امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

Homefront 5/10
بزرگترین مشکل بازی این بود که یارات خوابشون میبره!! و نکته دیگه اینکه از بس که بازی خطیه آدم بین ابجکتها(اشیا داخل بازی)گیر میکنه و مورد دیگه هم اینکه معلوم نیست دشمنها دارن از کجا میزننت!
کلا اصلا راضی نبودم.اگه به خاطر داستانش نبود شاید اصلا تمومش هم نمیکردم.

Mortal Kombat 8.5/10
خیلی پیشرفت کرده بود و برای یه بازیکن قدیمی MK مثل من واقعا عالی بود اما یه سری مشکلهایی که داشت که تو story mode خودشون رو نشون میدادن ازجمله دیالوگها وحرکات لوس شخصیتها و به طور کلی ویدئوهای لوس و بچه گانه و بی کیفیت!

Crysis 2 9/10
تو دفعه اولی که بازی میکردم کاملا از تعجب دهنم باز مونده بود! گرافیکی که هیچ صحبتی درش نیست,موسیقی همیشگی و فوق العاده Hans zimmer و شوتینگ سرگرم کننده و صدا گذاری عالی اما تنها مشکلش هوش مصنوعی عجیب غریبش هست که تو ذوق میزنه.

آخرین ویرایش:
Portal 2
10/10

کلمه ای کمتر از شاهکار نمیشه در مورد این بازی گفت ! بعد از تموم شدنش رسمآ داغونم کرد چون میدونم تا مدتها نمیتونم همچین چیزی رو تجربه کنم :(
گیم پلی بازی که ادامه دهنده نسخه قبلی هست و البته کلی چیز خلاقانه و جدید بهش اضافه شده. یه گیم پلی فوق العاده که به آدم بعد از حل هر معما یه حس محشری میده ! معماهای مختلف که تنوعشون هم خیلی خوب هستن و آدم رو خسته نمیکنن.
صداگذاری و موسیقی های بازی هم واقعآ عالی بود. صدای GlaDOS که توی نسخه قبلی هم محشر بود ولی این دفعه یه شخصیت (!) جدید هم بهش اضافه شده بود با صداگذاری کم نظیر (یا بی نظیر ؟!) Steven Merchant . این شخصیت علاوه بر صحبت های فوق العادش , چنان زیبا صداگذاری شده بود که بعیده کسی توی همون 5 دقیقه اول عاشقش نشه !
دیالوگ ها (مونولوگ بگیم بهتره !) نهایت چیزی بود که توی همچین بازی ای میشد شنید. بعضی جاها از شدت جالب بودن خودم رو مینداختم پایین میکشتم تا یه بار دیگه بشنوم ! :دی واقعآ بدون اشکال و بی نقص بود این قسمت !
گرافیک با اینکه در بهترین حد نبود , ولی مشکل خاصی هم نداشت و خیلی دلنشین و مناسب جو بازی بود.
در مجموع Portal 2 انقدر خاطره خوبی بود که امیدوارم به این زودی ها ادامه ـش ندن تا زبونم لال این خاطره زیبا خراب نشه.
اسپویلر رو دوستانی که بازی رو تموم نکردن باز نکنن :
شخصیت Wheatley علاوه بر لهجه و حرکات و ... , یه کارهایی میکرد که آدم اشکش در می اومد از خنده ! :دی
اونجایی که بعد از یه مدت می بینیمش و با کلی غرور و افتخار میگه برات معما طراحی کردم , ولی معماش در حد یه چیز مهدکودکی هست ! =))
یا اون قسمتی که معماها و پازل های GlaDOS رو دزدیده و به نام خودش زده ! =))
یه جایی هم بود که میخواست راهنمایی کنه و نمیدونست با این کار براش مشکل پیش میاد ! :دی
از همه جالب تر اون قسمت های آخر بود ! وقتی میگه میخوام بکشمت و بعد پورتال میزنیم در میریم , کلی التماس میکنه که برگرد ! منم همین طوری برگشتم بعد دیدم خوشحال شد گفت فکر نمیکردم برگردی و آمادگی ندارم ! =)) =)) =)) بعد هم کلی چیزای وسوسه آمیز (از اینکه پدر مادرت اون پایین هستن تا اینکه اونجا دوست پسر گیر میاری !!!) گفت =)) آخر پریدم که ببینم واکنشش چیه , یه اچیومنت مُفتی گرفتم ! :دی
پایان بازی فوق العاده بود !!! از پورتال زدن به ماه که ایده فجیعی بود تا اون Core ها (اون Core فضا دوست !!! =)) ) و قسمتی که از آسانسور بالا میریم و برامون آواز میخونن ! از یه طرف داشتم کف میکردم از این همه خلاقیت و زیبایی , از یه طرف هم میخواستم گریه کنم ! خیلی تآثیرگذار بود !

Mortal Kombat
9.75/10

به شخصه بهترین MK ای بود که بعد از MK های Genesis تجربه کردم. MK های نسل قبل هم بد نبودن ولی یه حسی بهم میدادن که زیاد شبیه MK های قدیمی نبود. ولی این یکی دقیقآ من رو برد به حال و هوای دوست داشتنی اون سال ها که توی کلوپ (و بعدها خونه :دی) ساعتها با MK2,3,U مشغول بودیم و حال میکردیم !
کاراکترهای محبوب و دوست داشتنی توی فضای دو بعدی , پس زمینه های خاطره انگیز که به شکل خیلی زیبایی دوباره طراحی شدن , گرافیک مناسب که درسته خیلی عالی نیست ولی مشکل خاصی هم نداره و به شخصه خیلی باهاش حال کردم (هم از نظر فریم ریت , هم افکت ها و نورپردازی و هم محیط ها و شخصیت ها) , بخش داستانی جالب و زیبا , بخش Tower با اون همه مرحله و بخش متنوع و بعضآ خنده دار ! :دی کلی آیتم بازشدنی و کلی ویژگی متنوع (از جنگیدن بدون دست تا چیزای دیگه) و ...
تنها مشکلی که میتونم ازش بگیرم طراحی 3,4 تا از شخصیت ها هست و یه سری مشکلات کم در بخش داستانی.

• Like
Reactions: aliatlas
دو تا بازی پازل رفتم توی این هفته و الان سلول های خاکستری مغز من در حال ترکیدن هستن!:دی
Portal 2 , Limbo
Portal 2 دقیقا چیزی بود که می شه از یه دنباله، اونم دنباله یه بازی متفاوت مثل پورتال انتظار داشت و شاید بهتر از این دیگه نمی شد بازیی ساخت و اسمش رو Portal 2 گذاشت
من از این بازی فقط 2 تا چیز می خواستم که بهش هم رسیدم
داستان و روایت قوی مثل شماره قبل
و پازل های جدید
Valve توی هر دو قسمت عالی کار کرده و علاوه بر حضور GlaDOS کاراکترهای جدید دیگه ای هم وارد بازی شدن و روایت هوشمندانه و دیالگ هایی که شاید نظیرش رو در هیچ بازیی نمی شه دید. شوخی هایی که تو این بازی آدم رو تا مرز گریه می خندونه و به نحوی میشه گفت Portal 2 یه کلاس داستان نویسی واسه بازیساز ها به حساب میاد و نشون میده که برای داشتن یک داستان قوی حتما نیاز نیست که گیم پلی بازی رو فدای داستان کرد و شکل و فرم اون رو به فیلم های سینمایی نزدیک کرد.
تنها مشکلی که من توی بازی داشتم لودینگ هابود که چندان جالب نیست یک بازی توی سال 2011 و با وجود اینکه همه سعی می کنن لودینگ ها رو به کل حذف کنن بعد از هر مرحله یه لودینگ داشته باشه
و شاید این مشکل که فقط یه سری ها داشته باشن اونم اینکه پورتال 1 یه بازی کاملا جدید بود و درصد زیادی از جذابیتش به همین جدید بودنش هست. ولی خوب پورتال 2 دیگه اون تازگی رو نداره ولی به این معنی نیست که خسته کننده هست یا چیز جدیدی نداره. صحبتم سر این هست که ایده شماره اول خیلی بکر و تازه بود و این قدر به من لذت داد که شاید 70-80 مرحله هم از مادهاش رو تموم کردم و کلی ازش لذت بردم ولی خوب این یکی دیگه اون حس فوق العاده رو نداشت ولی 100 درصد چیزی بود که سال ها توی ذهن ها می مونه حداقل توی ذهن من
نمره هم نمی دونم خودتون یه چیز بدید در کل حرف نداشت
فکر کنم 9.5 عالی باشه.نیم نمره هم بخاطر لودینگ ها کم میشه
Limbo
بعد از پورتال آماده بودم واسه یه بازی دیگه توی این ژانر
Limbo رو همون اوایلی که یه تریلر ازش توی GDC سال x دیدم عاشقش شدم
چون همیشه عاشق بازی هایی با جو و اتمسفر گیرا و عمیقی بودم و همین استیل گرافیکی خاص بازی و کاراکتر ساده و بی آلایشش منو مجذوب خودش می کرد
کارکتری که هیچ چیزی ازش نمی دونی و بدون هیچ مقدمه باهاش همراه می شی و در طول سفر هیچ صدایی از کاراکتر بی نام بازی نمی شوی و حتی در زمان خطر و مردن اون!
بقیش بمونه واسه بعد چون الان باید برم!:دی

Portal 2 10/10 بعد از مدت ها عناوین تکراری بازی کردن رو XBOX بالاخره این بازی اومد که ما دلی از عزا در بیاریم
واقعا حل کردن معما تو این بازی حس خوبی به آدم میده
به همه توصیه میکنم بازی کنین اما بدون راهنمایی خواستن از بقیه . اینجوری وقتی بازی تموم میشه میگین ای کاش بیشتر بود و معماهای سخت بیشتری تو بازی میبود تا حل کنین !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or