Dead Space 2: با شماره اولش یه ذره بیشتر حال کردم، ولی اینم خیلی خوب بود. کلا از این سری خوشم میاد
7/10
Castlevania: Lords of Shadow: از Darksiders بیشتر خوشم میاد، ولی اینم جالب بود. البته دوربینش رو مُخم بود، ولی کلا قابل قبول بود
6/10
Bulletstorm: یه کم بیشتر انتظار داشتم، ولی بازم تا حد زیادی انتظارم رو برآورده کرد
6/10
Medal of Honor: بخش تک نفره ی آشغال، به زور صلوات و اینا تمومش کردم! ولی مولتیش چون کار DICE بود نسبتا جذاب بود.
4/10
Homefront: متوسط بود. کاملا کلیشه ای و تقلید از CoD به میزان زیاد. داستان خوب و صحنه های تاثیر گذار مناسب.
5/10
Fable III: نسخه دوم رو بیشتر دوست داشتم. علی رغم اینکه گیم پلی پیشرفت چندانی نکرده بود و تقریبا همون بود، از داستان و حال و هواش هم خوشم نیومد
4/10
Top Spin 4: اولین بازی تنیسی بود که واقعا خوشم اومد. خیلی عالی بود.
8/10
Alan Wake: شاید گیم پلیش یه مقدار تکراری میشه، ولی کلا بازیهای Remedy دوست داشتنی هستند
8/10
Mafia II: مافیا 1 که انقدر ازش تعریف میکنن واسه من یه بازی کاملا معمولی بود، دیگه چه برسه به این!
3/10
Splinter Cell: Conviction: یه بار دیگه و این بار روی Realistic تمومش کردم و Co-opـش هم اساسی و کامل با دوستم رفتم. از اونی که فکر میکردم بهتر بود
7/10
Mortal Kombat: بعد از SF IV بهترین فایتینگی بود که این نسل بازی کردم
8/10
Dragon Age II: گیم پلی از نظر من مشکلی نداشت، ولی داستانش نسبت به Origins فاجعه بود و شخصیت پردازیش هم وقتی با اون مقایسه کنیم زیر صفر
6/10
Just Cause 2: بر خلاف خیلی ها، من خیلی خوشم اومد
هر کاری میخواستی میشد بکنی و با اینکه خیلی تخیلی بود ولی Open World بزرگ و بسیار Funـی بود
7/10
Final Fantasy XIII ـ 70% اول بازی که کاملا خطی بود و کلا مفهوم RPG رو زیر سوال برده بود! اون 30% باقی مونده خوب بود، ولی بازم تعریف آنچنانی نداشت. گیم پلی Button Mashing !! داستان نسبتاً خوب که آخرش جالب تموم میشه. شخصیت پردازی به جز Lightning همشون کاملا کلیشه ای و حال به هم زن. CG های بسیار زیبا.
4/10
NFS: Hot Persuit: خوب و هیجان انگیز
6/10
Kane & Lynch 2: ـ!!!!!!!!!!!!!!!
2/10
Singularity: من چون از بایوشاک خوشم میاد و اینم شبیه اون بود ازش خوشم اومد. داستانش خوب بود، گیم پلی و گانینگ متوسط، بعضی جاهاش هم درست حسابی پولیش نشده بود یه مقدار رو اعصاب میرفت
5/10
Portal 2: فوق العاده! دو بار بخش تک نفره و دو بار هم بخش Co-op رو تا آخر رفتم. طراحی مراحل ناخودآگاه باعث میشه آدم به سازنده درود بفرسته. روایت داستان بسیار خوب، پازل هایی که نه خیلی سخت هستند و نه خیلی آسون. بهترین بازی امسال by far ! ـ
9/10
L.A. Noire: اونطور که ادعا کرده بودند، خیلی جاها نمیشد از روی صورت کاراکترها فهمید راست میگن یا دروغ و به جز چند جا که واقعا عالی کار شده بود، برای بقیه فقط باید به مدارک و شواهدت رجوع میکردی و چندین بار هر پرونده رو مرور میکردی که یه مقدار خسته کننده میشد. کنترل ماشین ها هم زیاد جالب نبود. ماموریت های جانبی که بین پرونده ها گذاشته بودن خیلی خیلی به بازی کمک کرد (یعنی اگه اینا نبود من حداقل 2 نمره کم میکردم
). کلا تجربه نویی بود و جو بازی هم خیلی جالب بود و آدم رو کاملا یاد فیلم های اون زمان مینداخت
7/10
Mass Effect 2: Kasumi Stolen Memory: میتونستن خیلی جالب تر از آب دربیارن
4/10
Mass Effect 2: Overlord: اکشنش خوب بود، ولی کلا داستان نداشت!
5/10
Mass Effect 2: Lair of the Shadow Broker: خیلی عالی، بهترین Add-onـی بود که تا حالا تو یه بازی دیده بودم
8/10
Dirt 3: نمیدونم چرا اونقدر که فکر میکردم ازش خوشم نیومد. شماره دوم بهتر بود.
6/10
Red Dead Redemption: متنوع، شخصیت پردازی شاهکار برای جان مارستون، جو بی نظیر، ماموریت های جانبی و اصلی همگی عالی، اوج Game Design و بازیسازی، بهترین Open World این نسل. توش به معنای واقعی کلمه زندگی کردم
9/10
نکته: سوء تفاهم نشه
اکثرشون رو خیلی وقته تموم کردم، ولی یادم رفته بود نمره بدم