KILLZONE:Shadow Fall ---> 6/10
اولین بازی ای که گذاشتم تو PS4 و از اینکار پشیمونم! چون همیشه خاطره ی بدش تو ذهنم میمونه!! از اون دسته بازیهایی بود که فقط دوست داشتم هرچه سریع تر تموم بشه!
--------------------------------------
AC:IV ---> 9/10
سرگرم کننده! برای وقتی که اکثر بازیها FPS و آنلاین هستن و کمپین خونت میاد پایین خیلی خوب بود
با اینکه با بعضی موارد تو خط داستانی مشکل داشتم ولی گیم پلی فوق العاده درگیر کننده ای داشت.
NFS:Rivals ---> 8/10
بازیهای ریسینگ توی این سبک برای من بعد از مدتی خسته کننده میشن با اینکه اولش خوشم میاد بازی کنم ولی کم کم زده میشم! ریسینگ های پیستی رو بیشتر دوست دارم
FiFA14 ---> 7/10
چون نسبت به نسخه های قبلی تو نسل قبل هیچ پیشرفت چشمگیری نداشته! استادیوم و تماشاگر که نشد نون و آب !! باگ های بازیتو رفع کن بجا اینکارا !
Tomb Raider
E ---> 9/10
با اینکه نسخه ی نسل قبلش رو هم بازی کرده بودم ولی بازم با اشتیاق بازیش کردم چون واقعاً زیباست
فقط کاش یا مالتی نداشت یا یکم درست و حسابی تر بود !
OutLast ---> 8/10
هیجان،هیجان،هیجان.... مگه اینکه یه همیچین بازیهایی بتونن این فاکتور رو به این سبک برگردونن وگرنه از بقیه که حکم پیشکسوت رو دارن بخاری درنمیاد! ( RE هم منظورم نبود اصلاً
)
Resogun ---> 9/10
سرگرم کننده ! هدف اصلی بازی بودن رو انجام داد.
Thief ---> 7/10
اوایل بازی بسیار کسل کننده بود ولی 2 چپتر آخر خیلی بهتر شد به نظرم. اگه کل بازی مثل آخرش خوب میبود میتونست بازی موفق تری بشه.صداگذاری کرکتر اصلی هم به کل افتضاح!درکل انتظارات رو براورده نکرد.
Battlefield 4 ---> 7.5/10
اگه جایزه ای به نام Bug Of The Year وجود داشت بدون شک برندش BF4 بود!!! آپدیت میدن باگ هاشو رفع کنن بدتر 6-7 تا باگ دیگه اضافه میشه تو بازی
بخش داستانی هرچی بود از KZ بهتر بود ولی اینم چنگی به دل نزد.
MGS:GZ ---> 7.5/10
بیش از اندازه کوتاه! نیم ساعت برای بخش داستانی !!! تغییراتی که تو گیم پلی بوجود اومده نسبت به MGS4 رو دوست نداشتم! حال و هوای MGS نداشت هرچند بازیه خوبی بود.
Dead Nation ---> 7/10
زامبی های رو مخ
رو درجه سختی بالا یه چیزی در حد :wallbash: یا شایدم بدتر میشم
اما درکل سرگرم کنندست.