اما و اگر های نسخه کنسولی The Witcher 2

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
اخیراً مسئولین استدیوی CD Projekt مصاحبه های فراوانی را پیرامون نسخه کنسولی جدیدترین عنوانشان یعنی The Witcher 2 انجام داده اند. در متن زیر خلاصه ای از تمام این مصاحبه ها و گمانه زنی ها را خواهید خواند.

thewitcher2logo.jpg

آقای توماز گپ در مورد ساخت نسخه کنسولی اینگونه شرح داد که " نسخه کنسولی بازی The Witcher 2 هنوز وارد مراحل تولید و ساخت نشده است، اما اگر زمانی این اتفاق بیوفتد شما شاهد یک بازی ناقص و ضعیف نخواهید بود."

همچنین دیگر مسئول این استدیو آقای میشل کیسینسکی در مصاحبه ای با شبکه تلوزیونی Polish TV اعلام کرد که ساخت نسخه کنسولی بازی مذکور برای این استدیو یک پروژه جدید خواهد بود.

اما آقای گپ همچنان تاکید دارد تا انتشار بازی در ماه آینده که به طور انحصاری برای PC صورت خواهد گرفت ، هیچ چیزی از آینده این بازی بر روی کنسول ها روشن نخواهد شد. او گفت "پروژه نسخه کنسولی هنوز شروع نشده است."

از دیگر سو "مسئول تولید" شرکت نیز اعلام کرده است که " زمانبندی ، بودجه بندی و هماهنگی همگی برای ما یک ماموریت جدید خواهند بود ، اما بازی جدید مطمئناً دارای همان خط داستانی با تمام جزییات نسخه اصلی (PC) خواهد بود."
او در مصاحبه اش با سرویس خبری Eurogamer اینگونه ادامه می دهد : " من نمی توانم در این باره به شما قولی بدهم اما بدانید اگر بازی برای کنسول ها منتشر بشود مسلماً یک بازی قدرتمند خواهد بود. همچنین ما باید یکسری مفاهیم اصلی بازی را آزمایش کنیم تا ببینم اصلاً امکان این کار وجود دارد یا خیر؟ اما با صراحت اعلام می کنم که هیچ چیزی هنوز شروع نشده است"

آقای گپ افزود : " ما پس از عرضه نسخه PC باید بنشینیم و برنامه ها و طرحایمان را برای این پروژه مرور کنیم تا ببینیم چه چیزی را میتوانیم نمایش دهیم. ما از ظرفیت ها و توانایی هایمان خبر داریم و فقط می خواهیم بدانیم برای ساخت این بازی چه مقدار کار باید انجام دهیم."

او در آخر گفت : " ما باید ببینیم این کار شدنی هست یا خیر ، و آیا اصلاً ما میتوانیم چیزی را که شما انتظار دارید را بسازیم؟"

شرکت Namco Bandai که مسئولیت انتشار بازی را دارد هنوز هیچ سخنی درباره نسخه کنسولی این بازی نگفته است.

شایان ذکر است که برنامه ساخت نسخه کنسولی شماره اول این بازی به دلیل مشکلات مالی کنسل شده بود.

منبع

ما کنسولیها این بازی را نمیخواهیم بلکه از کیفیت نسخه pcش مثل crysis2 کاسته نشده و pcداران عزیز یک بازی انحصاری نیکو داشته باشند.:clover:
لطفاً پست تحریک آمیز و بدون فکر نزنید.

اما بازیهای زیادی روی pc هستن که شما تو کفشین

و اما بازی کنسولی نیس که ما تو کفش (کفش نیستا :d)باشیم چون همیشه یه کنسول (قوطی)یدک توی انباری داریم

وحید جان بحث سر این موضوع نیس که کنسول ها چی دارند و پی سی چی داره. موضوع اینه که این بازی با این فرم اصن برای کنسول مناسبه یا نه.(برداشت من از صحبتای آقای گپ و مسئول تولیدات)

اقا بخدا من هیچوقت دلم نمیخواد یه گیمر بازی رو که دوستش داره ولی بخاطر اینکه رو پلتفرمش نمیاد بازی نکنه من ارزو میکنم این بازی واسه همه ی کنسولا بیاد اخه بابا بازی میسازین واسه گیمرا نه خود شرکتا که من الان ارزوم اینه L.A Noire واسه پی سی بیاد مگه ما گناهمون چیه بازی رو میسازین خب واسه همه بسازین نه فقط xbox یا ps3 یا pc واسه همه

وحید جان بحث سر این موضوع نیس که کنسول ها چی دارند و پی سی چی داره. موضوع اینه که این بازی با این فرم اصن برای کنسول مناسبه یا نه.(برداشت من از صحبتای آقای گپ و مسئول تولیدات)

باشه پستم رو پاک کردم جنجالی نشه:d

خب اینکه تابلوئه
اصلا این بازی و diablo به درد کنسول نمیخوره;;)
اقا بخدا من هیچوقت دلم نمیخواد یه گیمر بازی رو که دوستش داره ولی بخاطر اینکه رو پلتفرمش نمیاد بازی نکنه من ارزو میکنم این بازی واسه همه ی کنسولا بیاد اخه بابا بازی میسازین واسه گیمرا نه خود شرکتا که من الان ارزوم اینه L.A Noire واسه پی سی بیاد مگه ما گناهمون چیه بازی رو میسازین خب واسه همه بسازین نه فقط xbox یا ps3 یا pc واسه همه

راه حلش فقط اینکه یه pc داشته باشی و یه قوطی
اونوقت هر بازی که ارزش داشت روی اون قوطی بازی کنی
مثل kombat

• Like
Reactions: slipkboy
همین gamespot عنوان maxpayne 3 رو برای ps3 اعلام نکرده.بنظرت روی ps3 منتشر نمیشه؟

من که تاییدش نکردم کلا گیم اسپات کنده احتمالا حذفش کنه یا کنسل بزنه اما بعضی زمانا که از عمد حذفش نمی کنه یعنی خبریه اگه برا اینم این کارو بکنه یعنی میاد چیزه دور از دسترسی هم نیست

همون بهتر که منتشر نشه. اینا الان میگن یه کار ضعیف نخواهد بود ولی به احتمال زیاد خرابش میکنن

به قول دوستان rpg رو کنسول چه لذتی داره؟؟؟

احتمالش در حد صفره روی کنسول منتشر بشه.معمولا بازیهایی که قبل از اینکه روی کنسول بیان روی PC عرضه شده باشن باید قید فروش آنچنانی رو برای کنسول زد.نمونشم کم نیست. ME 2 و bioshock 1 برای PS3 بود.شایدم روی کنسول عرضه شه ولی بعید میدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or