امتيازات بازي Star Wars: The Force Unleashed

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بازي Star Wars: The Force Unleashed هم بالاخره نقد شد و در اولين نمره از OXM نمره نسبتا خوب 7.5 دريافت كرد . هر چند انتظارات از اين بازي بيشتر بود !!!!

188096_1_hs.jpg

امتیازاتی که سایت ها میدن رو چی کار دارید؟ مهم امتیازی هست که خودتون به بازی میدید! این جمله رو یکی گفت (نمیدونم کی گفت) که کاملا درست گفت!

من به شخصه از SW خیلی خوشم میاد باری همین 100% این بازی رو میخرم و بازی میکنم و اگه آشغال هم باشه , بازم ازش لذت میبرم!! امتیازاتی که میگره برام مهم نیست....

ولی امتیازش اصلا بد نیست....

درود
7.5 امتیاز خیلی خوبی هست نه واسه بازی که نمیدونم چندتا موتور فیزیک داره و سیستم جدیدBio- Mechanical A.I بهرهمنده و بهترین استفاده رو از Euphoria کرده و میگفتن که داستان چند لایه و عمیقی داره که با نظارت کامل جرج لوکاس نوشته شده و در بازی انتخاب های وجود داره که تاثیر مستقیم روی شخصیت و پایان بازی میزاره و ... .

اخه من واقعا تعجب میکنم تا حالا من خیلی تریلر از این بازی دیدم . تو تریلر ها یه بازی خیلی خوب به نظر میومد .
حالا نمیدونم این اولین امتیاز چرا اینطوری شده ؟!

اخه من واقعا تعجب میکنم تا حالا من خیلی تریلر از این بازی دیدم . تو تریلر ها یه بازی خیلی خوب به نظر میومد .
حالا نمیدونم این اولین امتیاز چرا اینطوری شده ؟!
اره!، Boss Fight ها عجیب قشنگی هم داره، گرافیکش م خیلی خوبه. کلا OXM سخت گیر هست ولی بی دلیل امتیاز کم نمیده.

به نظر میرسه همه اینها برای نجات بازی کافی نبوده وگرنه وضعش این نبود ؛ هرچند هنوز هم چیز بدی اتفاق نیوفتاده...

SW TFU همه اینها رو داره ولی داشتن تنها کافی نیست , مهم استفاده درست از این فاکتور هاست.

بعید هم نیست گیر های الکی به بازی داده باشن.مثلا "داستان برای کژال گیمر ها زیادی پیچیده هست " و ... یا به اینکه "فلان دشمن دست هاش زیاد با جزئیات نبود" گیر دادن و امتیاز کم کردن.موسیقی هم هست , شاید موسیقیش ضعیف بوده!؟؟

بلاخره ان همه موتور فیزیکی و داستان تنها شامل دو بخش از بازی هستند....

آقا من یکی از طرفدارهای سر سخت این بازی و کلا جنگ ستارگان هستم کسانی که دموی بازی رو بازی کرده اند کلا بیشتر ازش راضی بودند می تونید خودتون برید ببنید تنها ایرادی که ازش گرفته اند این بوده که خشونت بازی کمه و شمشیر شما به طوری که توی فیلمها به نمایش گذاشته شده کشنده نیست من نمیگم بازی بهترین بازیه ولی اونجوری که شنیده ام همه از نظر وعده هایی که داده بوده ازش راضی بوده اند

از امتیاز OXM گذشتیم باید دید IGN چند بهش میده ...

از گرافیک و داستان بازی بگذریم این بازی خودش انقلابی در فیزیک بازی هاست و قطعا باید امتیاز های بالاتری از سایت های معتبر بگیره .

آخرین ویرایش:
امتیازاتی که سایت ها میدن رو چی کار دارید؟ مهم امتیازی هست که خودتون به بازی میدید! این جمله رو یکی گفت (نمیدونم کی گفت) که کاملا درست گفت!
اینو استاد یاشار گفته!
باید صبر کنیم ببینیم ign چند می ده.
این سایت ها مجلات اگه بخوان نمره کم بدن و کلا از بازی خیلی خوششون نیاد الکی بهانه می گیرند.این طور که از عکس ها و تریلر ها معلومه صد در صد بازی زیبایی خواهد بود.اما خب شاهکار نیست.به قول یه نفر(یادم نیست کی)gta4 و mgs4 و 2-3 تا بازیه دیگه توقعات رو یکم بالا برده.

اینو استاد یاشار گفته!
این سایت ها مجلات اگه بخوان نمره کم بدن و کلا از بازی خیلی خوششون نیاد الکی بهانه می گیرند.این طور که از عکس ها و تریلر ها معلومه صد در صد بازی زیبایی خواهد بود.اما خب شاهکار نیست.به قول یه نفر(یادم نیست کی)gta4 و mgs4 و 2-3 تا بازیه دیگه توقعات رو یکم بالا برده.
ای بابا شرمنده میکنی. من؟ استاد!؟ :love:
اما خدایی این حرف همه ی گیمر هاست و حقیقته. من دموی بازی رو امتحان نکردم ولی تا قبل از E3 خیلی به TFU ایمان داشتم. گیمپلی هایی که تو E3 نشون دادن خیلی از لحاظ بصری زیبا بودن اما به نظر می رسید که استفاده کافی رو از امکانات و قدرت های نیرو نکردن و طراحی مراحل هم یکم زیادی ساده بود. با این وجود تا بازی نهایی نیاد نمی شه نظر داد. من به Boom Blox کنسول Wii امید نداشتم اما بازی اصلی رو که دیدم رسما عاشقش شدم. از اون طرف هر چقدر مجلات به Kane & Lynch نمره پایین می دادن، با خودم می گفتم که حداقل داستانش خوبه و اون ها هم یکم زیادی سخت گیری می کنند اما بازی اصلی رو که گرفتم، به نظرم زیاد هم بهش داده بودن و حتی داستانش هم فاجعه بود.

من یه دوست دارم که Assassin's Creed رو بهترین بازی سال می دونه و از BioShock بدش میاد. از طرف دیگه یکی از همکاران AC رو متوسط می دونه و در عوض عاشق BioShockه. مطمئنا یه نفر هم هست که از هر دو تا بازی بدش بیاد و یکی هم مثل من از هر دوتا شدید خوشش میاد.

تنها جایی که یه نفر، یه منتقد کامل و 100 درصد قابل اعتماده پیش خودشه و این در مورد من، شما و همه گیمر ها، نویسنده ها و منتقدا صادقه. همه بازی ها چه Too Human چه MGS5 چه SW: TFU رو باید خودمون تجربه کنیم تا کامل درک کنیم و خوشمون بیاد یا بدمون بیاد.

ببخشید زیاد شلوغ کردم :blushing::cheesygri

تنها ایرادی که ازش گرفته اند این بوده که خشونت بازی کمه و شمشیر شما به طوری که توی فیلمها به نمایش گذاشته شده کشنده نیست
سازنده های بازی کلی از مشکل درجه سنی و محدودیتش ناراضی بودن. :( موتور فوقالعاده بازی اجازه میده که Lightsaber به راحتی هر عضو بدن دشمنا رو مثل درختا و غیره ببره اما چون درجه سنی نباید از T بالا تر می رفت، مجبور شدن Dismemberment رو حذف کن.. تو یکی از مصاحبه ها گفته بودن که امیدوارن یه روز بشه یه بازی Star Wars با شمشیر نوری و درجه M بسازن.

اصلا یکی از طرحهای بازی که در سال 2004 برای اولین بازی نسل جدید جنگ ستارگان داستان یک جدای استاد بود که از شمشیرش به طور خشنی استفاده میکرده ولی از بین 20 عنوان طرح این تم داستانی و گیم پلی انتخاب شد حتی طرح یک بازی شبیه gta رو هم در نظر داشته اند.
و بله همینطوره سازنده بازی بخاطر فروش این بازی و عمومی کردن اون درجه سنی رو پایین آورده اند:(
تو یه مصاحبه گفتند که می خواستن این بازی برای همه باشه

اینو استاد یاشار گفته!
گفتم یه نفر ادم حسابی زده!:love:

سازنده های بازی کلی از مشکل درجه سنی و محدودیتش ناراضی بودن. :( موتور فوقالعاده بازی اجازه میده که Lightsaber به راحتی هر عضو بدن دشمنا رو مثل درختا و غیره ببره اما چون درجه سنی نباید از T بالا تر می رفت، مجبور شدن Dismemberment رو حذف کن.. تو یکی از مصاحبه ها گفته بودن که امیدوارن یه روز بشه یه بازی Star Wars با شمشیر نوری و درجه M بسازن.
تنها مشکلی که من با گیم پلی بازی توی تریلرها داشتم همین بوده. میزنه با Lightsaber از وسط یارو رو پرت میکنه ولی یه خراش هم ورنمیداره. یا Lightsaber رو به طرفشون پرتاب میکنه ولی چیز خاصی اتفاق نمیفته.

====================
قبل از معرفی کامل کنسولهای این نسل یه رویای بزرگ داشتم. اینکه یه بازی حماسی و فوق العاده بزرگ ساخته بشه که کل 6 اپیزود Star Wars رو یکجا نمایش بده. هیچ چیز کم و زیادی هم نداشته باشه و دقیقآ براساس فیلمها جلو بره. چه شاهکاری میشد مرحله برفی Empire Strikes Back , عجب مرحله ای میشد صحنه آخر A New Hope و نبرد توی فضا . یا چقدر میتونستن صحنه جنگ با Darth Maul و کشته شدن Qui Gon Jin رو زیبا و غم انگیز بسازن. ولی حیف که فعلآ خبری نیست ...

تنها مشکلی که من با گیم پلی بازی توی تریلرها داشتم همین بوده. میزنه با Lightsaber از وسط یارو رو پرت میکنه ولی یه خراش هم ورنمیداره. یا Lightsaber رو به طرفشون پرتاب میکنه ولی چیز خاصی اتفاق نمیفته.

====================
قبل از معرفی کامل کنسولهای این نسل یه رویای بزرگ داشتم. اینکه یه بازی حماسی و فوق العاده بزرگ ساخته بشه که کل 6 اپیزود Star Wars رو یکجا نمایش بده. هیچ چیز کم و زیادی هم نداشته باشه و دقیقآ براساس فیلمها جلو بره. چه شاهکاری میشد مرحله برفی Empire Strikes Back , عجب مرحله ای میشد صحنه آخر A New Hope و نبرد توی فضا . یا چقدر میتونستن صحنه جنگ با Darth Maul و کشته شدن Qui Gon Jin رو زیبا و غم انگیز بسازن. ولی حیف که فعلآ خبری نیست ...

این نظر شما برای بازیی که تمام شش فیلم رو در درون خودش جا بده حدود دو سال پیش توسط خودم در lucasforums.com داده شد و به نظر من چیز عالی ای از اب در میاد و با شما موافق هستم;)
ولی عضو اون انجمن ها من بیچاره رو سوراخ سوراخ کردن:(( و گفتن بازی lego star wars که سه تا هستش به اندازه کافی راجع به شش تا فیلم صحبت کرده و ما یه چیز تازه می خوام ولی من هم با شما موافق هستم یه بازی با گیم پلی عالی و گراقیک بالا محشر میشه:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or