The Last Of Us; Remastered | Offline Mode
صداگذاری و موسیقی متن : 10 (موسیقی استاد گوستاوو آدمو دیوانه میکنه)
گیم پلی : 10 (یعنی عالی ! از هر نظر بسیار روان ... لذت بخش، میتونید بدون اینکه خسته بشید حدود 8 ساعت مداوم بازی کنید)
گرافیک : 10 ( گرافیک بازی تفاوت زیادی با نسخه PS3 نداره ولی هنوز هم خیلی خیلی عالی بنظر میرسه !)
داستان : 10 ( از چی بگم برات ! قضاوت در مورد این بخشو میزارم به عهده هر کسی که بازی کرده ...)
امتیاز من به قسمت آفلاین : 9.5
دلیل کم کردن نمره : در بازی دشمنان وجود الی را حس نمیکنند !!! مثل اینکه اصلا وجود خارجی ندارد !!! فقط به جول شلیک میشه ... | در بعضی مواقع الی خود به خود میره طرف مین هایی که روی دیوار کاشتن و منفجرشون میکنه و دمجتون یدفعه تا آخر کم میشه !
The Last Of Us: Remastered | Online Mode
نمره کلی : 10/10 !
یعنی عالی ... نمیدونم از کجاش براتون تعریف کنم !!! مپ های گوناگون با طراحی های عالی به طوری که اصلا ازش خسته نمیشید ! مود های سوروایور و اینترنیشن بسیار عالی هستن ... من و دوستام رو قشنگ هر روز از ساعت 3 ظهر تا 11 شب مشغول میکنه ! جالب اینه هیچکس بلندم نمیشه ... همه چسبیدن بهش :d از طرفی سرور های بازی عالی هستن و اصلا نمیزاره از بازی بیفتی بیرون ! اگر نتت شدید لگ بده یک علامت پریز برق وسط صفحه میاد و بازی رو نگه میداره، یعنی نمیزاره از سرور بازی بیفتی بیرون ! کلی هر روز کل کل داریم تو psn تو مولتی این بازی :d
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اگر این بازی رو نگیرید واقعا بهترین بازی PS4 رو از دست دادید !!!
-------------------------------------------
P.T.
نمره کلی : 10/10
چند سالی بود ( در واقع از اول عمرم تا قبل از بازی کردن این دمو

!) انقد نترسیده بود ! اسم بازی رو که میشنوم دلشوره دیوونم میکنه

:d واقعا اگه تحمل ندارید بازی نکنید من هنوز تمومش نکردم !!!
-----------------------------------------
بقیرو بازی کردم میگم بهتون

انشالله inFamous: Second Son و DriveClub !