سلام
اين بازي اولين امتيازش رو از سايت OXM گرفت.
9/10
منبع
http://www.bazicenter.com/forums/member.php?u=6526
Last edited by a moderator:
معراج ببخشیدا ولی باید از این بازی درک داشت بازی تاریخیه نباید که بیان لاس وگاس را بزارن تو بازیبنظر من کسی که بره 60-70 تومن بده بالای این بازی ضررکرده این همون یکه به اسم اسسین2 حتی نکردن یه مقدار انیمیشن بهش اضافه کنن بجز چنتا زن بدکاره که به بازی اضافه شده وتغییر رنگ ولعاب بازی هیچ اتفاقی نیافتاده منو بگو که گفتم این بازی میتونه یکی از به یاد ماندنی ترین تریلوژی های صنعت گیم بشه .....زپلشک![]()
دمت گرمبه نظر من نمره های خوبی گرفته شماره 2 ش ولی شماره 1 کش که عشق بون شما شاید براتون تکراری شد اما از اول تا آخرش داشتم حال میکردم مخصوصا از روی برج رفتن و پریدن هاش درست مثل عقاب بود چشاش که واقعا خیلی باحال بود هر دفعه وقتی میخواستم یه کاری کنم با تغییر تو روش انجام دادن کاره میرفتم برای مثال کیف قاپیش خیلی حال میداد بعضی وقتا دعوا راه مینداختم حال میکردم.
خب اون ترجیح شما هست اونچیزی هم که من گفتم ترجیح منه:biggrin1:معراج ببخشیدا ولی باید از این بازی درک داشت بازی تاریخیه نباید که بیان لاس وگاس را بزارن تو بازی
کجای بازی تکراری بود؟؟ آخه جالبیش اینه ما ایرانی جماعت اعصاب نداریم زیادی بازی کنیم و اگر یک مرحله را دوبار ببینیم خسته میشیم و میخواهیم داد و بیداد کنیم و بگیم بازی بدرد نمیخوره ترجیحآ بازی مثل شماره یک باشه خیلی بهتره من که واقعآ لذت میبردم به قول یکی از دوستان که ما جوانهای ایرانی حوصله تلاش زیادی نداریم شما خسته میشدی از بس با اسب میدویدی اینور آنور و میرفتی بالای برج و کلافه میشدی و کل بازی را میبردی زیر سوال
به نظر بنده بهترین بازی بود که من تا به امروز بازی کردم
و به همین دلیل است که میخوام 70 تومن پول بازی بدم و نسخه ps3 را بگیرم
بهتره دیدگاهت را نسبت به بازی ها تغییر دهی
امیدوارم ناراحت نشده باشی ولی فک کنم شما تو far cry 2 و POP 4 هم همین نظر را داری
در طول مراحل تکراری از نظر شما حتی ویژگی های گرافیکی و .... میدیدیم که تا حالا ندیده بودیممن نمیدونم چرا باید دیدگاهم رو نسبت به چیزی که افت صنعت گیم شده عوض کنم؟
اسلحه سرد که بسیار الطیر داشت حالا گرم که نمیشد توی اون زمان گذاشت ولی نسخه 2 را ندیدم و نمیتونم چیزی ازش بگمیه چنتا اسلحه جدید میزاشتن
نه من فکر میکنم تو دوچار سو تفاهم شدیدر طول مراحل تکراری از نظر شما حتی ویژگی های گرافیکی و .... میدیدیم که تا حالا ندیده بودیم
در کل این بازی شاهکاری به تمام معنا بود![]()