dani8gb
کاربر سایت
به من یکی دیگه میدادخیلی خوب میشد میشد 400 و خورده ای قشنگ میرفتم از این offer های 400 تای میخریدم :dفکر کنم شما از بچه های تیم ملی هستی:d(خیلی بهت حال داده!:d)
یا ماکرو یا مفت خور :d
به من یکی دیگه میدادخیلی خوب میشد میشد 400 و خورده ای قشنگ میرفتم از این offer های 400 تای میخریدم :dفکر کنم شما از بچه های تیم ملی هستی:d(خیلی بهت حال داده!:d)
شروع نشده که ادامه داشته باشه!حالا اين بن امسال تا چه موقع ادامه داره؟اين فريم ور جديد تاثيري داشته##
#
![]()
اتفاقا از نظره اقتصادي صود ميكنه. خيليها كنسول جديد ميخرن و ...
من حدس ميزنم امسال طرحه متفاوتي داره!*
هر احتمالي وجود داره!:dبه نظر من امسال گلد اونایی که پایرتن رو میپرونه . البته اگه قانونی برای منع این کار وجود نداشته باشه![]()
البتههر احتمالي وجود داره!:d
ولي جدا از شوخي دليلي براي بخشش و بن نكردن وجود نداره.
مايكروسافت حق داره از منافعش دفاع كنه. با توجه به قانون Copyright
بن شدن ربطی به بازی خاصی نداره! اگر به محیط به لایو وصل شدید یعنی هنوز بن نشـــده اید.!آقا من میرم وارد لایو میشم ولی وقتی میخوام آنلاین CoD یا اساسیان یا pes2011 بازی کنم مینویسه سرور ها not available.
یعنی بن شدم.تو رو خدا یکی جوابم رو بده دارم دیونه میشم.اگه میشه بهم pm کنید
![]()
سلاملطفا اول عکستون رو از تایپیک پاک کنید !
این اخطار روی همه کنسولها هست و چیز خاصی نیست فقط اخطار از کپی رایت هست!
1-بله اگه از firmware های قدیمی استفاده کنید ممکنه شناسایی بشید حتی اگه بازی نکنید و باید از LT+ استفاده کنید.سلام
من تازه xbox گرفتم ببخشید شاید سوالم مبتدی باشه هر چی هم تو این تاپیک گشتم جواب سوالم رو پیدا نکردم.
من الآن میخوام dlc های alan wake رو دانلود کنم از xbox live،تا به حالم به live وصل نشدم.دستگاهم arcade هست.سوالام اینه:
1.ممکنه با وصل شدن و حتی بازی نکردن،فقط برای دانلود dlc بن شد؟
2.اگه بن بشم،فقط نمیتونم از لایو استقاده کنم یا کنسولم هم کلا بی استفاده میشه؟(ممکنه بعد از یه مدت آپدیتی بیاد که از بن بودن خارج بشم)
سلام اقایون میخواستم ببینم بعد از اینکه بن شدیم نمیتونیم IP دستگاه رو عوض کنیم؟اخه من یه چیزایی تو یه سایت خوندم گفتم شاید بشه عوض کرد...