امتيازات FIFA 13

آقا جان EGM اندازه سن بنده قدمت داره رعایت کنید لطفاً !
امتیاز هم برای نسخه PS3 ثبت شده و متا رو از 89 آورده روی 88 !
هر اندازه که قدمت داره نباید با همچین امتیاز مضحکی،خودشو جک کنه.پس وقتی که میاد خودشو جک میکنه باید فحشهای آبدار هم نثارش کرد:d

خاک تو اون سر ــه مدیر سایت EGM کنن با این نویسنده های هیتر ــش! :)) آخه اگه یه ایراد ِ درست و حسابی از بازی گرفته بود آدم دلش نمیسوخت! مردک ِ نفهم فقط از روی فن بوی بازی اینقدر امتیاز رو پایین داده! البته بازم میگم که این امتیازها چیزی از ارزش های فیفا کم نمیکنه و فقط باعث شادی و خوشحالی طرفدارای فیفا میشه :دی

هر اندازه که قدمت داره نباید با همچین امتیاز مضحکی،خودشو جک کنه.پس وقتی که میاد خودشو جک میکنه باید فحشهای آبدار هم نثارش کرد:d

ما به تازگی و سر تاپیک رزیدنت اویل یاد گرفتیم که سایت خوب و بد واسه نمره دادن نداریم.
پس لطف کنید از هر امتیازی که داده میشه نهایت لذت رو ببرید.
:d

نظر من به EGM نزدیکتره:d
کلا من این سایتو از همه بیشتر قبول دارم:|
فیفا 13 بازی بدی نیست ولی منم بودم همین نمره رو میدادم دلیلشم اینه که درسته این بازی لیقاتش بیشتر از این هاست و حداقل 8 باید بگیره ولی این 8 یا 9 رو نباید توی این نسخه بدن فیفا 10 ایقتش مثلا 9 هستش این دلیل نمیشه هر سال اون بازی رو یکم تغییر بدن دوباره بدن بیرون همون نمره رو بگیرن واقعا این نسخه نسبت به قبلیش چقدر پیشرفت کرده؟؟چطور موقع کالاف که میرسه همه میگن DLC میده بیرون اونوقت fifa هر سال داره همون کارو تکرا میکنه من بودم به همه نسخه های بعد از 10 نصف امتیاز میدادم

واقعا این نسخه نسبت به قبلیش چقدر پیشرفت کرده؟؟

میخوای یه بازی ورزشی رو چیکارش کنن دیگه ؟! دوست داری توپ رو با دست ببرن تا دروازه ؟؟ یا آپشن هایی مثل اسلحه یا مین گذاری تو نقاط مختلف زمین رو اضافه کنن ؟
فوق فوقش یه تغییرات کوچیک مثل همین 1st touch رو بتونن اضافه کنن دیگه !!

نظر من به EGM نزدیکتره:d
کلا من این سایتو از همه بیشتر قبول دارم:|
فیفا 13 بازی بدی نیست ولی منم بودم همین نمره رو میدادم دلیلشم اینه که درسته این بازی لیقاتش بیشتر از این هاست و حداقل 8 باید بگیره ولی این 8 یا 9 رو نباید توی این نسخه بدن فیفا 10 ایقتش مثلا 9 هستش این دلیل نمیشه هر سال اون بازی رو یکم تغییر بدن دوباره بدن بیرون همون نمره رو بگیرن واقعا این نسخه نسبت به قبلیش چقدر پیشرفت کرده؟؟چطور موقع کالاف که میرسه همه میگن DLC میده بیرون اونوقت fifa هر سال داره همون کارو تکرا میکنه من بودم به همه نسخه های بعد از 9 نصف امتیاز میدادم

ببخشید شما داری FIFA رو با COD مقایسه میکنی ؟!

معمولآ بازیهای اکشن جزو اون دسته بازیهایی هستن که باید تغییرات چشمگیر داشته باشن اما بازیهای ورزشی مثل FIFA که به نهایت پیشرفت رسیدن، نهایتآ میتونن توی هر نسخه، ایرادات کوچیک ِ نسخه ی قبلی رو برطرف کنن! نکنه شما توقع داری یکی یه اسلحه وسط ِ زمین بدن دست بازیکنا تا تغییر چشمگیر ایجاد بشه ؟! یا مثلآ سبک ِ بازی RPG بشه ؟!

دلیل نمیشه چون تغییرات چشمگیر نداره نمره ی 4 بگیره! این نمره ی 4 نهایت ِ هیتر بازی یک نویسنده رو داره نشون میده چون FIFA هر چی باشه لیاقتش نمره ی کمتر از 8 نیست چون بهترین شبیه ساز ورزشی (فوتبال) توی سال 2011 شد و قطعآ امسال هم همین مقام رو مجددآ میاره.

درود ؛
اگه چارتا امتياز ديگه هم بود كه زير 8 بود ، ميشد منطقي دونستش ، ولي در اين شرايط اين مدل امتياز دادنشون اين حس رو به آدم ميده كه يه پدر كشتگي با فيفا دارن .. :d! آخه لامصب ميدادي 7 مثلا ... تا خودت ضايع نشي لااقل:d!

با این که امتیاز غیر قابل هضم متای بازی رو به 82 تغییر داده(دن نسخه ps3) ولی بازم که از pes بالاتره.به نظر من اشکالی که سایت EGMدر نظر گرفته 2 یا فوقش 3 نمره باید براش کم می کرد نه 6 نمره ! ! ! این همه ویژگی مثبت فیفا مثل گیم پلی نابش یا خیلی از چیز های دیگه رو گذاشته کنار و به خاطر یه دلیل که اونم انقدر دیگه نباید نمره براش کم شه به فیفا 4 داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or