امار xbox360 های بن شده در سایت

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کنسول شما در کدام موج (ها)، بن شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    382
این بن شدنها تا کی ادامه داره؟معلوم هست؟
راستی Geow2 هم نسخه Review داشت مگه؟از کجا باید تفاوتش رو با نسخه اصل فهمید؟
اگه بازی review رو offline بازی کنی بازم امکان بن شدن هست؟
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اقا عجب اوضائی پیش اومده از دوستان کسی اطلاعی داره که کدوم بازیها نسخه Review شون هم هست؟
به جز:
GOW2
Fallout3
James Boand
روشی هست که بشه review رو از اصل تشخیص داد؟

اقا عجب اوضائی پیش اومده از دوستان کسی اطلاعی داره که کدوم بازیها نسخه Review شون هم هست؟
به جز:
GOW2
Fallout3
James Boand
روشی هست که بشه review رو از اصل تشخیص داد؟

توی صفحات قبل Reza-Sony گفته که چطوری میشه تشخیص داد.فکر کنم اشکان جان هم توضیح داده باشه.
این لیست عرضه Fallout 3 :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6&bin_search_type=folder&bin_max_results=50&bin_search=Fallout&bin_search_results=0

Gears Of War 2 :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6&bin_search_type=folder&bin_max_results=50&bin_search=Gears+Of+War+2&bin_search_results=0

James Bond :

Code:
http://www.abgx.net/filename/?ch=6&bin_search_type=folder&bin_max_results=50&bin_search=James+Bond&bin_search_results=0

یعنی دوستانی که اخیرا" بن شدن دلیلش نسخه Review بازیها بوده؟ یا دلیل دیگه ای داشته؟؟
منظورم اینه که با نصب آخرین Ixterem و اطمینان از استیل بودن بازیها خطر بن شدن تا چه حد هست؟
الان آخرین ورژن Ixterem که اومده چیه؟
یه سوال دیگه:
اگر کسی نسخه Review از بازی رو انجام داده باشه ولی هنوز به لایو وصل نشده باشه باید چیکار کنه تا بن نشه؟

یعنی دوستانی که اخیرا" بن شدن دلیلش نسخه Review بازیها بوده؟ یا دلیل دیگه ای داشته؟؟
منظورم اینه که با نصب آخرین Ixterem و اطمینان از استیل بودن بازیها خطر بن شدن تا چه حد هست؟
الان آخرین ورژن Ixterem که اومده چیه؟
یه سوال دیگه:
اگر کسی نسخه Review از بازی رو انجام داده باشه ولی هنوز به لایو وصل نشده باشه باید چیکار کنه تا بن نشه؟

می تونه یکی از دلایل بن شدنه باشه.چون بالاخره این نسخه برای مجلات یا سایت های Game هست و برای استفاده مردم نیست.
شما اگر IXtreme 1.4 که آخرین نسخه هست رو بریزید و دیسک هاتون رو هم چک کنید و مطمئن باشید که مشکل نداره،امکان نداره دلیل Ban شدن شما Stealth Patch باشه.مثالشم خود من که تمامی دیسکهام رو چک می کنم اما Ban شدم و احتمال هم میدم به خاطر اون Saints Row 2 نسخه Review Copy که داشتم.
در مورد سوال آخرت هم فکر می کنم اشکان بهتر می تونه جواب سوالت رو بده.

آقا برای من یه مشکل پیدا شد من تمام بازی هامو با اینabgx چک کردم از بازی های جدید فقط fallout3 رو گفت stealth مشکل داره و تو بازی های قدیمیمم ace combat،naruto،gitar hero،call of duty4
مشکل دارن.من تا حالا به لایو با این کونسولم وصل نشدم حالا میخوام وصل شم داشبوردو بگیرم و هم بازی کنم حالا اگه وصل شم بن میشم.فقط لطفا سریع بگین اعصابم داره خورد میشه.این اگه بشه میشه 3 تا کنسول که توسط من بن میشن.

آخرین ویرایش:
آقا برای من یه مشکل پیدا شد من تمام بازی هامو با اینabgx چک کردم از بازی های جدید فقط fallout3 رو گفت stealth مشکل داره و تو بازی های قدیمیمم ace combat،naruto،gitar hero،call of duty4
مشکل دارن.من تا حالا به لایو با این کونسولم وصل نشدم حالا میخوام وصل شم داشبوردو بگیرم و هم بازی کنم حالا اگه وصل شم بن میشم.فقط لطفا سریع بگین اعصابم داره خورد میشه.این اگه بشه میشه 3 تا کنسول که توسط من بن میشن.

دیسک هات که Stealth Patch نیستن رو نباید موقعی که آنلاینی بذاری تو دستگاه.آفلاین که بازی کردی مشکلی پیش نمیاد. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or