امتيازات بازي Star Wars: The Force Unleashed

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

بازي Star Wars: The Force Unleashed هم بالاخره نقد شد و در اولين نمره از OXM نمره نسبتا خوب 7.5 دريافت كرد . هر چند انتظارات از اين بازي بيشتر بود !!!!

188096_1_hs.jpg

سلام !

بازي Star Wars: The Force Unleashed هم بالاخره نقد شد و در اولين نمره از OXM نمره نسبتا خوب 7.5 دريافت كرد . هر چند انتظارات از اين بازي بيشتر بود !!!!

188096_1_hs.jpg

سلام
کسرا فکر کنم اشتباه کردی چون امروز Demo بازی عرضه شده و اون امتیاز هم امتیاز Demo بازی هست:confused:
درضمن تاریخ ریلیز بازی 26 Sep هست :-"
اینم چند تا سایت دیگه که دموی بازی رو Reveiw کردن:
http://www.newsarama.com/games/080822-force-unleashed-demo.html
http://www.thewebtechreviews.com/?p=513
http://www.atomicmpc.com.au/article.asp?CIID=116473

کسرا فکر کنم اشتباه کردی چون امروز Demo بازی عرضه شده و اون امتیاز هم امتیاز Demo بازی هست
تا اونجایی که من یادمه مجله های معتبری مثل OXM دموی یک بازی رو نقد نمیکنن.
درضمن تاریخ ریلیز بازی 26 Sep هست
بازی ها معمولا برای نقد زود تر در اختیار مجله ها و سایت ها قرار میگیرن

............
نسخه PS3 هم از PlayStation: Official Mag (US) امتیاز 3.5 از 5 رو گرفته.

بابا اينا چرتو پرت نمره دادن!
من خودم دمشو بازی کردم خيلی خوب بود!
هم گرافيک خوبی داشت
هم فيزيک عالی
ولی يخورده هوش دشمنا ضعيف بود

انگار این 2 تا امتیاز 10 که GTA IV و MGS 4 گرفتن ، توقع همه رو نسبت به بازیهای دیگه بالا برده.
7.5 هم امتیاز خوبیه و بهتر از اینه که چند سال منتظر عرضه یه بازی باشی و بعد از اینهمه انتظار 5 یا 4 بگیره.:-"
حالا ببینیم چن تا سایت معتبر دیگه :sick: چه امتیازی میدن.

واقعا که :( اینهمه انتظار و حالا !
اینا این همه از بازی تعریف کردن از موتورش از فزیکش و گیم پلیش حالا اینه دادن دست مردم ؟

نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟ هر سایتی یا مجله ای تقریبا معتبر وقتی اولین امتیاز بد یا خوب به بازی میدن مابقیه سایتها در تحت تاثیر همین امتیاز به بازی امتیاز بد یا خوب میدن . دقیقا من این و تو همه سایتها احساس میکنم که خیلی بدم میاد . چون ممکنه همین امتیازی که به بازی داده شده بنابه سلایق یه شخص بوده باشه و خوشش نیاد ولی.................!
الان از این به بعد تمام امتیاز ها تو دوربر 8 یا 7 میگرده .

نمیدونم این حرفم درسته یا نه ولی فکر کنم بازی پتانسیل تبدیل شدن به یه شاهکار را داشت و فقط به دو دلیل این امتیازات کم را کسب کرده:
1- عرضه بازی علاوه بر کنسولهای نسل بعد بروی کنسولهای دستی که مطمئنا کمی از تمرکز بازی روی نسخه اصلی میکاهد.
2- آشپز که 3 تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک:biggrin1:

نمیدونم این حرفم درسته یا نه ولی فکر کنم بازی پتانسیل تبدیل شدن به یه شاهکار را داشت و فقط به دو دلیل این امتیازات کم را کسب کرده:
1- عرضه بازی علاوه بر کنسولهای نسل بعد بروی کنسولهای دستی که مطمئنا کمی از تمرکز بازی روی نسخه اصلی میکاهد.
2- آشپز که 3 تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک:biggrin1:
متاسفانه هيچ ربطي ندارد چون نسخه هاي Next-Gen توسط خود لوكاس ارت ساخته ميشه و نسخه هاي ديگر فكر كنم توسط استوديو داغون كروم و تمام تيم لوكاس تمركز خود رو روي اين بازي گذاشتند حتي ساخت ايندينا جونز متوقف كرده بودند ( البته ساخت بازي ادامه دارد اما براي تمركز بيشتر تيم روند به اهستگي پيش ميره ) تا اين بازي رو عالي بسازند

درضمن تاریخ ریلیز بازی 26 Sep هست

فكر كنم 16 باشه !!1

اين سايت ها و مجله ها امتياز چرت و پرت ميدن.
من نسخه ي Demo همين Star Wars و too Human رو دانلود كردم.هر دوشون محشر هستن و لياقت نمره ي 9 رو دارن بخصوص Star Wars

متاسفانه هيچ ربطي ندارد چون نسخه هاي Next-Gen توسط خود لوكاس ارت ساخته ميشه و نسخه هاي ديگر فكر كنم توسط استوديو داغون كروم و تمام تيم لوكاس تمركز خود رو روي اين بازي گذاشتند حتي ساخت ايندينا جونز متوقف كرده بودند ( البته ساخت بازي ادامه دارد اما براي تمركز بيشتر تيم روند به اهستگي پيش ميره ) تا اين بازي رو عالي بسازند

فكر كنم 16 باشه !!1

2008-09-19

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or