Noirique
کاربر سایت
بازی هایی که این اواخر تموم کردم :
Halo 3
9.0
Gears Of War 1
8.9
Transformers : War For Cybertron
8.4
8.4
- داستان : تقابل نیروی های بد با خوب همیشه یک انگیزه ای برای آدم به وجود آورده ! داستان هم در متوسط بود .
- گیم-پلی : باز هم متوسط ! کنترل خیلی خوب بود ولی گیم-پلی میتونست دارای تنوع بیشتری باشه ، اگر Melee Combat ها هم Combo داشتند خیلی عالی می شد .
- گرافیک : خیلی خیلی خوب ! از لحاظ فنی در سطح متوسطی بود ( کمبود تکسچر بعضی جا ها تو ذوق می زد ) ولی از لحاظ هنری ما فوق تصورم بود .
- موسیقی و صداگزاری : بعضی جا ها خوب بعضی جا ها بد !
- نظر کلی : من کلا با بازیهای این سری حال می کنم ! با بازی قبلی هم حال کردم ( فیلمش افتضاح بود ) ولی این یکی خیلی حال داد .
اگر بازی دو تا پایان داشت دیگه خیلی عالی می شد .
Halo 3
9.0
- داستان : از لحاظ کلی داستان سری Halo همیشه خوب بوده و این شماره هم مستثنا نیست .
- گیم-پلی : خوب ! یک San-Box عالی و دوست داشتنی . دارای تنوع خوب و لذت بخش .
- گرافیک : متوسط ! طراحی محیط خیلی خوب بود ولی Face ها ... از لحاظ هنری هم در سطح خوبی بود .
- موسیقی و صداگزاری : عالی ! سری Halo همیشه از لحاظ موسیقی در سطح بالایی بوده .
- نظر کلی : من بازی رو تابستون سال پیش شروع کردم و تا مرحله ی آخر هم رفتم ولی وقتی به اونجایی رسیدم که
باید تو اون محیط چندش آور Dr.Cortana رو پیدا کنیم
Gears Of War 1
8.9
- داستان : متوسط ، دوباره بشریت در خطر قرار گرفته و یک نفر با گروهش بشریت رو نجات میده !
- گیم-پلی : لذت بخش و مفرح ، دارای تنوع کافی .
- موسیقی و صداگزاری : خوب ، جاهایی که باید هیجان می داد ، می داد و جایی که باید می ترسوند ، می ترسوند . صداگزاری شخصیت ها هم متوسط بود .
- گرافیک : برای زمان خودش شاهکار !
- نظر کلی : بازیی که حتما باید تجربش کرد .
Halo 3 : ODST
9.0
9.0
- داستان : عالی ، برای یک DLC خیلی عالی بود .
- گیم-پلی : یک Sand-Box فوق العاده ، آزادی عمل در حین این که در میدان جنگ هستی حس زیبایی داره .
- موسیقی : ... ( در بالا هم گفتم ، سری Halo همیشه موسیقی فوق العاده ای داشته . )
- گرافیک : خوب ، نسبت به Halo 3 پیشرفت خوبی داشت . )
- نظر کلی : نمیدونم چرا ولی خیلی به من حال داد ، تجربه Halo در شب خیلی عالی بود ، روایت داستان خیلی خوب بود ، مدت زمان گیم-پلی بازی به اندازه بود و ... عالی بود