امتيازات Motorstorm Pacific Rift

Black Roz

کاربر سایت
اولين امتياز از IGN که نمره خيلی خوبی واسه اين بازی ميتونه باشه

8.8/10

v8e78g.jpg

چيزی که جالبه اينه که ign به بازی گرافيک 9.0 رو داده..در حالی که به بازی تقريباً همسبکو سياق اين بازی يعنی Pure امتياز 9.5 ( گرافيک ) داده.

آخرین ویرایش:
هر چند انتظار داشتم بیشتر از اینا بگیره ولی واسه همچین سبکی امتیاز خوبیه ! ( امتیاز IGN به قسمت اول هم 8.9 بوده )

به نظرم گرفتن این امتیاز از IGN به دلیل نبودن تغیرات و .. در بازی میتونه باشه )
راستی PURE هم از IGN 8.6 گرفته ! پس هی ......:-"

کلا Pureخیلی بازی سرتریه فقط اگه به جای ATVها
ماشین و موتور هم میریختن تو بازی -کلا دیگه این بازی حرفی برای گفتن نداشت
من تریلرMSرو دیدم اما همه ی اون نکات که تو اون تریلر دیدم و خوشم اومد با
دقت 2 برار تو Pureکار شده بود-
با اینکه 8.5 هم نمره ی بدی نیست .ولی خدایش انتظارها خیلی از بازی بیشتر بود

در مورد تغییر هم نمیدونم دیگه باید فیل هوا میکردن ! کلآ محیط بازی که زمین تا آسمون عوض شده. به جای صحرا , این دفعه کوه آتشفشانی و جزیره و جنگل و ... داریم. وسائل نقلیه جدید هم که به بازی اضافه شده. قسمت Split Screen بازی هم که خیلی بهتر شده. احتمالآ باید چند تا مسلسل رو ماشینا میذاشتن که تغییر به حساب بیاد چون من واقعآ نمیدونم دیگه باید چه چیزی بهش اضافه بشه که اسمش تغییر باشه. توی نسخه قبلی از کمبود مودهای بازی مینالیدن که اینجا همون مورد هم برطرف شده ...
نه این جوری که تو میگی مسلسل چه ربطی به ریسینگ داره
این بازی هم نسبت به بازی قبلی قبول دارم پیشرفت زیادی کرده-ولی دیگه اون همه سرو صدا چی بود
والله pureاصلا قبل از روزای انتشارش(کلا از E3امسال) ازش صدایی بلند نمیشد ولی اومد و همه رو گزاشت تو کف
و بازی فوق العاده ای بود اما نه با اون همه گنده کردن-نهایتن این بازی هم با بازیهایی مثل pureمقایسه میشه و
خیلی از طرفدارانش میرن سمت pure.ولی بازم بازی انحصاری رو باید خرید
شماره یکش که جو خاشی داشت و به قول خودت فقط از مود رنج میبرد امید وارم این بازی بتونه جبران کنه

پ.ن:ازت خواهش میکنم به پست های من جوب ندی
من دیگه با کاربری به نام...کاری ندارم:-"

آخرین ویرایش:
کلا Pureخیلی بازی سرتریه فقط اگه به جای ATVها
ماشین و موتور هم میریختن تو بازی -کلا دیگه این بازی حرفی برای گفتن نداشت
من تریلرMSرو دیدم اما همه ی اون نکات که تو اون تریلر دیدم و خوشم اومد با
دقت 2 برار تو Pureکار شده بود-
با اینکه 8.5 هم نمره ی بدی نیست .ولی خدایش انتظارها خیلی از بازی بیشتر بود
بعد اونوقت شما Motostorm Pacific Rift رو بازی کردی که مقایسه های قشنگ بینشون انجام میدی !
خوبه این بازی امتیازهای خوبی گرفته ولی با این حال یه عده معلوم الحال شروع کردن به اسپم کاری lol

که در بیشترشون یه چنین چیزی توی تصویر دیده میشد!:
همین را بگو .
کلا نه تنها سونی بلکه سازنده های بازیش هم از دروغ گفتن غرق شدند .
کلا آبرو هم ندارن که از کاراشون خجالت بکشن :laughing: حالا منتظر بقیه بازی ها هم هستیم ببینیم اونا چی میشه ؟:smile:
عزیزان اون گیم پلی هایی که بالا پایینشون نوشته بود فلان درصد تکمیل شده همه شون برای نمایشگاه های مختلف بودن که ملت بازی میکردن.چطوری چیزی که مردم بازی کردن in-game نیست ؟! مثلآ این گیم پلی برای نمایشگاه GC بوده و بالاش نوشته فلان درصد تکمیل شده :

در مورد تغییر هم نمیدونم دیگه باید فیل هوا میکردن ! کلآ محیط بازی که زمین تا آسمون عوض شده. به جای صحرا , این دفعه کوه آتشفشانی و جزیره و جنگل و ... داریم. وسائل نقلیه جدید هم که به بازی اضافه شده. قسمت Split Screen بازی هم که خیلی بهتر شده. احتمالآ باید چند تا مسلسل رو ماشینا میذاشتن که تغییر به حساب بیاد چون من واقعآ نمیدونم دیگه باید چه چیزی بهش اضافه بشه که اسمش تغییر باشه. توی نسخه قبلی از کمبود مودهای بازی مینالیدن که اینجا همون مورد هم برطرف شده ...

عزیزان اون گیم پلی هایی که بالا پایینشون نوشته بود فلان درصد تکمیل شده همه شون برای نمایشگاه های مختلف بودن که ملت بازی میکردن.چطوری چیزی که مردم بازی کردن in-game نیست ؟! مثلآ این گیم پلی برای نمایشگاه GC بوده و بالاش نوشته فلان درصد تکمیل شده :

نه اخه ! وقتی ادم اون 40% اتمام را بالای صفحه میدید, فکر میکرد که در نهایت ساخت بازی دو برابر گرافیک میبینه :laughing:

نه اخه ! وقتی ادم اون 40% اتمام را بالای صفحه میدید, فکر میکرد که در نهایت ساخت بازی دو برابر گرافیک میبینه :laughing:
اون 40% همه ـش برنمیگرده به گرافیک. ممکنه خیلی چیزا باشه مثل فیزیک بازی یا گیر کردن ماشینها توی درخت و محیط ( که توی تریلرهای اولیه دیده بودم ) یا خیلی موارد دیگه که با بهبود هرکدوم این درصد میره بالا. مثلآ توی همون ویدئوی 40% FPS بازی خیلی پایین تر بود و توی ویدئوی بالایی که دادم واقعآ بهتر شده. یا درختها مشکل دارن که توی تریلری که بالا گذاشتم این مشکل به نظر میاد از بین رفته.

بابا بگيريد بازي كنيد چقدر هي گير ميديد انتظار داشتم بالاتر بگيره انتظار داشتم پايين تر بگيره.

بازيه ديگه :biggrin1: خودم به شخصه نفهميدم Pure چي داشت كه ميگيد گرافيك.

البته یه نکته ای هست اینه که اکثر بازی هایی که عالی بودن و در نسخه دوم زیاد پیشرفت نمیکنن همین بلا سرشون میاد چون منتقد انتظار بیشتری داشته و با چیزی نه کاملا ولی شبیه با نسخه قبل مواجه میشه به بازی زیاد جالب نمره نمیده.

پ.ن:من این حرف رو دارم به عنوان یه منتقد میگم:p:-"
اين هستم.

پ.ن : موش بخورتت (نخورتت يادم نيست يكيش بود :biggrin1:)

پ.ن : البته بايد اين رو هم ذكر كنم كه من آخر دوزاريم سر Motorstorm نيوفتاد نميدونم چرا !

در کل بازیه خوبیه.امتیازهای EDGE و Eurogamer کمه ولی این دوتا معمولا امتیازهای کمی میدن.امتیاز OPM کمی عجیبه.من که MS2 رو به هر بازی Off-Raod دیگه ای ترجیح میدم.
فن های 360 لطفا اینجا عرض اندام نکنید!

تا اینجا :

88

IGN UK
It's the multiplayer that perhaps been given the most love since the last game.

85
NZGamer
Motorstorm 2 gives us the one feature that the original failed to deliver. The game is fun. No more repeated crashes into the side of a cliff because all of the terrain looks identical and you have no idea which way is forward anymore. No more frustratingly difficult AI that is always directly behind you no matter how well you’ve been driving.

83
IGN
A worthy follow-up to one of the PS3's early must-have titles. It fixes a lot of the outstanding issues from last time out, including offering many more tracks, and the course designs are fantastic. The vehicle mixes are sweet, and there are a ton of events to take on.

70
Edge Magazine
Pacific Rift certainly feels a more complete game than its predecessor, but the state of the art has moved on considerably since the original wowed at launch. [Dec 2008, p.87]

70
EuroGamer
The inconsistent quality of Pacific Rift's tracks and vehicles ultimately gets the better of it

60
Playstation: The Official Magazine (US)
The core racing experience makes the misstep of celebrating failure rather than making the actual winning of races definable fun. [Dec 2008, p.90]

MotorStorm: Pacific Rift Review

GameSpot نمره 8.0 داد...

The Good

Twice the number of tracks as the original.
Many course designs are utterly fantastic.
Core racing is an absolute blast.
Great multiplayer, both online and off.

good_t_proficient_graphics_s.gif
good_multiplayer_s.gif
good_greatsoundeffects_s.gif
good_greatsequel_s.gif

The Bad

Inconsistent vehicle handling.
Oversensitive physics.

امتباز خیلی خوبیه !
Game Spot به نسخه اول 7.9 داده ! از اونجایی که این سایت به بازی که مثه نسخه اول باشه و تغیری نکرده باشه ، امتیاز کمتر بهش میده ، پس میشه نتیجه گرفت که از نسخه اول بهتر بوده و گرنه میتونست 7.5 بهش بده .:biggrin1::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or