وسط این همه بازی جدید من رفتم یه بازی نسبتا قدیمی بازی کردم
Tom Clancy's Splinter Cell : Conviction
داستان: 8.5
گرافیک: 7
صدا: 8
گیم پلی: 6.5
ارزش: 7
امتیز فنی (میانگین): 7.4
---------------------------------
امتیاز نهایی : 6.5
+بهترین داستان توی سری و روایت بسیار جالب و سینمایی که ریتم تندی داره و به حال و هوای بازی هم میخوره. بهترین نکته ی بازی.
+ تلفیق مناسب اکشن و مخفی کاری، طوریکه بازی رو از اون حالت خشک SC های قبلی(که به هیچ وجه مناسب این نسل نیست) درآوردن و در عین حال با یه اکشن صرف هم طرف نیستیم.
+بخش CO-OP بهترین بخش گیم پلی بازی هست و از بخش تک نفره لذت بیشتری داره. این بخش نبود امتیاز نهایی رو 5 میدادم
+سم فیشر و صداش
-ایده ی خوب گیم پلی به خاطر ایراداتی که بازی داره نابود شده. مشکلات زیاد و بعضا عجیب هوش مصنوعی! با اینکه لوکیشن های بازی متنوع هستند، توی همه شون کارهای مشابهی انجام میدیم. بازی گیمر رو تشویق به استفاده از قابلیت های جدید سم برای مخفی کاری نمیکنه. مراحل اسکریپت نویسی شده که برای همچین بازی ای تو سال 2010 خیلی بده( یعنی مثلا وقتی شما قراره از مکان A به B برین تا به یه CG برسین، اگر توی این مسیر فقط بدوید و همه ی نگهبانا هم شما رو ببینند و به سمت شما تیر اندازی کنند، به محض رسیدن به B بعد از پخش CG بازی ادامه پیدا میکنه و انگار نه انگار که اینهمه آدم دنبال شما بودن) و ...
-مرحله ی عراق و بخصوص اینکه تو نقش رفیق سم بازی می کنیم شدیدا اضافی به نظر میرسه
- با اینکه گرافیک بازی بد نیست ولی قدیمیه. انیمیشن های عجیب و خنده دار. بیشترین tearing ی که تو یه بازی کامپیوتری دیده بودم!!
در کل امیدوارم این ایده ی خوب گیم پلی و روایت داستان رو تو بازی بعدی هم ادامه بدن و وقت بیشتری برای پولیش بازی بذارن. حیف واقعا!