در مورد ME که کلا بازی آشغالی از اون شماره ی یکش. فقط باز این 3 یخورده چون گرافیکیه بهش 2 دادم.
در مورد 9.99 هم اینه که تنها مشکل این بازی حرکت کارکترشه. خیلی سریع حرکت می کنه. باید یه دکمه طراحی می کردند که بتونی بدویی. نه این که از همون اول به یه سرعت مشخص بدوه. همین هم باعث می شه وقتی می خوای ری اکشن نشون بدی هدفت رو گم کنی.
این هم در کل بازی خوبی بود و ارزش یک بار تموم کردن رو داشت . ایراد زیاد داشت ولی یه خوبی که داشت هرچی میرفت جلو بهتر میشد و حس و حالش میومد که ادامش بدی
The Witcher 2: Assassins of Kings
Story: 10/10
Gameplay: 9.5/10
Sound: 10/10
Graphic: 8.5/10
بهترین RPG که تو عمرم بعد از اسکایریم بازی کردم . فوق العاده بود . داستانش که بی نظیر و به شدت باب میلم بود ، گیم پلیش دقیقا همون چیزی بود که آرزو داشتم تو یه RPG تجربه کنم ، صداگذاری و موسیقی های متن هم عالی بود ، گرافیکش هم خب با توجه به اینکه تجربه اول CDP روی کنسول بود بسیار خوب بود .
در کل شاهکار به معنای واقعی کلمه .
HnS خوبی بود ولی به عنوان یکی از سری بازی های NG خیلی خوب نبود ، گیم پلی بازی بعد از یه مدت تکراری میشد و داستانش هم زیاد کشش نداشت ، تنها نکته مثبتش هم همون شخصیت Ryu بود
--------------------------------------
The Witcher 2 Assassin of The Kings : 9.5
شاهکار بود ، یکی از بهترین بازی هایی که توی این نسل تجربه کردم ، گرافیک بازی خیلی خوب کار شده بود ، صداگذاری و همینطور نورپردازی بازی عالی بود ، سیستم مبارزات و استفاده از جادو برای یه RPG فوق العاده بود ، بهترین بخش هم داستان پیچیده و زیبای بازی که به خوبی گیمر رو جذب خودش میکنه ، علاوه بر اون تصمیمات و کارهای گیمر به خوبی توی داستان بازی تاثیر میزاره ، به همه دوستان توصیه میکنم این شاهکار رو تجربه کنند
بازی خیلی خوبیه ، داستان نسبتا خوبی داره ، گیم پلی فان و متنوعی هم داره ، گرافیکش هم برای یه بازی به این وسعت خیلی خوبه ، علاوه بر اون یکی از نکات جالبش نداشتن لودینگ موقع شروع کردن بازی با استفاده از گزینه Continue توی منوی اصلیه
Asura's Wrath :3.5
یه سریال حوصله سربر که به عنوان آنتراک یه سری دکمه وسط صفحه میاد که میتونیم فشارشون هم ندیم.
داستان آبکی،عربده های بی انتها،کلیشه های ژاپنی،خالی بندی های بیش از حد،شخصیت پردازی مزمن ،گیمپلی کم عمق،باس فایت های بیش از حد،آسونی مزحک و ... تنها قسمت های ناچیزی از این فاجعه به شمار میروند!...
اون نمره 3.5 رو هم به خاطر صدا پیشه شخصیت اصلی بازی میدم که بنده خدا مطمعنا بعد از اتمام رکورد صداها از فرط عر زدن به سینه قبر منتقل شده.... RIP
The walking dead episode 1 : 9
واقعا بازیه جالبه . هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر با بازش حال کنم .
مهمترین قسمت بازی داستانشه ( حدود 60 یا 50 درصد بازی حرف ـه ) که خوشبختانه کلمه هاش خیلی اسونن و راحت میشه همه چیو متوجه شد .
بقیه ـم حدود 20 درصد اینه دنبال وسیله بگردی و بقیه اکشن ـه .
خلاصه بازی ارزونه . 400 پوینته ( درسته از اخر میشه 2000 پوینت :d 400x5=2000 ). امتحان کنین پشیمون نمیشین .
The Walking Dead Episode 1 : 9/10
فوق العاده زیباست ، داستان و شخصیت پردازی زیبایی داره ، دقیقا مثل سریالشه ، به همه توصیه میکنم بازیش کنند ( بازی اکشن نیست پس بهتر با ذهنیت RE و L4D نرید طرفش ، یه جورایی مثل Heavy Rain و فارنهایته )
I Am Alive : 8/10
بازی خوبیه ، اتمسفر و جو بازی عالیه ، گیم پلی بازی هم نوع آورانه است ، داستان بازی اوایل خیلی جذابه ولی به مرور زمان کسل کننده میشه ، همین مشکل توی گیم پلی بازی هم دیده میشه ، در کل بازی خوبیه و ارزش امتحان کردن رو داره