سلامسلام !
بازي Star Wars: The Force Unleashed هم بالاخره نقد شد و در اولين نمره از OXM نمره نسبتا خوب 7.5 دريافت كرد . هر چند انتظارات از اين بازي بيشتر بود !!!!
![]()
تا اونجایی که من یادمه مجله های معتبری مثل OXM دموی یک بازی رو نقد نمیکنن.کسرا فکر کنم اشتباه کردی چون امروز Demo بازی عرضه شده و اون امتیاز هم امتیاز Demo بازی هست
بازی ها معمولا برای نقد زود تر در اختیار مجله ها و سایت ها قرار میگیرندرضمن تاریخ ریلیز بازی 26 Sep هست
متاسفانه هيچ ربطي ندارد چون نسخه هاي Next-Gen توسط خود لوكاس ارت ساخته ميشه و نسخه هاي ديگر فكر كنم توسط استوديو داغون كروم و تمام تيم لوكاس تمركز خود رو روي اين بازي گذاشتند حتي ساخت ايندينا جونز متوقف كرده بودند ( البته ساخت بازي ادامه دارد اما براي تمركز بيشتر تيم روند به اهستگي پيش ميره ) تا اين بازي رو عالي بسازندنمیدونم این حرفم درسته یا نه ولی فکر کنم بازی پتانسیل تبدیل شدن به یه شاهکار را داشت و فقط به دو دلیل این امتیازات کم را کسب کرده:
1- عرضه بازی علاوه بر کنسولهای نسل بعد بروی کنسولهای دستی که مطمئنا کمی از تمرکز بازی روی نسخه اصلی میکاهد.
2- آشپز که 3 تا بشه غذا یا شور میشه یا بی نمک:biggrin1:
درضمن تاریخ ریلیز بازی 26 Sep هست
متاسفانه هيچ ربطي ندارد چون نسخه هاي Next-Gen توسط خود لوكاس ارت ساخته ميشه و نسخه هاي ديگر فكر كنم توسط استوديو داغون كروم و تمام تيم لوكاس تمركز خود رو روي اين بازي گذاشتند حتي ساخت ايندينا جونز متوقف كرده بودند ( البته ساخت بازي ادامه دارد اما براي تمركز بيشتر تيم روند به اهستگي پيش ميره ) تا اين بازي رو عالي بسازند
فكر كنم 16 باشه !!1
اي بابا !!!2008-09-19