امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Bayonetta 10/10
الان از ذوق زده گی اصلا نمیتونم نکاتش رو بگم ! در پست بعدی بهش اشاره میشه ! فقط اینو بگم که عالـــیه !:دی
بابا خیلی باحالی.:biggrin1:
با 20 دقیقه بازی کردن نمره میدی؟!
معمولا بازی رو تموم میکنن بعد نمره میدن.:-"

بازی Bayonettaواقعا عالیه ( نمر 9.5 از 10 ) بازی از هر نظر به بازی Dvil May Cry نزدیکه . سازنده ی بازی هر کاری که می توانسته برای اکشن تر کردن بازی کرده . صدا گذاری بسیار خوبه ولی اگر موسیقی متال رو برای بازی انتخاب می کردن بهتر بود . در کل این بازی رو به همه توصیه میکنم . ( گرافیکش هم خوبه ) :smile:

TMNT 9.0/10
اولش بخاطر اچیومنت هاش گرفتم ! ولی بعدش دیدم واقعا بازیش هم قشنگه ! خصوصا برای منکه دیگه داره حالم از این بازی های تکراری خشن بهم میخوره ! و همچنین یکی از طرفداران قدیمی این لاکپشت های نینجا !:دی

Assassin's Creed II: 9.3 / 10

+: پیشرفت بسیار زیاد نسبت به نسخه ی اول، کم شدن باگ های بازی به میزان قابل توجه، صداگذاری فوق العاده خوب، بهبود هوش مصنوعی PEDESTRIAN ها و دشمنان بازی تا حد خیلی زیاد، کاسته شدن از میزان تکراری بودن بازی تا حد امکان، گرافیک خارق العاده، اتمسفر بسیار عالی و طبیعی، اضافه شدن قابلیت های بسیار زیاد به بازی و....

-:برخی مشکلات قدیمی هوش مصنوعی، آسان بودن بیش از حد بازی، عدم وجود جذابیت کافی در برخی از ماموریت ها....

گیم پلی: 9

گرافیک: 10

صداگذاری: 9.5

جذابیت: 9

Bayonetta:
10/10
البته من فقط 6 مرحله رفتم!
این پیش امتیاز دهی بود!
موزیکش هم واقعا عالیه
به خدا اگه متال بود کار خراب می شد. این موسیقی ها واقعا به شما القا میکنند که کنترل یک زن دستتونه!
اگه برا دویل همین ها رو میزاشتن خراب میشد چون بازیش مردونس!
امیدوارم تا اخر بازی همینطور عالی بمونه.
من که تا اینجا چیز بی جا یا بی مصرف تو این بازی ندیدم!

یا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or