراکتر، گرافیک هم که محشر هستش فقط خیلی تعجب کردم که Reflex ی در آب وجود نداشتش و وقتی توی جوی راه میری جای پاهات هیچ تاثیری نمیگذاره.......کلا بازی هستش که در حال حاظر بهترین گزینه است توی PS4 (اگر FFXIV رو حساب نکنیم بخاطر مولتی پلتفرم بودن)

تامب رایدر : 9
اگر قبلا تجربه کردید که هیچ. ولی اگر تجربه نکردید حتما بر روی ps4 تجربه کنید. واقعا بی نظیر هست. گرافیک فوق العاده هست گیم پلی نرم و روان تحت تاثیر انچارتد!
داستان و لارا خانم هم خوب هستند. لذت بازی با دسته های ps4 خیلی عالی هست!
پیشنهاد اینکه اگر قبلا هم تجربه کردید و ps4 دارید باز هم تجربه کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or