pes سالی یه انیمیشن اضافه میکنه و همیشه هم 8 رو میگیره از این سایتا بعد یه سال fifa یکم پیشرفتش کم بود این همه امتیازاشون رو کم کردن!واقعیتش همینه.
فیفا امسال تغییر بزرگی نکرده و همون بازی قبلی رو با کمی تغییر عرضه کرده.
همین گیم اسپاتی که ازش بد میگید همیشه به بازی های فیفا نمره عالی داده.
بنظر من امتیاز درستی داده نه به اون 4.0 مسخره نه به این 9.5 10 های الکی بهترین نمره بنظرم همینهGamespot 8.0
:d
THe Good
The Bad
- Impressive player AI
- New skill games are devilishly addictive
- Slick presentation
- Loads of modes to dig into.
Not a vast improvement over last year's game.
Automated feel can make scoring goals too easy
قراره نسبت به بازی قبلی حساب کنیم؟! یا خود بازی رو؟!!فیفا امسال تغییر بزرگی نکرده و همون بازی قبلی رو با کمی تغییر عرضه کرده.
به FM4 هم 8 یا 8.5 داد فکر کنم!
واقعیتش همینه.
فیفا امسال تغییر بزرگی نکرده و همون بازی قبلی رو با کمی تغییر عرضه کرده.
همین گیم اسپاتی که ازش بد میگید همیشه به بازی های فیفا نمره عالی داده.
پارسال به بازی نمره 9 رو داد.
چرا به PES 2013 نمره 8 داد؟چون PES داره تغییرات زیادی تو بازیش ایجاد میکنه و زحمت بیشتری میکشه دلیلش اینه.
بی شک فیفا 13 از PES13 بهتره ولی تغییرات دو بازی نسبت به نسخه قبلیشون نشون میده تلاش PES بیشتر بوده.
ایول داداش خوشم اومد.وقتی یه بازی اونقدر کامله نسخه قبلش که همه ازش راضی هستن مرض نداره بلافاصله نسخه بعد تغییرات بزرگ بده در ضمن بازی تغییرات خوبی داشته شما انتظار داری یه بازی دیگه بدن دستت فرق داره.
پرو بایدم تغییر کنه تا اون گیم پلی داغونش رو درست کنه.
موافقم باهاتایول داداش خوشم اومد.
وقتی فیفا اونقدر کامله که دیگه تغییراتش شاید به چشم نیاد دیگه لزومی نداره که بیاد الکی تغییر بده اما باز هم توی گیم پلی ش هر سال سعی میکنه تغییر ایجاد کنه و واقعا عالیه.
این PES هست که از 8 تا 12 ش گیم پلی و همش مثل هم هست و هیچی تغییر نکرده حتی اسم تیم ها رو هم نمیتونن درست بنویسن حالا اون اگه قضیه داره من خبر ندارم.
با این وجود هر سال فیفا بهتر بوده امسال هم هست صد سال دیگه هم هست.
:-oبرای من جالبه که اونوقت اینایی که اینقدر انتظار تغییر دارن چرا مثلا به امسال CoD نمره پایین نمیدن و اینا رو براش اشکال نمی دونن؟!