اره!، Boss Fight ها عجیب قشنگی هم داره، گرافیکش م خیلی خوبه. کلا OXM سخت گیر هست ولی بی دلیل امتیاز کم نمیده.اخه من واقعا تعجب میکنم تا حالا من خیلی تریلر از این بازی دیدم . تو تریلر ها یه بازی خیلی خوب به نظر میومد .
حالا نمیدونم این اولین امتیاز چرا اینطوری شده ؟!
اینو استاد یاشار گفته!امتیازاتی که سایت ها میدن رو چی کار دارید؟ مهم امتیازی هست که خودتون به بازی میدید! این جمله رو یکی گفت (نمیدونم کی گفت) که کاملا درست گفت!
ای بابا شرمنده میکنی. من؟ استاد!؟اینو استاد یاشار گفته!
باید صبر کنیم ببینیم ign چند می ده.
این سایت ها مجلات اگه بخوان نمره کم بدن و کلا از بازی خیلی خوششون نیاد الکی بهانه می گیرند.این طور که از عکس ها و تریلر ها معلومه صد در صد بازی زیبایی خواهد بود.اما خب شاهکار نیست.به قول یه نفر(یادم نیست کی)gta4 و mgs4 و 2-3 تا بازیه دیگه توقعات رو یکم بالا برده.
سازنده های بازی کلی از مشکل درجه سنی و محدودیتش ناراضی بودن.تنها ایرادی که ازش گرفته اند این بوده که خشونت بازی کمه و شمشیر شما به طوری که توی فیلمها به نمایش گذاشته شده کشنده نیست
گفتم یه نفر ادم حسابی زده!اینو استاد یاشار گفته!
باید صبر کنیم ببینیم ign چند می ده.
این سایت ها مجلات اگه بخوان نمره کم بدن و کلا از بازی خیلی خوششون نیاد الکی بهانه می گیرند.این طور که از عکس ها و تریلر ها معلومه صد در صد بازی زیبایی خواهد بود.اما خب شاهکار نیست.به قول یه نفر(یادم نیست کی)gta4 و mgs4 و 2-3 تا بازیه دیگه توقعات رو یکم بالا برده.
تنها مشکلی که من با گیم پلی بازی توی تریلرها داشتم همین بوده. میزنه با Lightsaber از وسط یارو رو پرت میکنه ولی یه خراش هم ورنمیداره. یا Lightsaber رو به طرفشون پرتاب میکنه ولی چیز خاصی اتفاق نمیفته.سازنده های بازی کلی از مشکل درجه سنی و محدودیتش ناراضی بودن.موتور فوقالعاده بازی اجازه میده که Lightsaber به راحتی هر عضو بدن دشمنا رو مثل درختا و غیره ببره اما چون درجه سنی نباید از T بالا تر می رفت، مجبور شدن Dismemberment رو حذف کن.. تو یکی از مصاحبه ها گفته بودن که امیدوارن یه روز بشه یه بازی Star Wars با شمشیر نوری و درجه M بسازن.
تنها مشکلی که من با گیم پلی بازی توی تریلرها داشتم همین بوده. میزنه با Lightsaber از وسط یارو رو پرت میکنه ولی یه خراش هم ورنمیداره. یا Lightsaber رو به طرفشون پرتاب میکنه ولی چیز خاصی اتفاق نمیفته.
====================
قبل از معرفی کامل کنسولهای این نسل یه رویای بزرگ داشتم. اینکه یه بازی حماسی و فوق العاده بزرگ ساخته بشه که کل 6 اپیزود Star Wars رو یکجا نمایش بده. هیچ چیز کم و زیادی هم نداشته باشه و دقیقآ براساس فیلمها جلو بره. چه شاهکاری میشد مرحله برفی Empire Strikes Back , عجب مرحله ای میشد صحنه آخر A New Hope و نبرد توی فضا . یا چقدر میتونستن صحنه جنگ با Darth Maul و کشته شدن Qui Gon Jin رو زیبا و غم انگیز بسازن. ولی حیف که فعلآ خبری نیست ...