گيم پلن فوق العاده + گرافيك بهبود يافته ديدني + صداگذاري همچنان تا حدودي ضعيف ولي اصلاح اشكالات گذشته
Fifa 12 = 8
گيم پلن معمولي + گرافيك ضعيف + اما دقت رو جزييات بيش از اندازه و عالي + صداگذاري با مشكل و بيش از حد اقرار در واقعي بودن + ارائه نسخه ديگري از فيفا 11 فقط با كمي تفاوت كه بايد اسمش رو بذاريم فيفا 11 +1
DRIVER san fransisco = 8
شايد همه چي عالي بود. داستان + گرافيك + دمو ها و همه چي... اما انتظارم از اين بازي چيز ديگه اي بود. شايد اگه عنوان ديگه اي اين بازي رو ارائه ميداد 9.5 ميدادم. البته امتياز بالا به اين بازي فقط واسه علاقه زياد به ماشينه
بعد از PES 2010 ديگه PES بازي نكرده بودم، امسال گفتم بگيرم ببينم چه پيشرفتي كرده...
الان واقعا ميتونم بگم هيچي... افتضاح...
حتي جملات گزارشگر هم همون ـه، هنوز خيلي از تيما لايسنس نشدن...
مدل بازيكن ها و face اِشون تا اونجايي كه ديدم كوچكترين تغييري نداشته...
سرعت بازيكنها اصلا منطقي نيست، كندترين بازيكنها هم خيلي تند ميدوئن...
فكر ميكردم FIFA امسال خوب كار نكرده چون يكم باگ داره...
اما در مقابل PES، فيفا هنوز هم فوق العاده ـس...
+ گیم پلی فوق العاده و اکشن نفس گیر + گرافیک محشر (بهترین گرافیک 360 از نظر من) + موسیقی های عالی و تم اصلی بازی که این دفعه بهتر از همیشه به کار میره + پایانی خوب برای یکی از بهترین تریلوژی های نسل + Gas Barge های دوست داشتنی ! +
صحنه مرگ پدر !
- از بین نرفتن مشکلات قبلی توی دیالوگ ها و مونولوگ ها. اگه 35 بار با Armored Kantus مواجه بشیم ، باید 30 بار اسمش رو از دهن مبارک هم تیمی ها بشنویم ! هر دشمنی هم وارد صحنه میشه ، اسمش باید توسط هم تیمی ها گفته بشه و نمیشه از گفتنش صرف نظر کرد ! - خسته کننده شدن و تکراری شدن در بعضی بخش ها - Lambent ها و خسته کننده بودنشون - ساده تر شدن بازی نسبت به نسخه های قبلی
PES 2010--------7.5/10
FIFA 12------------9/10
Driver------------8.5/10
Gears of war-----10/10
Dark Souls-------9.5/10
Gunstringer--------8/10
Forza4-----------9.5/10
Batman------------9/10
یه 200 باری گرفتم تا الان . از نظرم بازیها 2 دسته تقسیم میشن. 1. اونهائی که وقت انجام دادنشون ارزو میکنی هیچ وقت تموم نشن. 2. و اونهای که وقت انجام دادنش فحش رو میکشی به سازنده ش و خداخدا میکنی برای تموم شدنش.
بدون شک این بازی جزو دسته دوم بود برام. به راستی Cry مارو در اورد .
چون تعداد بازیها زیاده نمرات کلی رو میگم:
Batman Arkham City: 10-10
بی نظیر، یک شاهکار فوق العاده، مطمئناً تجربه این بازی رو PC برای من بسیار لذت بخش تر هم میشه.
FIFA 12: 9.5-10
بسیار عالی، از هر لحاظ، البته تغییر اساسی و بنیادیای نسبت به نسخه قبل نداره ولی خوب کماکان تکه.
Gears Of War 3: 9-10
بسیار زیبا همراه با گرافیک تکنیکی قوی و دوست داشتنی، البته روند بازی در بخش سینگل کمی تکراری هست که باعث شد نمره 9 به بازی بدم.
Forza Motorsport 4: 9-10
بسیار زیبا و کارشده، از بهترینهای شبیه ساز رانندگی، فقط کینکت ساپورتش سرکاریه!
Rise Of Nightmares: 3-10
سرکاری و بی محتوا بودن با باگهای مضحک و نابود و گرافیک افتضاح باعث شده این بازی خاطره مزخرفی رو برای من از خودش به یادگار بگذاره.
Gears of War 3 : 8.0 ضعیف ترین شماره سری برای من. به نظرم دیگه کافیه و بازی نیاز به یه سری تغییرات اساسی داره چیزی که باعث بشه آدم حس کنه که شماره جدید واقعا یه شماره جدیده
محیط های بازی بزرگ و عالی هستن ولی تنها کاری که توشون انجام میشه اینه که وارد اون محیط می شی سنگر می گیری و بعد لوکاست و لمبنت می کشی و راهت رو ادامه میدی به لوکیشن بعدی و تکرار همین کارها برای چندین و چند بار
ازون مراحل جالبی که توی شماره اول و یا دوم بود خبری نیست الا یه مرحله زیر دریایی که فقط منظره زیبای زیر آب ممکنه جذبت کنه. انگار که پشت جیپ توی کال آف نشستی و هی دشمنایی که از اطرف میان رو می ترکونی
باس فایت ها حتی ضعیف تر از شماره های قیلی طراحی شدن و باس آخری بازی هم بیشتر به یه باس درجه سه رزیدنت اویل شبیهه و به سادگی کشته میشه. درسته زمانش طولانی هست ولی کار خاص و یا جدیدی برای کشتنش انجام نمی دی و همش تکرار مکررات هست
تنوع پایین اسلحه ها. از لحاظ بالانس بودن و حس شلیک مثل همیشه عالین ولی تنوع ندارن و زود تکراری می شن
سنگر گیری بازی خیلی بهتر شده و طراحی مراحل عالیه و دیگه خبری ازون اشتباهات قدیمی کنترل بازی نیست ولی چه فایده که بازی بعد از 4-5 ساعت واقعا تکراری میشه و حتی تیم اپیک به خودشون زحمت ندادن که تعداد دشمن هاشون رو افزایش بدن تا بازی از این یکنواختی بیرون بیاد
بازی توی درجه هارکور اجازه استفاده درست از اسلحه ها رو بهتون نمی ده و براحتی می تونید بازی رو تموم کنید و چندین مدل از اسلحه های بازی رو اصلا بچشم نبینید!
امکان پاسخ دهی به تمامی سوالات دو شماره قبل اونم توی این شماره کار سختیه و با تلاش زیاد نویسنده برای انجام اینکار به دلیل کمبود زمان اینقدر سریع یه سری اتفاقات شرح داده میشه که آدم کاملا گیج میشه و اگه با داستان شماره های قبل آشنایی خوبی نداشته باشید داستان بازی رو از دست میدید. البته اگه اصلا داستان این سری برای شما اهمیت داشته باشه!کاراکتر های زن این شماره نه پرداخت خوبی دارن و نه قیافه درست و حسابی و اپیک کاملا اثبات کرد که توی طراحی کارکتر مونث واقعا ضعیفه و حتی صدای زیبا و لهجه جذاب Claudia Black هم کاری از پیش نمی بره
کلیفی بیچاره خیلی تلاش کرد که توی این بازی گیمر رو به گریه بندازه و البته یه سری صحنه مثلا تاثیر گذار توی بازی بود ولی خوب یه مقدار سخته با دیدن قیافه های خشن و گردن های کلفت و رفتار های وحشیانه سربازان COG از دیدن این صحنه ها متاثر شد و شاید حتی بشه اون ها رو متضاد با حال و هوای بازی دونست . البته در خود این صحنه ها و منطق اون ها حرف و حدیث بسیار وجود داره که نمی شه ازش گذشت و آدم حس می کنه نویسنده به زور برای تراژیک کردن داستان کاراکتر ها رو به کشتن میده! در مورد پایان بازی میشه گفت که یه پایان تقریبا قابل قبول بود ولی نه به اندازه ای که باید باشه.
صحنه ساحل جالب بود و برخلاف بازی های دیگه همه چیز به خوبی و خوشی تموم نشد و نشون دادن شک و تردید در مورد کار انجام شده و آینده مبهم کار جالبی بود که هم باعث میشه جا برای ادامه وجود داشته باشه و هم داستان به شکلی تقریبا متفاوت به اتمام برسه
در کل امیدوارم که دیگه شماره جدیدی از این سری توی این نسل نبینم چون واقعا خاطرات خوبی با این بازی توی ذهنم دارم که دوست ندارم با سهل انگاری اپیک نابود بشن
با وجود این مشکلات هنوزم تیراندازی و سنگر گیری توی این بازی می تونه ساعت ها شما رو جذب خودش بکنه ولی متاسفانه هر چی به آخر داستان نزدیک می شیم بیشتر دوست داری که بازی هر چه زودتر تموم بشه این رو هم بگم که ممکنه بعضی از اشکالاتی که از بازی گرفتم مربوط به انتظار بالای من نسبت به تعاریف افراد بوده باشه چون من یکی رو که تقریبا ناامید کرد و انتظار خیلی بیشتری داشتم پ.ن
این مربوط به قسمت تکنفره بود چون من هیچی از مولتی بازی رو هنوز شروع نکردم. امیدوارم که این قسمت طبق اون تعارفی که من ازش شنیدم باشه پ.ن 2
چون ممکنه که این نظر من برای بعضی از دوستان و طرفداران بازی قبول کردنش سخت باشه و ممکنه باعث حرف ها و حدیث هایی بشه از الان بگم که خود من از طرفدران پرو پا قرص سری هستم تا اواسط این بازی هم نظر مثبتی بهش داشتم ولی بعدش نظرم کم کم عوض شد. پس این رو به عنوان یه نظر بهش نگاه کنید نه تخریب و نه هیچ چیز دیگه ای
---------- نوشته در 01:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:15 AM ارسال شده بود ----------
یه 200 باری گرفتم تا الان . از نظرم بازیها 2 دسته تقسیم میشن. 1. اونهائی که وقت انجام دادنشون ارزو میکنی هیچ وقت تموم نشن. 2. و اونهای که وقت انجام دادنش فحش رو میکشی به سازنده ش و خداخدا میکنی برای تموم شدنش.
بدون شک این بازی جزو دسته دوم بود برام. به راستی Cry مارو در اورد .
این بلا سر من هم اومد ولی وقتی برای دومین بار روی PC رفتم اونم با یه فریم ثابت و یه کنترل دقیق روی درجه سختی بالا نظرم کلی تغییر کرد.
شماره اول خیلی بهتر از این شماره بود ولی بازم بازی کردن این شماره لذت خاص خودش رو داشت
Batman Arkham City
Story : 9.5/10
Gameplay : 10/10
Sound : 10/10
Graphic : 8.5/10
Overall : 9.5/10
واقعا بازی زیبا و بزرگی بود . هم این و هم شماره قبلی بازی از با کلاس ترین بازی هایی هست که تا به حال بازی کردم . فضا و محیط های تاریک و نا امن بازی واقعا شیفته کنندس ! کلا این سری به معنای واقعی Unique هست !
واقعا حرفی برای گفتن نداره به عنوان یه شبیه ساز فوتبال . ولی یه بازی عالی و ساده ای برای کسایی هست که حوصله یا توانایی بازی با گیم پلی ناب FIFA رو ندارن و میخوان لحظاتی رو خوش باشن و از فوتبال بی دردسر و بدون چالش لذت ببرن .
بهترین شبیه ساز رانندگی هست که تا حالا بازی کردم بدون تردید . دارای Career Mode بی نظیر و لذت بخش ! واقعا بعد از اینکه بازی میکنم میبینم که حسابی لذت بردم و اوقات بسیار خوبی رو داشتم .
Crysis 2 7.5/10
حدود 5 ماه پیش بازی رو روی حالت نرمال تموم کرده بودم ولی خب چون به تازگی روی درجه Supersoldier هم رفتمش تصمیم گرفتم بهش نمره بدم
اولا که گرافیک بازی حرف نداره و واقعا محسور کنندس ولی خب افت فریم بیداد میکنه.موسیقی هم واقعا فوق العاده است.ولی داستان بازی متوسطه ولی روایت داستانی بدی نداره و مثل فیلم سینمایی روایت میشه که خب خوبه.ولی کاشکی همون قدری که روی گرافیک کار کرده بودن روی گیم پلی هم کار میکردند.هوش مصنوعی واقعا افتضاحه.یعنی یکی از بدترین هوش مصنوعی ها در بین کل بازیها.هیچ فرقی هم نمیکنه که بازی رو نرمال برید یا Supersoldier چون هیچ تغییری تو هوش مصنوعی افتضاح دشمنها ایجاد نمیشه.
باگهای زیادی هم تو بازی وجود داره.یعنی حتما در طول بازی با دشمنهایی که بین آبجکتها گیر کردن یا محو شدن ناگهانی اسلحه و باگهای دیگه مواجه میشین(هیچ ربطی هم به ریختن بازی روی هارد نداره) طراحی دشمنها هم واقعا مشکل داره.
گیم پلی هم هیچ ایده ای نداره.یعنی نمیدونه که چی میخواد ارائه بده.از یه طرف تقلیدهای ناشیانه ای از هیلو کرده و از طرفی هم CoD رو سرلوحه قرار داده و تو هیچ کدوم هم موفق نبوده.درکل بازی متوسط رو به خوبی بود.