امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

sleeping dogs
بازی خوبی هست ولی ایراد هم خیلی داره.رانندگی توی بازی هیچ جذابیت و سختی نداره.شوتینگ بازی هم خیلی ابتدایی و معمولی هست.گرافیکش خوبه.سیستم gps توی ماشین هم بعضی وقتا واقعا خره8-| ولی پایانش خیلی خوب بود:d
7.5/10

آخرین ویرایش:
The Witcher 2: 9.5/10
درسته که از انتشار بازی زمان زیادی میگذره ولی خیلی ها به خاطر باگ های زیادی که گفتن داره بازیش نکردن ولی با patch های جدید هیچ باگی تو بازی نیست و سبک بازی هم اصلا شبی اسکایریم نیست و حتی بازی از اساسین کرید هم دنیاش کوچیکتره. داستان بازی بسیار پرکششه و گرافیک بازی هم بد نیست.
در کل بازی جالبیه مخصوصا از نظر داستانی.

Spider Man : 6/10

برای زیر 12 سال فکر کنم ساخته شده . اصلا نوع راه رفتن مرد عنکبوتی شما رو از ادامه ی بازی منصرف میکنه

Transformers : 9/10
عالی بود . پر هیجان و جذاب . گیم پلی و تنوع بازی حرف نداره

The Witcher 2: 9.5/10درسته که از انتشار بازی زمان زیادی میگذره ولی خیلی ها به خاطر باگ های زیادی که گفتن داره بازیش نکردن ولی با patch های جدید هیچ باگی تو بازی نیست و سبک بازی هم اصلا شبی اسکایریم نیست و حتی بازی از اساسین کرید هم دنیاش کوچیکتره. داستان بازی بسیار پرکششه و گرافیک بازی هم بد نیست.
در کل بازی جالبیه مخصوصا از نظر داستانی.

كلي نقطه ضعف گفتي بعدش بهش 9.5 دادي ؟ :|

darksiders 2 8.0
نسبت به شماره اول از نظر داستانی پسرفت داشت
گرافیک زیاد تغییر نکرده بود (با اینکه تو این بازی گرافیک اهمیت نداره)
صدا گذاری نسبت به شماره اول باز هم پسرفت داشت
جزابیت بازی کمتر شده بود
محیط بزرگ تر شده بود
اسلحه ها تو بازی زیاد بودن و باعث میشد زیاد به اسلحه هات اهمیتی ندی چون هر جا که میرفتی زیاد گیرت میومد

gears of war 3
فوق العاده عالی.گرافیک بی نظیر(بعد از آنچارتد3 بهترینه)-نورپردازی فک برانداز-گیم پلی اکشن یک سره-داستان خوب-موسیقی و صدا گذاری عالی
9.5/10

darksiders 2
گیم پلی : 8
گرافیک : 9
صدا گذاری :9.5
داستان : 8
مجموع : 10 / 8.5

Sleeping Dogs

گرافیک:9
گیم پلی:7
موسیقی وصداگزاری:7
داستان:6
نمره کل:7/10

Asura's Wrath

گرافیک:6
گیم پلی:7
موسیقی وصداگزاری:7
داستان:5
نمره کل:6.25/10

Gears Of War 3

گرافیک:9
گیم پلی:8
موسیقی وصداگزاری:8
داستان:8
نمره کل:8.25/10

FIFA 13

Gameplay: 9/10
Sound: 9/10
Graphic: 8/10

بازی پیشرفت های ریزی نسبت به نسخه قبلیش داشته ولی اون پیشرفت های ریز خیلی واسه من مهم بودن . گیم پلی بازی روون تر و سخت تر شده . یعنی درجه legendary بازی نسبت به 12 سخت تر شده و تیم حریف خیلی حرفه تر دفاع و پرس میکنه ولی همکاری های تیمیشون تخیلی میشه یه موقع های ! تیم های کوچیک بعضی موقع ها حرکاتی میکنن که آدم میمونه !! ولی به حرحال خیلی لذت بخشه بازی کردنش و خیلی بهتر آدم میتونه اندیشه هاش رو تو زمین پیاده کنه . بازی هنوز کلی جا داره واسه بهتر شدن تو این زمینه . صداگذاری و موسیقی های بازی هم مثه همیشه عالیه . اما گرافیک بازی تغییری نکرده به اون صورت و یکم دیگه همچین گرافیکی آدم راضی نمیکنه . این گرافیک دیگه نهایتش واسه همین 13 جواب میده واسه شماره بعدی باید گرافیک بازی بالاتر ببرن . هرچند که بعید میدونم تا نسل بعد خبری از گرافیک بالاتر تو فیفا باشه .
در کل از بازی راضی بودم و لذت بردم ازش و خواهم برد تا سال آینده :دی

Overall : 9/10

--------------

Tekken Tag Tornement 2

Gameplay: 8.5/10
Sound: 8.5/10
Graphic: 8.5/10

بازی انصافا خیلی بهتر از شماره 6 بود . کلا تکن بازی هست که باید تکن فن باشی و باهاش کلی خاطره داشته باشی و زندگی کرده باشی تا بهاش حال کنی وگرنه انقدرام حرفه ای نیست :دی گرافیک بازی که معضلی بود تو شماره 6 با اون رزولوشن و AA داغونش ولی این نسخه خیلی بهتر شده بود .
گیم پلی و کنترل بازی هم خیلی خوب بود . صداگذاری هم همینطور .

Overall : 8.5/10

--------------

Resident Evil 6

Story: 6/10
Gameplay: 5/10
Sound: 9/10
Graphic: 8/10

خب...میرسیم به این بازی، یه عنوان معمولی رو به ظعیف و یه رزیدنت ایول فاجعه . سناریو لیان رو که تموم کردم نمرم به بازی 7 بود . بعدش سناریو کریس رو بازی کردم نمرم به بازی شد 6 و دیگه همینجا به بازی کردن این فاجعه خاتمه دادم و بیخیال سناریوی جیک شدم تا حالم بیشتر از این و بد و وقتم هم بیشتر از این گرفته نشه و نمره بازی هم بیشتر از این پایین نیاد !!
دوربین و کنترل واقعا داغون و افتضــــــــاح ! گیم پلی در مجموع بد ، داستان آب بندی شده و بی محتوا، پتناسیلشو داشت داستان خیلی خوبی از کار در بیاد ولی... ، باس فایت ها خنده دار ! اون مگسه پشه هر کوفتی بود دیگه آخر خنده بود ! دیجیمونی بود واسه خودش یارو ! بابا این رزیدنت ایوله !!
گرافیک بازی بدک نبود یعنی در کل خوب بود مخصوصا اون چپتری که لیان و اشلی زیر بارون تو قبرستون بودن خیلی خوب بود .
و در آخر صداگذاری و افکت های صوتی که تنها نفطه قوت بازی بود که عالی کار شده بود .
در کل بازی خیلی آبکی و بی کلاس بود ! همینجوری رو هوا بود ! اکشن اکشن اکشن بی کیفیت و بیش از حد .
این همه به ایول 5 توپیدن گفتن فلان بیساره وفادار به سری نبوده و ... ولی در مقابل این فاجعه 6 ، ایول 5 یه Resident Evil Originsـی هست واسه خودش ! درسته سر ظهر میرفتی زامبی کشی ولی عوضش بازی درست حسابی بود و یه اکشن حساب شده و اینکه باز حس میکردم دارم ایول بازی میکنم...

Overall : 6/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or