امتيازات The Walking Dead

hosseincode

کاربر سایت
اپيزود اول اين بازي با نام A New Day، امروز 24 آپريل به صورت دانلودي منتشر ميشه و IGN بهش امتياز 8.5 داده.

twd1.jpg

Ooooooops!
امتیازهای خیلی خوبی گرفته. من هم انتظار داشتم در حد پارک ژورسیک و امتیازهای تخیلیش باشه ولی ظاهرا داره میره تو مایه های سام و مکس.

gamespot 8/10

متا از 6 نقد 81

[h=3]The Good[/h]

• good_sucks_you_in_s.gif
  • good_brutal_s.gif
  • good_terrific_voiceacting_s.gif
  • good_great_story_s.gif

[h=3]The Bad[/h]

bad_shallow_s.gif

The Good

• Gripping storyline and first-rate characters and dialogue
  • Fantastic, stylish artwork
  • Panicky, crazy action sequences.

The Bad

• Shallow gameplay
  • Camera angle is too restrictive in many scenes.

انصافا شاهکاره . اصلا انتظار همچین بازی نداشتم . واقعا ازون بازی های درگیر کننده هستش ! یه جورایی میشه گفت سبکش مثل HR یا Farenheit هستش البته ساده تر .
کلا شدیدا حال کردم خیلی خوب بود

حالا خريديمش. ببينيم چطورياس اين همه تعريف ميكنيد. قراره 2000 پوينت صرف اين بازي كنيم يعني . بابا همشو باهم ميداديد 1200 تا ديگه
بازیهای اپیزودیک خیلی حال میدن اگرم کیفیتشون مثل این بالا باشه دیگه نورعلی‌نوره :دی. منم بعد از تموم کردم Beyond good&Evil این رو استاد میکنم :دی.

امتیاز زیر 8 نداشته:-o:d
واقعا انتظار این امتیازاتو نداشتم:d
حالا باز دوستان بيان بگن ign معتبرترين سايته!
اگه اين 8.5 باشه ارزشش تعريف بازی خوب چی می شه؟
مطمئنم ارزشش بيشتر از 7 نيست.
دوست عزیز اول باید بازی رو تجربه کرد و بعد بهش نمره داد ، ای نبازی در حد حجمی که داره بی نهایت خفنه ، پس این نمرات حقشه.

اپیزود اول که شاهکار بود ، واقعا لیقاتش همین نمره هاست ، بی صبرانه منتظر اومدن Episode بعدی هستم :x>:d<

بعد از سال ها یه بازی اومد و عظمت واقعی زامبی ها رو نشون داد ، کشتن یه زامبی توی بازی نسبتا سخت طراحی شده و واقعا این حس رو به گیمر میده که توی موقعیت سختی قرار داره :x

بعد از سال ها یه بازی اومد و عظمت واقعی زامبی ها رو نشون داد ، کشتن یه زامبی توی بازی نسبتا سخت طراحی شده و واقعا این حس رو به گیمر میده که توی موقعیت سختی قرار داره
زامبي نه، واكر :d

من دیشب این بازی رو تموم کردم بازی گرافیکی نیست بیشتر شبیه نقاشی هست ولی فوق االعاده داستان جذاب و در گیر کننده ای داره معما ها اصلا سخت نبودن ولی خیلی جالب طراحی شده بودن البته نمیشه گفت معما ولی خب! (پیدا کردن باطری کنترل تلوزیون تصویر خانواگی یکی از کارکنان داروخانه .... ) کشتن زامبی ها با تبر و آچار و چاقو دقیقا مثل چیزیه که تو سریالش بود . من به این بازی 9/10 میدم.

شروع بازی ...

شروع بازی خیلی خوب بود شما در نقش Lee Everett یک جنایتکار محکوم شده هست داخل ماشین پلیس هستید بازی با یک تصادف با یک واکر تو جاده شروع میشه و ماشین چپ میکنه بعد راننده که یک افسر پلیس هست توسط واکر کشته میشه بعد شما بطرف اون افسر میرید تا کلید که دستش هست رو بردارید و دست بند که بهتون زده شده رو باز کنید بعد از چند ثانیه خود افسر تبدیل به واکر میشه شما دستاتون بستس زخمی شدید و نمیتونید کاری بکنید وقتی میبینید که اون افسر تبدیل به واکر شده همینجوری که نشسته بودید عقب عقب میرین سمت راست تون یه گلوله شاتگان هست و سمت چپتونم یه اسلحه شات گان بار اول که گلوله رو جا میزنید از شدت ترس گلوله از دستتون میفته و باید دوباره این کارو بکنید بعدا با یک تیر مغز افسر واکر رو میریزید رو زمین ... آخرای بازی شما مجبور میشید یک انتخاب سخت بکنید صحنه بازی آهسته میشه و .... واقعا صحنه ی احساسی بود بعد از تموم کردن بازی هم دقیقا مثل چیزی که تو سریالش دیدیم قسمت هایی از صحنه های Episode بعدی رو میبینید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or