امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Max Payne3 شاهکاری به تمام معنا. فوق العاده چه از نظر صداگذاری چه از نظر اکشن بودن، هوش مصنوعی، تصویر برداری فوق العاده، داستانی فوق العاده و ........ .
من به این بازی از 20 نمرهی 100 رو میدم!

Mass Effect 3 :
هر چند باید جلوی شماره دوم لنگ بندازه ! ، اما اصلا نمیشه از پیشرفتهای گرافیکی ، گانینگ در حد گیرز ، اکشن نفس گیر ، طراحی فوق العاده محیط و دشمنان و موسیقی های استثنایی اون گذشت ... من واقعا" به بازی خیلی نقد دارم ، مثلا کوچیک شدن گروه ، که لااقل انتظار داشتم با این تصمیم بایوویر ، لا اقل روابط بین اعضا با هم دیگه و با شپرد پیچیده تر شه ، که این هم محقق نشد ؛ یا اون پایان خیلی نصفه و نیمه و بدش که می تونست با توجه به پتانسیلی که بازی بصورت بالقوّه داره ( Multi-ending بودن)پایان هایی رو بذاره که همه سلایق رو ارضا کنه . چیدمان ماموریتها ، ...
اما اون نکات مثبت بازی دهن آدم رو می بنده !

10 / 9.2

max payne 3 - 9.5/10

اون نیم نمره هم بخاطر این کم کردم که داستان بازی اصلا در حد و اندازه های بازی به نام مکس پین نبود...

ولی در کل تونست منو پای تی وی میخکوب کنه....

mp3:9.5/10
از نظر گیم پلی فوق العاده بود.اون نیم نمره برای این ندادم که میتونسنتن روی داستان بیشتر کار کنن ولی یه چورایی حقش 10/10 هم میتونه باشه.
aw american nightmare:9/10
من واقعا عاشقانه آلن ویک رو دوست دارم شاید برای همین باشه نمره ی بالایی میدم.نکته ی منفی بازی لوکیشن های تکراری بازیه.در کل به نظرم بیابان آریزونا حس جنگل های برایت فالز برای آلن ویک نداره.البته نباید فراموش کنیم که این یه بازی آرکید هستش و مسلما از آلن ویک ضعیفتره.امیدوارم باز هم دی ال سی برای آلن ویک بدن بیرون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or