امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Mortal Kombat VS DC Universe: 7.5 / 10

گیم پلی: 7.5

گرافیک: 7.5

صداگذاری: 7.5

جذابیت: 7.5

پ.ن: این بازی بازی بدی نیست، البته خیلی خوب هم نیست، به نظرم سری MK خیلی از ریشه هاش فاصله گرفته و این اصلا خوب نیست. امیدوارم توی MK 9 این مشکل بر طرف بشه، اگرچه من فکر میکنم که هرگز هیچ MK ـی همانند اونایی که روی Sega Mega Drive بازی میکردیم تکرار نخواهد شد...:(

MW2:10/10
واقعا من رو به وجد اورد و لذتی که تو این بازی میبرم از هیچ کاره دیگه و بازی دیگه ای نمی برم!
گرافیک فوق العاده و لذت بخش!مراحل متنوع سختی متعادل!گیم پلی روون و عالی!و کنترل عالی و لذت بخش در 360!
به همه این بازی رو پیشهناد می کنم!

Darksiders Wrath of War 8/10

بازی خوبی بود. ولی یه سری مشکل هم داشت. مثلا:
تعادل بین معماها و مبارزات به نظر من زیاد خوب نبود. یکی دوتا از معماهای آخر بازی خیلی اعصاب خُرد کن میشد. مبارزاتش یه کم آسون بود (البته من رو Normal رفتم!). گرافیک فنی زیاد جالبی نداشت ولی گرافیک هنری مخصوصا تو Cut Scene ـها خیلی عالی بود و منو یاد Warcraft III مینداخت(!). از صدای War خوشم نیومد:دی ولی دوبله و صدای بقیه مخصوصا Samael فوق العاده بود. داستان خوبی هم داشت.
در کل خوب بود:دی

سلام!
Bayonetta

+ گیم پلی عالی، وجود انواع کمبوهای متنوع
+ سرعت بسیار بالای بازی
+ گرافیک زیبا با طراحی های منحصر به فرد
+ روایت داستانی جالب
+ صداگذاری و موسیقی زیبا

- بازی بعد از مدتی یکنواخت می شود

Mass Effect 1
9.6

واقعا زيبا بود . الان دارم حسرت ميخورم كه چرا همون موقع كه اومد بازي نكردم ! ننگ بر من :biggrin1:
يكي از بهترين پايان هارو داشت . موسيقيه آخر بازي واقعا زيبا بود و آدم رو كاملا ميبرد تو بازي . در كل خيلي لذتبخش بود

Forza Motorsport 3: 9.4 / 10

+: کنترل بسیار بسیار روان و عالی و خوش دست و فوق العاده کم نقص!، گرافیک فوق العاده و جلوه های بصری بی نظیر، طراحی عالی و تنوع بسیار زیاد پیست ها، طراحی و ساخت عالی اتومبیل ها به همراه کمپانی های مربوطه که ارزش بازی را بسیار بالا می برد، فیزیک عالی، نورپردازی خارق العاده!! (رفلکس نور و افتادن عکس اجزای محیط روی ماشین ها بسیار استادانه کار شده و قابل تحسین است)، صداگذاری خوب برای ماشین ها، جذابیت بالای مسابقات، قابلیت های آپگرید و ... عالی و بی نظیر، هوش مصنوعی بسیار بسیار بالا و غافلگیر کننده + نکات مثبت بسیار زیاد دیگه ای که فقط میشه با بازی کردن این بازی بهشون پی برد...

-: بازی کمی خسته کننده میشود، Damage ـی که به ماشین ها وارد میشود مدرن و در حد این بازی نیست، لودینگ ها گاه طولانی و خسته کننده، برخی Cockpit های اتومبیل ها طراحی بسیار ابتدایی دارند، عدم تنوع زیاد در ساندتِرَک های بازی...

پ.ن: Forza 3 یه شاهکار تمام عیار در ژانر ریسینگ و یه شبیه ساز فوق العاده عالی هست، و به حق بهترین ریسینگ این نسل تا کنون. بازی دارای نکات مثبت بسیار زیادی هست که به نظرم گرافیک عالی و کنترل بسیار بسیار عالی از برجسته ترینِ این نکات هستن.
امتیاز دادن به این بازی بسیار دشواره...

گپم پلی: 9.5

گرافیک: 9.75

صداگذاری: 9.25

جذابیت: 9

Dante`s Inferno>>>>>>>>9.5
واقعا همه باید این بازی رو حداقل یه بار تا ته با دقت بازی کنن..........
فریم ریتش که منو دیوونه کرد........
Thanks EA
Thanks Visceral

Mass effect 1 : 9
+ : داستان و موسیقی عالی! گرافیک خوب مخصوصا طراحی شخصیت ها.
- : افت فریم شدید و فوق العاده اعصاب خورد کن!

Mass Effect 2 : 10
هر انتظاری که ازش داشتم رو بر اورده کرد! واقعا عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or