امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

cod4:9/10:love:
اون اولا که اومده بود یه بار تا اخر رفتم و به سادگی ازش گذشتم نمیدونم چرا الان که بازیش میکنم بازی اینقدر لذت بخش هست شایدم تب و تاب modern warfare 2 هست...

WOW!!!
شما باید خیلی سخت گیر باشی...
به هر حال نظر شماست و البته قابل احترام.​
قبلا هم بهتون گفته بودم که واقعا مردی
از وقتی گفتم از بتمن خوشم نیومد همه سایت رو سرم خراب شده واقعا کارت درسته.
درسته شایدم من دیوونه باشم که خوشم نیومد ولی خوب خوشم نیومد دیگه چی کار کنم.:((

شما بهCALL OF JUAREZ و VIRTUAL TENNIS 2009 دادی 4 و 5!!!!!!!!!!!!
البته از شما نباید توقع داشت وقتی به بتمن دادی 0 که مطمئنم یه ساعت هم این بازی رو بازی نکردی چه برسه تاخرش بری بعد بیای امتیاز بدی.

البته از شما نباید توقع داشت وقتی به بتمن دادی 0 که مطمئنم یه ساعت هم این بازی رو بازی نکردی چه برسه تاخرش بری بعد بیای امتیاز بدی.
دوست عزیز ایشون نظرش رو گفته.من خودم از خیلی از بازی هایی که همه براشون میمیرن متنفرم نمونش نینجا گیدن 2 و یا ایکس من ولورین.هر کسی یه سلیقه ای داره.

:sick:INFERNAL=0
:sick:CALL OF JUAREZ 2=4
:sick:VIRTUAL TENNIS 2009=5
:sick:BATMAN=0
کلا تو این تابستون یه بازیه خوب نیومد باید صبر کنیم تا پاییز
واقعا سختگیری بازی رو تموم کردی نمرده میدی آخه قاعده این طوری هست بازی رو تموم کنی بعد نمره بدی
حالا چرا COJ 4 این بازی معرکه بود البته نظر تو هست
من خیلی وقته بازی نکردم البته از وقتی بتمن اومد اوضاع فرق کرده این نمرها هم برای بازیهایی که این اواخر بازی کردم "
اگه یکم طولانی تر بود بهتر بود خیلی کوتاه بود گیم پلی جذاب و عالی داستانش پوکند منو در کل عالی بود COJ 9\10
RED FATION 9\1 0 واقعا اگه یه داستان درست داشت من جلو این بازی سجده میکردم :دی واقعا مرگ نداره مخصوصا قسمط انلاین بازی میدونم یکمی هم دیر گذاشتم ولی ایول داره بازی
OVERLORD 7.5\10بسیار بازی سرگرم کننده ای بود ولی اونقدرها هم خفن نبود متوسط رو به بالا
BATMAN 10 \10 :love::love::love::love::love: GAME OF THE YEARاز اون بازی هایی هست که خاطرش از مخم بیرون نمیره

آخرین ویرایش:
به مرگ خودم الکی مطمئنی
تقریبا 3 روز بازی کردم.تا اوجایی رفتم که دکتر یانگ کشته میشه.
من سختگیرم و هر بازی ایی ارضام نمیکنه.من بازی مثل MGS , GEOW , HALO میخوام منم یه زمانی وقتی 18 سالم بود TRUE CRIME یا PUNISHER بازی میکردم حالی میکردم ولی یکی که از من بزرگتر بود مثلا 25 سالش بود مسخرم میکرد و من اون موقع ناراحت میشدم ولی الان که 26 سالم شده میبینم حق داشته آدم تو این سن دیگه هر بازی ایی بهش نمیچسبه.میشه شما بگی چند سالته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or