فینال فانتزی هم میخواستم ۹ از ۱۰ بدم..اما خب از سیستم زمانیش خوشم نیومد و بنظرم مسخره بود و اگه نبود..همه چی بهتر بود..اصلا هم هیجان جالب نیست به این حالت.
thief 8/10
انصافا بازی خوبیه من نمیدونم دوستان به چی این بازی گیر دادن جو و محیط بازی همونطوریه که من خیلی دوست دارم مرحله 5 بازی هم که یکی از بهترین مرحله های همه بازیهاست. فقط تو شخصیت پردازی و داستان سرایی یه خورده کم کاری کردن
rambo 4/10
از هر نظر بازی ضعیفیه قابل تحمل نیست من فقط به خاطر رامبو خریدمش ولی نتونستم تا آخرش برم. خیلی سخته
فیفا استریت 3 : 8/5
gtaV : 10
بتل فیلد 4 و کال آف دیوتی گاست در کل اون چیزی نبودن ک انتظار داشتم مخصوصن تو گرافیک و خیلی روندشون تکراری شده. نیم ساعت بیشتر بازی نکردمشون
مکس پین 3 : 9
خیلی بازی های دیگه رو دستم مونده باید بازی کنم
Dark souls II:10
واقعا بنظرم از هر نظر عالی بود
یک بازی کامل تو سبک خودش تقریبا میتونم بگم
خیلی از حرفه ای های این سبک و طرفداران این سری بازی ميگن ک این نسخه نسبت ب قبل اسونتر شده و... ولی بنظرم بازی فقط طوری ساخته شده تا برای عموم قابل بازی باشه و برای افراد حرفه ای هم پس از چند بار تمام کردن بازی تبدیل ب همون چالشی ک نسخه های قبل بودن میشه
شخصا به قسمت اول dark souls علاقه ای ندارم بدلیل کنترل بد حداقل برای من ولی این نسخه رو براحتی بازی و البته تموم کردم و واقعا توصیه میکنم عالیه